Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zalán Kéri

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A 444 TLDR rovata egy olvasmányos és felkavaró történetet hozott le egy szekszárdi középiskola diákjáról, Ákosról. A teljes cikket érdemes elolvasni: 444 - Iskolai diákcsínynek indult, szövevényes bűnügyet kreáltak belőle, de összefoglalnám röviden: A bukás milliószor felhasznált sablonjából két…..
Zalán Kéri 2018.08.09 12:25:41
@maxval balcán bircaman: Nem vagy te normális. Az ilyen baromságokon sokat szoktál gondolkodni?
  Kedves Edda, most aztán megmondtad a tutit. Megmondtad, hogy szülni kell! Ha valaki ezt nem teszi, akkor bizony hozzájárul ahhoz, hogy afrikai kannibálok árasszák el Európát. Eddig azt gondoltam egyébként, hogy ezt nem gondolod komolyan, de a Hír Tv-ben elmondtad, hogy de. Megnyugtatlak, nem…..
Zalán Kéri 2018.05.31 11:39:50
@Attilajukkaja: Ott a pont. A lényegét megfogtad.
Az újabb kétharmados Orbán-győzelem és az "Állítsuk meg Brüsszelt!" típousú kampányok árnyékában egyre inkább napirendre kerül a kérdés: kivezeti-e az országot az EU-ból Orbán Viktor? Van e számunkra élet a keleti nyitás kapujában?..
Zalán Kéri 2018.05.08 08:39:40
@FCUK21: Majd, ha elvégezted az általános iskolát, akkor osszad az észt. :D Tudatlan vagy, mint a többi fidesz rajongó!
    Micsoda hülyeség! Csak a komcsik, meg a libsik találják ki, hogy nincs rendben az egészségügy. Ezt mondta fideszhívő rokonom, majd bevonult egy csípő műtétre a kórházba. Néhány nap múlva kaptam az értesítést. A műtét sikerült, de a beteg meghalt. Kórházi fertőzés. Alig fél éve egy másik…..
Zalán Kéri 2017.11.28 08:51:16
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyelemző: Szerinted! Az orvosok nem mennek el az országból és az emberek is azt tapasztalják, hogy minden jobb.