Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gforce

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jut-e partner mindenkinek? Vagyis igaz-e, hogy minden zsák megtalálja a foltját? Nyilvánvaló, hogy nem. Bármennyi álbölcsességet felsorolhatunk, attól még nem lesz igaz, hogy egyszer valami mágikus okból kifolyólag mindenki rátalál a nagy őre. Igazából nincs is nagy ő. Belebotolhatunk egy vagy több…..
gforce 2019.10.11 16:42:26
@Almandin: Az elszallt elvarasok nem a fogyasztoi tarsadalom termekei, hanem annak hogy atvette a hazassag helyet az ugynevezett parkapcsolat. Ezek atlag 3-5 esetleg 7 evig tarto kvazi hazassagok amikbol 40 eves korunkra begyujtunk 3-4-5 esetleg tobb darabot.Ezek alatt a kapcsolatok alatt felgyulemlik egy csomo serelem (hiszen veget ernek valamiert),az elvarasaink meg valoban elszallnak. A kapcsolat kialakitasahoz kockazatvallalas, a fenntartasahoz meg kompromisszumkesseg es aldozatvallalas szuksegeltetik. Ebbol a kettobol pedig a 21. szazad embere erosen deficites, megjegyzem halistennek mert ha mi is olyan batrak, aldozatkeszek es fanatizalhatoak lennenk mint a korabbi tarsadalmak mar reg kitort volna a 3. vilaghaboru merthat igeny az lenne ra (tarsadalim feszultsegek, orult politikusok stb). De mert tele vagyunk rossz tapasztalattal es magunk korul csupa valassal vegzodo hazassagot latunk inkabb el se kezdjuk. Amugy az ominozus tarskereso alkalmazas tele van 40 es szinglikkel, es nagyon sok nem zs kategoria tehat elvileg mar reg boldog hazassagban kene elniuk az A++partnereik oldalan, aztan megse...
gforce 2019.10.14 12:37:28
@Almandin: Hat megmondom oszinten nem tudom hogy a gyavasag mint olyan oroklodik e genetikusan de azert egy picit maskepp latom a dolgot. Eloszor is a kockazatvallalastol valo irtozast szerintem nem csak a ferfiakra jellemzo. Nok sem vallaljak, ennek a megnyilvanulasa az ugynevezett insta-ferj vagy insta-feleseg jelenseg, ami inkabb a nokre jellemzo. Jo az ha van valaki akivel online kapcsolatban vagy, mert lehet egymasnak szepeket irni, kepeket kuldeni, lajkolni es ez jo, plusz nincs meg az a lehetoseg hogy egy szemelyes talakozo alkalmaval kiderul hogy az interneten hercegkent megismert egyed valojaban varangyos beka.Raadasul online mindenki a legszebb legjobb arcat mutatja es nem latod mikor faradt, ideges beteg rosszkedvu.Ugyhogy inkabb mar a szemelyes talalkozo kockazatat sem vallaljak foleg par balul elsult randi utan. Tarsadalmilag pedig szerintem ott a dolog nyitja hogy egeszen a 20. szazadig az ember inkabb kollektivista volt, a kollektiva hatarozta meg a beszedet, gondolatait tetteit (bolsevik vagyok, naci vagyok, protestans vagyok stb.)A 21. szazad embere individualista (en EN vagyok).Ezert mosolygok mindig amikor valaki 2019 ben antifasisztanak, vagy antikommunistanak mondja magat, ugyanis nincsenek mar fasisztak, sem kommunistak, es meglatasom szerint keresztenyek sincsenek abban az ertelemben biztosan nem ahogy pl Kapisztran Janos kereszteny volt.(szerintem ezert nem tud a nyugati vilag mit kezdeni a radikalis iszlammal) Az individualista ember pedig fel feladni barmit magabol (hiszen akkor a puszta letezese kerulne veszelybe) vagy a kenyelmebol
gforce 2019.10.17 15:32:47
@Almandin: Elhiszem hogy genetikai, meg akar az elmeletedet is hogy a bator emberek koran halnak, csak arra hivtam fel a figyelmedet hogy ez azert tarsas jatek, es a nok is biztosra akarnak menni, ami lehetetlen.
Magyar kreativitás kimaxolása dölux: pár nappal azután, hogy be kellett szüntetnie az utasok szisztematikus lerablását a Wizz Air budapesti földi kiszolgálójának, a Malév GH megtalálta a megoldást a kieső bevételek pótlására: a telefonokra pdf-ben letöltött beszállókártyát nem fogadja el, 30 euróra…..
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
gforce 2019.01.01 12:44:50
@Etniez: Hat ez mind szep es jo,de ha a BA is olyan toltottseggel jarna mint az ultrak lehet nem tudnanak gavallerkodni a 2 ingyen kezivel. Picit el szoktuk felejteni hogy nem c130as gepeket hasznalnak.
gforce 2019.01.01 13:38:18
@Etniez: Akkor vegulis kivel, mivel is van bajod? A ceggel vagy az utazokozonsegukkel?
Pár hete jöttek újabb járatbejelentések, közülük mindenképp kiemelkedik az, amely sok magyarnak is csökkentheti a stresszszintjét. A legkirályabb londoni reptérre hamarosan az easyJet is beindul Budapestről, a Ryanair pedig Kassáról. Frissítés: sajnos a Flybe pedig bezárja. A két nagy londoni…..
A fapados légitársaságok utasokat rendszeresen semmibe vevő húzásai nyomán indul kezdeményezés egy fogyasztóvédelmi csomag létrehozására, amely persze nem csak a diszkontcégekre vonatkozik majd. A cél első körben egy olyan uniós etikai kódex elfogadtatása a légitársaságokkal és repterekkel, amely…..
gforce 2018.08.07 10:41:41
@blöff: Egyetlen szolgaltato se biztos hogy teljesit, a szobafesto is leeshet a letrarol a szobad festesenek a kellos kozepen, a fodrasz is elronthatja a frizuradat, aztan hogy ezt hogy intezed utana vele az mar egy masik tortenet. A szetultetes meg nem a szolgaltatas rontasa hanem fizetsz valamiert amiert eddig nem kellett, mint peldaul amikor egy vallalkozo vagy szalloda megvesz a Balatonon egy partszakaszt ami addig szabadstrand volt, es elkezd belepot szedni. Vagy kifizeted vagy mesz mashova.
gforce 2018.08.07 13:30:54
@blöff: Nyugi haver felmegy a vernyomasod! Csak arra utraltam hogy szaz szazalekra sosem mehetsz mert kozbejohet valami, a pelamban a szobafesto se szandekosan esett le a letrarol es a fodrasz se szandekosan cseszte el a hajadat, kozbejott valami erre vannak a fogyasztovedelmi szervezetek. A szabadstrand peldaja meg nem ukrajna hanem Magyarorszag ma.
index.hu/belfold/2018/05/17/fogynak_az_ingyenes_strandok_a_balatonon/
A légiutas-kísérők mindennapjairól rengeteg információ kering, miközben sokan úgy gondolnak erre a munkára, hogy az milyen nagyszerű buli a rengeteg utazással, repüléssel. A valóság ennél azért sokkal keményebb...
gforce 2017.11.28 11:13:07
@Schmetterlingi: Jo ok de ha ez a cikk pl az apolonokrol szolna es olyan hozzaszolast olvasnal, hogy ti csak agytalazni vagytok jok, az ment novernek aki mashova nem volt jo, es amugy is csak a halapenzre hajtotok meg a gazdag dokikra (ilyeneket irtak fentebb), benned nem fortyanna fel valami? Mellesleg van csaladtag az egeszsegugyben pontosn tudom a szakmatok megbecsultseget anyagilag is.
gforce 2017.11.28 11:56:20
@Schmetterlingi: Tehat egy laikus tisztaban van az osszes a repulogepen fellepo veszhelyzeti esemeny kezelesevel,kezdve az alapveto elsosegelynyujtastol a teljes evakualasig (70mp alatt) plusz olyan aprosagokkal, mint a repulogep sulyelosztasa.Jo tudni megnyugtatja az embert. Amugy a tanfolyam altalaban 6het intenziv angol nyelven kb mint egy nursing course a Uk ban.