Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Csillagszemű Juhász

0 bejegyzést írt és 421 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnap végre mindenkinek kiküldte az Apple az idei őszi showra szóló meghívót, ahol leleplezik majd az iPhone 13-at (vagy 12S-t, még meglátjuk), valamint az Apple Watch Series 7-et. Elképzelhető, hogy lesz még egyéb is, de ez most mind mellékes, ugyanis világraszóló újdonság következik. Aki…..
Csillagszemű Juhász 2021.09.09 09:36:51
@midnight coder: egyetértek. Ez olyan mint amikor a Gilette hozzárak egy pengét a borotvájához. Értelme nem sok, de újítás. Aki nem megszállott nem is cseréli le minden évben a telefonját.
Sokan irigyeljük a topbajnokságok labdarúgóit, a mesés fizetések, a menő autók és az állandó reflektorfény sokak számára jelent komoly vonzerőt. Arra talán kevesebben gondolnak, hogy miközben nyaralás közben mondjuk az angol bajnoki meccseket nézzük, milyen szinten vannak kizsigerelve a játékosok...
Csillagszemű Juhász 2019.08.18 16:53:53
@József Kodácsi: van persze. Egy szinesz leforgat 1 filmet kap erte 30 millio dollart. Szerinted azert mert sokat dolgozik es elfarad, vagy mert valakinek megeri ezt kifizetni? A Szaharaban maratont futni biztos nehez, csak az kb senkit se erdekel igy senki nem fog erte fizetni, akarmennyire faraszto is.
Csillagszemű Juhász 2019.08.18 18:31:33
@József Kodácsi: itt nem a magyar focistakrol van szo, hanem a szarra fizetett igazi focistakrol. Szerintem a kajakosokat most is reszben az adombol fizetik, nem hiszem hogy olyan sok fizeto nezo lenne egy hetvegi versenyen. Es akkor a tv jogdijakrol nem beszelek. El kell fogadni, hogy mindenki annyit keres amennyit meger annak aki fizeti. Ha ez heti 500.000 euro akkor annyi, ha havi 120.000 forint akkor meg annyi. Lehet nem igazsagos, de ez van. Ja, es en sem sajnalok olyanokat akik a hobbijukkal szazmillakat keresnek.
Pár napja tudjuk azt, hogy a korrupcióbajnok Fidesz kimondta a halálos ítéletet a fóti gyermekközpontra, csak az nem világos még egész pontosan, hogy miért, illetve kiért. Pontosabban a hivatalos kommunikációnak van egy verziója erre, csak az éppen köszönő viszonyban sincs a valósággal. Az elmúlt…..
Gyakran éri az a kritika a Hollywoodot, hogy híján van az eredeti ötleteknek, és a kockázatmentes haszonszerzés érdekében inkább adaptációkat és folytatásokat ont ki magából. Egy júniusi cikk szerint az amerikai filmesek jelenleg több mint 130 folytatáson és előzményfilmen dolgoznak, amelyek…..
Csillagszemű Juhász 2018.08.29 18:56:23
Sem Orbánnak, sem a riporternek nem tűnt fel, micsoda közgazdasági marhaságra alapozza az egészet, hogy az Unión kívül is sikeresek lennénk...
Csillagszemű Juhász 2017.12.22 15:50:29
@David Bowman: aha, mert orbanon mulik hogy muzulman lesze e...
Amikor elindult a Viszlát, kétharmad! blog, majd az arra épülő mozgalom, sokan nem értették, mit akarunk a kétharmaddal. Hiszen el kell söpörni a Fideszt, egyszerű, mint az egyszeregy, nem? Szeptember óta azonban sok víz lefolyt a Dunán, és most mintha az ellenkező végletnél tartanánk: a sajtóban…..
Csillagszemű Juhász 2017.12.13 21:40:35
@horvathviteztamas: :D:D. Nem éltek vissza vele, ja. Dohányipar lenyúlása, földek lenyúlása, manyup lenyúlása, Jobbik kinyírása stb mind etikus, korrekt, a népet szolgáló döntések.
Észak-Korea vitathatatlanul egy végtelenül szegény ország, amit egy alkalamatlan diktátor tart a hatalmában. A bizarr állami berendezkedés, és a vezetőség külpolitikája miatt, viszont a világsajtó, és olvasóközönség állandó érdeklődésének középpontjában van. A körülményes beutazás, és az országból…..
Csillagszemű Juhász 2017.11.28 18:53:45
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Iran siman latogathato. Az emberek normalisak, kozbiztonsag jo. A nep jobban utalja az orszag vezetoit mint itt. Ja bocs, itt szeretik. Szoval Iranban a hetkoznapi ember internetezik (titokban), tajekozodik es nem utalja annyira Amerikat, mint gondolnank. Persze nem Europa, de azert nem eletveszely elmenni.
2008-ban...
Csillagszemű Juhász 2017.11.27 22:38:06
@Stenonis: erre mar most is vannak itt peldak, pedig 5 komment van. Vicces volt amikor valaki megirta Orban iszlam fenyezo beszedet ugy mint a sajat gondolatait. A zombik kiosztottak. Azt amikor kozolte,hogy csak szo szerint idezte a miniszterelnokot, mindjart mas volt a jelentese a mondandonak. Mindegy mit mond, igaza van. Kar, hogy nem fuztek be a lapos Fold hivok. Holnapra 2 millioan hinnenek a lapos Foldben.
Csillagszemű Juhász 2017.11.27 22:41:59
@teéjesenmindegy: Kifejtened miert jo ez a vasut nekunk? Vigyazz mert a Fidesz se mondta el, szoval sajat velemeny kene. Libsizes meg Gyurcsanyizas nelkul. Szoval szerinted mitol akkora biznisz ez a vasut?
Csillagszemű Juhász 2017.11.27 22:45:47
@teéjesenmindegy: ja, es nem vonat, hanem vasuti palya felujitas. De nyilvan csak elirtad, mert kepben vagy es meg is tudod vedeni ezt a beruhazast.
Időnként vendégposztot is megoszt a Bozótharc: az alábbi írást sem mi, hanem a "zöld dossziés NAV-bejelentő"-ként ismert Horváth András írta, a benzinár-csökkentő Tállai András NAV-elnök és fideszes országgyűlési képviselő-jelölt ügye kapcsán,  Mint ismert, a korábban önkormányzati képviselői és…..
Csillagszemű Juhász 2017.11.14 21:01:51
@Killary Fucking Clingon: miert nem koltozol Pestre? Mi tart vissza? Felsz a villamostol?
Hatalmas áttörés a szaúdi nők számára Szalman szaúdi király minapi rendelete, mely szerint immár ők is vezethetnek autót. A hír persze bejárta a világsajtót, ám arról talán kevesebb szó esik, hogy egy csomó olyan dolog van, amit még ma sem tehetnek meg. Köztük egészen triviálisak is...
Csillagszemű Juhász 2017.09.30 06:27:24
@commentes nikk: a hit nem egy sapka amit leveszel. (sajnos)
Egy baráti beszélgetés és egy cikk elolvasása elindított bennem egy gondolatot. Az elmúlt 15 évben, amióta irodában, emberekkel dolgozom együtt, sok mindent megtapasztaltam. Ami az összes cégnél, ahol tevékenykedtem, problémát jelentett a dolgozóknak, az a kollégák idegesítő szokásai voltak...
Amióta Rogán Cecília szelfipartnere, a bulvárkirálynő Szalai Vivien lett a TV2 hírigazgatója, soha nem látott zuhanórepülésben van a kanális.  Szalai Vivienről annyit kell tudni, hogy pár értéktelen ponyva mellett ő írta Zuschlag János hazugságaiból azt a propagandakönyvet, amivel a Fidesz…..
A következő hetekben egy szájápolási sorozat keretében alapvető fogorvosi kérdésekre keressük a választ, és segítünk a betegek számára fontos kérdésekben elnavigálni. Várjuk témaötleteiket, milyen téma lenne az, amiről keveset tudtok, és több információra lenne szükségetek!   Szájápolással…..
A „Gazdag kölykök”-sorozatban sok mindent láttunk már (az Instagramon előszeretettel mutogatják a család vagyonát), de azért a szaúdi aranyifjak gazdagsága más kategória. Lássuk, hogyan maxolják ők ki a rongyrázást!..
Csillagszemű Juhász 2017.08.04 13:31:57
@EU zászlót mindenhova!: nem az a baj, hogy van alattuk olaj. A baj az, hogy rajott az ember, mire lehet hasznalni :)
Komolyan nem tudom, minek fektetnek súlyos milliókat a tévék újabb és újabb vicces csatornák indításába, hát kinek kell a Humor+ vagy a Comedy Central, amikor itt van az Echo TV, amiben a videón a 8. perc környékén teljesen komolyan elhangzik az Mráz Ágoston Sámuel, a Nézőpont intézet…..
Csillagszemű Juhász 2017.08.03 22:53:49
@Kovacs Nocraft Jozsefne: Orban megigerte hogy elszamoltatja oket. Talan rajta koveteld a szocik lopasairol az infot. Most akkor vagy nem loptak milliardokat, vagy a Fidesz nem volt kepes oket elszamoltatni, vagy nem is annyira akarta, csak jol hangzott a kampanyban. Valszthatsz a harom kozul. Vagy mondhatsz egy masik opciot is, lehetoleg Sorost ne keverd bele :)
A forgatókönyvet már jól ismerjük: Orbán kiadja az utasítást, Németh Szilárd pedig dekódolja a népnek a vezér emelkedett szavait. Az egybites végrehajtó képtelen két összefüggő mondatot kinyögni - de folyamatosan minősít és vádol...
Csillagszemű Juhász 2017.07.28 12:34:06
@szemétpasi: nyugi, olvastam már ilyet... Ha Orbán személyes írtaná ki a családját, akkor is rá szavazna, mert a bajjibsik, meg a Soros bla bla :).
Bár még csak most kezdődött a FINA-világbajnokság, azaz a vizes vébé, mégis kísérletet teszek arra, hogy megállapítsam, nyer-e ezzel Magyarország - avagy értelmetlen pénzszórás volt a rendezés. Mindenekelőtt szögezzük le, Magyarország 2021-re kapta meg a rendezés jogát, azonban a mexikói Guadalajara…..
Csillagszemű Juhász 2017.07.18 14:22:40
@Duplaxiii: Szerintem a legtöbben nem tudják megfogalmazni mi is a bajuk, és ezért nem is értik meg a másikat. Így az egész beszélgetés átmegy személyeskedő, linkeket iderángató parttalan vitába. A poszthoz annyit tennék hozzá, hogy értem én a sürgős beruházások által generalt plusz költségeket. Muszáj volt elvállalni bármi áron a rendezést? Utólag ne azzal védekezzünk már, hogy sürgős volt és az drágább. Ezt lehetett tudni akkor is amikor bejelentkeztünk.
Ahogy megírtuk, a rejtett költségekkel mára 170 milliárd forintra kúszott fel az úszó vb ára, ami azért sokkoló, mert ennek a tizedét se költjük a magyar gyerekek iskolai étkeztetésére egy évben. De azért vannak a történetben vicces pillanatok, mint ez a plakát:..
3,4 milliárd forintba kerül a vizes világbajnokság megnyitóünnepsége. Ez tán kicsit drága egy olyan két órás programra, melynek valódi értelme nehezen értelmezhető. Tudjátok arról a giccsbe hajló ún. „kultúreseményről” van szó, melyet minden nagy világjáték elején tartanak kötelezően, és amibe…..
Jól mutatja egy kormányzati politikus erejét, befolyását és megbízhatóságát, hogy milyen törvényjavaslatokat írnak a nevére. Semjén ilyen alapon leginkább gittegyleti miniszter lehetne – igaz, annak is gyenge, ha már egy naptárat sem képes leolvasni...
Csillagszemű Juhász 2017.06.11 08:51:31
@Jakab.gipsz: pontosabban amire azt mondja a kormany, hogy neked fontos. Meghatarozza szamodra kit es mit kell szeretni, utalni, unnepelni. Egyszeru az elet, onallo gondolatokra nincs szukseged.
Nagy divat lett – félre ne értsetek, szerencsére, bár minden divathullám fele ilyen hasznos lenne – a mindenféle HIIT edzés. A nagy intenzitású edzések rengeteg pozitív hatással járnak, például jó nagy löketet adnak a metabolizmusnak edzés után is, növelik az állóképességet, és szálkás izomzatot…..
A legfrissebb mutyilista hűen ábrázolja, hogy a helyzet mit sem változott korábbi helyzetképünk óta: a Fidesz-közeli berkek továbbra is megszámlálhatatlan pénzekhez jutnak legyen szó éppen szakmához nem értő feleségekről, közpénzből fizetett, de gyakorlatilag terméketlen…..
Csillagszemű Juhász 2017.05.03 15:42:21
Már az AFP francia hírügynökség is azzal foglalkozik, hogy miként építi Orbán Viktor az illiberális demokráciát álhírgyárán keresztül, amely ellenőrizetlenül közvetíti az orosz propagandaanyagokat a hazai médiafogyasztóknak. Olyannyira szoros a kapcsolat, hogy a Russia Today…..
Csillagszemű Juhász 2017.04.25 22:28:43
@koala kóla: "nyilvánvaló hogy az Ország nem hiszterizálható része egy emberként szavaz Orbánra..."
Aha, Soros tàmad, Brüsszel tàmad, 100 millió terrorista. Pffff :):):) Tudom, ez nem hiszti.
JogÁsz A falu jegyzője 2017.04.22 22:23:58
Eötvös József  regénye „az első nagy kísérlet a magyar irodalomban, hogy az egész társadalom keresztmetszetét adja” (Szerb Antal). Kép: Bookandwalk Istenem, milyen kár, hogy Eötvös báró nem ismerhette dr. Csillag Gábort, Kaposvár jegyzőjét. Nem olvashatta „a város jegyzőjének” előterjesztését,…..
Csillagszemű Juhász 2017.04.23 17:30:16
@dunántúli gyerek: de attól mèg neked sem lesz jobb az èleted.