Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sel01

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyártója a Mezco, levehető a szemüvege és a kalapja, van hozzá egy hátizsák tele pénzzel, pisztoly és egy nagy zacskó kék meth. Ha valaki kettőt kapna ajándékba, majd gondoljon ránk. ..
A két héttel ezelőtt befejezett Dexter utolsó jelenete úgy felháborította a sorozat rajongóit, hogy az írói szinte az utcára sem mernek kimenni azóta, na jó, túlzunk, de a lényeg az, hogy egy héten át ezen kattogott az internet népe, és gyártotta a gúnyos mémeket sorban. Aki…..
sel01 2013.10.08 21:36:34
@fess86: kimaradt volna a 2. évad, és rögtön jött volna a 3. eleje.
Véget ért az ötévados kaland, a nálunk Totál szívás címmel vetített Breaking Bad olyan sorozatzáróval búcsúzott, amiben senki, semmi kivetnivalót nem találhat. Nesze neked, Dexter, ugye. Spoileresek leszünk. Spoilerek jönnek, csak az olvasson tovább, aki már látta a…..
sel01 2013.09.30 23:24:14
@Leadfoot:
Vince Gilligan szerint:
1.Jesse vette az órát 51. születésnapjára. És mivel leszámolni ment (és megölni Jesse-t), ezért levette.

2.Plusz praktikus is volt, mert az 501 elején nem volt a kezén óra.
Pont amikor tényleg kezdem megszeretni a Voice-t, a Tv2 ellen-X-Faktorát, pont akkor jön egy olyan adás, ami pont annyira igazságtalan, hogy picit keserű szájízt hagy maga után, és elrontja a felhőtlen szórakozást. Jó, tudom, hogy ez egy tévéműsor, és párbajban szereplő duók…..
A többség érezhetően ellenzi Szájerék javaslatát. A Fidesz politikusai nem is igazán próbálták megmagyarázni, hogy a szavazójog kiterjesztésére mi szükség van. Heti szavazás-összesítőnk.Úgy alakult, hogy a héten három cikkünkben is ugyanazt a témát jártuk körül, a…..