Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orbán Béláné, Erzsike

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vannak az életben kevésbé, közepesen, illetve botrányosan szar időzítések. Nem tudom melyik kategóriába sorolható eme prominens műsornak a harmadik évadát éppen akkor bemutatni, amikor munkahelyek ezrei sorolnak nap mint nap a gazdasági vágóhíd bejárata előtt kígyózó sor végére, és a világon az…..
Orbán Béláné, Erzsike 2020.04.22 11:48:23
Az előző részben Misinek és Zsoltnak kellett kiszakítania egy darabot a szívéből (nem), és hazaküldeni egy lányt, most Botondon a sor, hogy egy kicsit több helyet csináljon a lakókocsikban. Bevallom, az “eddig történ” bejátszásban vannak olyan részek, amiket én biztos, hogy soha nem láttam, kicsit…..
Ott vesszük tehát fel a történet aranyfonalát, hogy Patrik és Szilvi távoztak a villából. Mindkettőt sajnálom, mert szimpik voltak, Szilvinek talán jobb, hogy így alakult, nem tudom, hogy egy ember hány alkalommal képes elviselni, hogy az arcába böfögik, hogy randa vagy, mielőtt elkezdi a saját…..
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.15 08:37:24
@Regina Falange: Ordít róla, hogy póthaj. Pont ezért nem szép. Látni lehet, meddig van a saját. Borzalom. Persze, a pót nem göndörödik. Drejvettertaft :))))
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.15 12:35:08
@Hatsumomo21: Egyetértek!!! Sőt! Szerintem ezek már nem csak arról szólnak, hogy esetleg kisebb melle van, és szeretne nagyobbat. Náluk csak úgy ér az egész valamit, ha igenis az látszik, hogy neki mű ez vagy az. Nagyon sok szép műszempillát látok, 60 plusszos hölgyeken is. Ízlésesen megcsinálva. :))
Bele is vágunk a közepébe, rapidrandi az új fiúval, Mátéval, aki akkora tuskó, hogy a láncfűrész lefulladna benne.  Hősünk újabb próbálkozást tesz a szekunder szégyenérzet magasabb szintjére emelésével, első áldozata MissHunAndi. Andi üdítően nőies jelenség az amúgy eléggé férifas viselkedésű…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.08 17:36:54
@Captain Admin: minden szavaddal egyetértek, vagyis EKG :D:D:D
Gyors elemzéssel indul a műsor, hogy mi történt a zuhanyban, hát Zsófi interpretálja férfiasabban a történteket: összekeveredtünk, Striciántól csak csajos szirénázásra futja. Karola persze vérig van sértve, úgyhogy ágyból kivonul. Strici nagy kópé, elbugázza Zsófi kedvenc plüssmaciját, majd a…..
Még mielőtt belekezdenék, tájékozódást könnyítendő egy kis segédletet rögtönöznék, ki kivel van jelenlegi állás szerint: IzomTibi és Mekis már nem annyira együtt, mert az intelligencia hányadossal van egy kis baj. IzomTibi és Szilvi (a sörényes), lassan szövögetik a párosodást. Tícián és Karola…..
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.06 21:41:17
@Orbán Béláné, Erzsike: mintha kihangosítanák a gondolataimat :D:D
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.06 21:59:35
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.06 22:32:32
@Cimili: csak ismételni tudom önmagam:igazad van! Pedig a többi is egyszerű, mint a faék..... és sikerül neki még őket is alulmúlni :D
A játék ahol a szerelem a tét - és hogy a VV -be az áthallás teljes legyen, itt vagyok én is 6Paw hobbihogyvoltozó. Csapjunk is a lovak közé, mert sok minden történik a mai epizódban! Kitti megmutatja nekünk, hogyan lehet azonos hangszínen affektálni perceken keresztül, mellé mintegy a…..
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05 21:37:02
@Lynette21: tetszik nekem is
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05 22:01:40
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.05 22:04:20
@Cimili: bocsánat, tekknika ördöge. Szóval igazad van. És ahogy tipródik beszéd közben....
Kicsit megkésve, de törve a legkevésbé sem, ezennel ünnepélyesen megnyitom a Love Island hogyvoltozását, máris 3 részt rövid időn belül, egyben letolva. Ezt is csak azért így, hogy mindenkinek felálljon, azoknak is, akik várták, hogy legyen mán hogyvolt, és most majd jól lenyugodhatnak a picsába,…..
Orbán Béláné, Erzsike 2019.09.04 19:18:56
Nagyon hosszú ideje halogatjuk a Mikosdi Kastély történetének közreadását. Kibogozhatatlan, érthetetlen. Nyolcadik éve, hogy állandó jelleggel építési terület, az állapota viszont egyre csak romlik. Csalók, bűnözők, folyamatos árverések, tehetetlen hatóságok, minden van itt, ami tökéletes példája a…..
Pénz nincs benne, veríték és elhalt agysejtek annál inkább, viszont az kurva jó érzés meg ma, 10 évvel a blog indulása után is, amikor a villamoson valaki hangosan röhög azon a poszton, amit az ember írt, és te meg próbálod kitalálni, éppen melyik poén ütött be nála. Amikre most keresünk írókat…..