Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nádudvari Petra

74 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai napom mint ahogy azt említettem szintén fantasztikusan telt. Zongoráztunk, olvastunk, kutyust szerettünk és meg is vizsgáltuk. Salátát készítettünk és ebédet. Sokat nevettünk és játszottunk! - Én pedig megpróbáltam megörökíteni! ;) - Családommal már többször volt szerencsém együtt alkotni,…..
Az ajándék egy életre szól. Adni egy nagyon kedves gesztus. Főleg, ha egy család azt kapja ajándékba, hogy születendő gyermekének első pillanatit megörökítik számukra. Egy fotózás emléke és a képek soha, de soha nem vesznek el és nem törlődnek. Végig kísérnek minket egy életen át. Hálás vagyok és…..
Nádudvari Petra Hendrik - 2018.08.10 06:37:58
A hűség számomra nagyon fontos. Büszkén mondhatom, hogy nagyon sok kliensem életében fontos szerepet töltök be és hosszú évek múlásával, több száz kilóméterre távol is úgy gondolja, hogy a szíve a stúdiómba vezet vissza ha egy emlékezetes pillanatot szeretne megörökíttetni a családnak. Köszönöm…..
Drága Niki, köszönöm neked. Köszönöm, hogy nekem tartogattad azt a csodát, aki a szíved alatt cseperedik és köszönöm, hogy bizalommal fordultál hozzám. Elképesztő szépséget alkottunk közösen és remélem, hogy ezek a képek örökre a családi emléktárban kapnak majd helyet... és remélem azt is, hogy…..
Nádudvari Petra Büszkeségek. 2018.08.04 11:05:45
Az évek során megannyi gyönyörű alkotást hajthattam végre, igazából talán még most sem fogom fel sokakat. Mindegyikre egytől-egyig büszke vagyok, viszont vannak különösen kiemelkedő fotózások, tehetséges, lenyügőző alkotók és kisbabák akikkel igazán pazar, szívdobbanós, izgulós, rengeteg…..
Már olyan régen volt, amikor először beszéltünk,hogy nem is emlékszem. Számtalan fotózás van mögöttünk, mégis mindegyik más és más, szebbnél-szebb pillanatokkal. Köszönöm Helgám,hogy lojális vagy felém és ennyire bízol bennem. Öllek.....
Nádudvari Petra Hella Viola - 2018.08.02 08:59:04
Hella Viola. Már a neve is mesebeli. Gyönyörű, igaz családot ismerhettem meg ezen fotózáson is, amiért nagyon hálás vagyok a sorsnak. Köszönöm a közös alkotás élményét Nektek!..
Vidám család, vidám nap és ez volt a 6. ilyen közös alkalmunk! Léna az extra türelemmel rendelkező csodatestvér és az 1 éves űbercukipofikat dobó Anna Luca. Szülőknek extralove és köszönöm! ..
Nádudvari Petra Léna - 2018.07.09 11:00:17
Zsófi és családja. Mit is mondhatnék! Ha kívánni tudnék mindenki számára, ilyen harmóniát, szeretetet, időtlen szépséget kérnék az égiektől. Varázslatos emberek, varázslatos család, varázslatos pillanatok! És mindez az én kamerám lencséjén keresztül... A hála már nem is elég kifejező! Áldottnak…..
Nádudvari Petra Rozina - 2018.06.26 07:05:01
Ez az! Ez az én igazi szerelmem! A hivatásom, a munkám, a küldetésem! Ezért élek és ez képes arra, hogy még a legnehezebb napokat is tündérmesévé varázsolja. Szeretem, hogy újszülöttekkel foglalkozhatok és szeretem, hogy emlékeket gyárthatok. Hogy mindenkinek a számára legfontosabbat adhatom…..
Nádudvari Petra Zsófi - 2018.06.13 14:09:37
Biztosan ismeritek az érzést, amikor valakivel összekapcsolódtok. Minden különösebb ok nélkül, még ha csak percekre is sodor az élet egymás mellé, különleges kapocs van köztetek. Egy ilyen emberek együtt töltött pillanatok képesek arra, hogy megváltoztassanak bennetek és ugyanabban a pillanatbana…..
Amikor a családomat, barátaimat fotózom, ha lehet, még nagyobb az izgalom bennem. Ilyenkor minden idegszálam megfeszül és csak rájuk figyelek. Minden nap 120 százalékon pörgök és alkotok, de ilyenkor még egy lapáttal szeretnék rátenni és egy aprócska esélyt sem adni annak, hogy valami nem úgy sül…..
Minden gyermek egy szerelem. Mindegyik különböző és másért csodálatos. Nincs egyforma. Sokszor páratlanok, ritkák és igazán különlegesek...
Biztosan hallottad már a mondást, hogy az elsőre csak egyetlen esélyed van. Mennyire egyszerű gondolat és mégis mennyire hajlamosak vagyunk megfeledkezni róla. Az első szülinap felett csak legyintünk, ha nem úgy jött össze, hiszen tudjuk, rengeteg lesz még belőle. De nem, ilyen soha többet nem lesz.…..
Nádudvari Petra Lovelies - 2018.05.07 09:23:09
A mi munkánkat csak szerelemből lehet igazán művelni. Szerelmesnek kell lenni a fénybe, az árnyékokba, a gesztusokba, az emberekbe, a testekbe és a lelkekbe. Nem kérdés, számomra ez a szerelem örök és sosem múló. Még mindig ugyanúgy lobog bennem, mint pályám elején. De ez nem is csoda... Ennyi…..
Nádudvari Petra Emma és szülei - 2018.04.27 13:40:07
Minden családnak megvan a maga kis története. Egy kislélek leszületése - e Földre maga a csoda és kiválasztott szüleit egy életre szóló ajándékkal varázsolja el. Önmagával. Szépségével és szeretetével. Igazán megható volt a tegnapi napom. Emma és szülei megannyi meghitt pillanatot és mosolyt hagytak…..
Először kismamaként találkoztam Verával, aki a gyönyörűen gömbölyödőpocakjával érkezett és azzal a csodás, áhítattal teli boldogsággal, amit én eddig csak várandós kismamák arcán láttam. Hamar egy hullámhosszra kerültünk, megértettük, megszerettük egymást, így amikor a pici Dani megérkezett a…..
Mintha csak tegnap lett volna, mikor Csilláék először lépték át a stúdióm küszöbét és mégis, azóta sok-sok időtelt el, sok-sok boldog esemény hozta őket újból és újból hozzám. Emlékszem minden egyes közös pillanatunkra, minden mosolyra és kacagásra, amivel itt létük alatt a stúdiómat töltötték meg.…..
A vendégeimmel rengeteget beszélgetünk, egyeztetünk a fotózások előtt. Szeretem tudni, ki érkezik hozzám, hogy a stílusához leginkább illő milliőt alkothassam meg neki, hogy olyan színekkel, olyan hangulattal készüljek, ami őt tükrözi. Most ez nem így történt, teljesen máshogy, hiszen ezer éve…..
Amikor egy édesanyát és lányát fotózom mindig elindul bennem valami. Megindít, amit a kamerám lencséjén keresztül látok és a gondolataim hol a múltba, hol a jövőbe repítenek engem. Ilyenkor érzem, ahogy édesanyám mögém áll és körém fogja karjait, ahogy a hajamat cirógatja és a fülembe súgja,…..
Bámulatos volt Ágit, immáron másodszor nem a mentoráltamként, hanem egy gyönyörű család részeként, igazi nagymamiként, valódi családot összetartó erőként látni és lencsevégre kapni. Gyönyörű pillanatokat éltünk meg Petrával, a kicsi Ivánnal, Gergővel és persze Ágival. Köszönöm a bizalmatokat,…..
Szeretem meglátni egy-egy mozdulatban a varázslatot és lencsevégre kapni a múló pillanatot. Szeretem, hogy örök emlékként adhatom a családjaimnak ezeket a perceket, melyek nélkülem szép lassan a feledésbe vesznének, elkopnának, megfakulnának vagy teljesen megváltoznának. Szeretem, hogy ezt kaptam a…..
Nádudvari Petra Noa - 2018.03.13 14:01:16
Szerintem ez a szenvedély. Ez, amikor mindenemet a vendégeim mögé helyezem, amikor nem számítanak a tervek, a pihenés, vagy az én-idő. Egy számít, hogy a legszebb emlékeket és a legtökéletesebb fotókat adjam át a családjaimnak. Ilyenkor mindent megteszek, mindenhez alkalmazkodom, miközben egyik…..
Megannyi nehézség, bánat és szenvedés mellett az ilyen pillanatokért éri meg éli és szívből alkotni. Rettentő sok dolgot köszönhetek a munkámnak és azoknak a varázslatos embereknek, akik engem választanak. Akik mellettem teszik le a voksukat és hűségükkel jutalmazzák azt, hogy mindenemet nekik adom…..
Íme, engedjétek meg, hogy megmutassam nektek az idei egyik legbensőségesebb munkám legvarázslatosabb pillanatait. Krisztivel hosszú-hosszú ideig nagyon szoros barátnők voltunk és sajnos ez a kapcsolat egy buta félreértés miatt megszakadt. Most, hogy újra találkoztunk, megbeszéltünk mindent és talán…..