Regisztráció Blogot indítok
Adatok
WetRinR

0 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
       Orbánék kiadták a parancsot, hogy meg kell győzni a magyar lakosságot arról, hogy Amerikában elcsalták a választást. Hihetetlen mennyiségű hülye tombolja most ki magát, ami úgy 1944 óta nem lepi meg a magamfajtát .      Az egyik baromság az, hogy az amerikai választás nem ment át a Benford…..
WetRinR 2020.11.07 12:09:04
@menjünk a moziba be: Ennek a statisztikának mi köze van a Benford-törvényhez? Ez egy sima életkori megoszlás, nem a számjegyek előfordulásának megoszlása.
A western hosszú évekig nemkívánatos műfaj volt a magyar mozikban. A filmforgalmazással foglalkozó illetékesek azzal indokolták elutasításukat, hogy a vadnyugati filmek meghamisítják a történelmet, és valójában a gyarmatosító Egyesült Államok dicsőségét zengik. Ma már mosolygunk ezen az…..
Irodalmi harsona A Hitler-szalonna 2017.06.21 08:54:12
Nem valami szépen csengő neve ellenére, egy roppant kellemes édesség volt. A név onnan ered, hogy II. világháború vége táján, mikor már komoly gondokat jelentett a lakosság és a hadsereg ellátása, valakinek az a zseniális ötlete támadt, hogy ezzel próbálják feldobni az étrendet. Állítólag Hitler…..
WetRinR 2017.06.22 17:06:26
Belsőség Néniautó 2014.04.13 07:07:29
Végül vettem egy Bogarat. Volkswagen. Folkszi. De hogy a harminc éves BMW 518i és a húszéves (tizennyolc) Fiat Ulysse mellé mi a francnak kellett egy negyvehárom éves Bogárhátú? Főleg, hogy a közlekedésre javarészt kerékpárt használok? Kellett és kész. Azóta vágytam rá, hogy…..
WetRinR 2014.04.13 11:14:41
@Bende Tibor: 20 év alatt bármi történhetett, én csak az általam ismert színeket említettem. Az tény, hogy már én is azért adtam el, mert a Magyarék jóindulatúan figyelmeztettek, hogy a kasztni a végóráit éli, még kívülről rendben van, de alulról már menthetetlennek tűnt. De a rendszám az tuti, azt nem szoktam elfelejteni.
Motorikusan viszont mindig dicsérték, bár volt egy időszak, amikor 13-15 l között evett, de végül sikerült beállítani a gyújtást. Nedves időben mindig nehezen indult, bár a hátsó spoiler segített kint tartani a vizet.
A fűtése is rossz volt, nyáron bármikor tudott forró levegőt adni, de télen csak a hideg jött, a feleségem ma is emlegeti, amikor előjön a Bogár-nosztalgiám. Ha elkészül, szívesen megnézném.
Kósa Lajos a Blikknek nyilatkozott az RTL Klubnak adott nyilatkozatával kapcsolatban. Azt mondja, hogy egyáltalán nem számított rá, hogy az RTL le fogja adni ahogy kilép a képből. Azért állt ki a kamera látóteréből, hogy jelezzen az újságírónak, inkább beszéljenek…..
A nálunk Agymenők címen futó The Big Bang Theory kellemes évadot búcsúztatott. A nézőket rendesen berántotta az eleinte csak négyfős tudós, képregénybuzi, ízig-vérig de még annál is jobban geek társaság, ami az utóbbi években pár plusz állandó szereplővel is kibővült,…..
„A hőszivattyú az olyan, mint egy kifordított hűtőszekrény.” - Hangzik az ismert hasonlat. Szerintem pont annyi hasonlóság van köztük, mint egy benzines láncfűrész és egy Harley-Davidson között.  A közös pont a két berendezésben az úgynevezett Carnot-körfolyamat. A…..
Proszektúra Gyurcsány HÜJE 2012.11.22 18:46:25
Százmilliókért kommunikál 2014-ig a Miniszterelnökség, fogalmazta meg már címében is nem minden malícia nélkül az index cikke. Eszerint az egyik vállalkozási keretszerződést a Miniszterelnökség következő két éves feladatainak - kreatív marketingkommunikációs stratégia és…..
WetRinR 2012.11.23 12:35:22
@vpepe: Szerintem a végtörlesztés jelentős része az ingatlanok piaci ár alatti eladásából (ld. ingatlanpiaci helyzet) illetve a tartalékok mozgósítása (kölcsönkérés rokonoktól, barátoktól) révén történt. Legalábbis az én környezetemben ez volt a jellemző, és nem az, hogy egy évnyi +20%-os szem. jövedelemadóból fizették vissza a többmilliós hitelt.
Az viszont jellemző, hogy az ismerőseim között az adócsökkentés miatt csak egyvalakinek nőtt jelentősen a jövedelme. Igaz neki rögtön félmillióval (banki osztályvezető). Nyilván ő az a középréteg, akit meg kellett erősíteni.
WetRinR 2012.11.23 13:30:29
@vpepe: Orbán 2*4 év, 1 vezető
MSZP 3*4 év 4 vezető
Kinek volt kevesebb ideje bizonyítani?
WetRinR 2012.11.23 14:20:02
@vpepe: Bocs, de ezzel szerintem megkerülted a kérdést. A MASZOP szaros gatyája nem érdekel; OV-nek saját magának volt/van 8 éve bizonyítani, de a közhangulat szerint ez nem nagyon sikerült eddig.
Kiküldött világjárónk, Peka, ezúttal a Monaco Top Marque-kiállításon járt. Képeiből világosan kitűnik, ki az efféle kiállítások célcsoportja. Jó eséllyel nem a brit nemesi címek tulajdonosai, sokkal inkább az újgazdag, ízlésficamos üzletemberek és yuppie-k. A Top Marque…..
Subba Hofi, hiányzol! 2012.01.17 11:16:00
/thx zmn/..
WetRinR 2012.01.17 18:58:32
@Fell Bandi: Ó, ez szép. Egy olyan ember szólja le a Hofit, aki abban az átkosban pont a hihetetlenül szervilis Kádár-utánzásaiból élt.
Voltak már trófeák korábban is, de étkezőbe gyömöszölt zsiráf még nem Műemléklakás 1200-as években épült főfalakkal. Van ennél öregebb a magyar piacon? (im) Luxusvilla laptopozó kisgyerekkel Hegyoldalba kapaszkodó ház Veszprémben Nem tudom, ez hogy marokkói…..
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
Félrefordítások Ámbár 2011.03.17 10:53:00
pel beküldése is szép példány: Ezzel szemben: contrast ratio -> kontraszt arány Perspektíva: viewing angle -> betekintési szög (ez se túl szép, de ez terjedt el) Az csak egy apróság, hogy a 20.000-ből hogyan lett 70.000... Itt egy webáruház, ahol minden monitornál így…..
Szuper szürreális falfestmény egy kívülről unalmas villában (már nem él) Luxuskád és franciaágy az üvegkorlátos galéria alatt. Klassz (az eredeti hirdetésből már levették a képeket) Amerikai konyhás trónterem. De miért van benne hinta? (tipp:R.) Borhűtő a…..
Igen vegyes fogadtatásban részesült Ricky Gervais szerintem zseniális produkciója a hétvégi Aranyglóbusz-gálán, amiről a visszafogott kritikusok azt mondták, hogy "odamondogatós" volt, mások szerint "gonosz és aljas hangnemű", Gervais rajongói viszont egyszerűen…..
WetRinR 2011.01.21 17:37:30
@nathalie:
Igen, a "some famous scientologists" és a "They are no here" egyértelműen erre utal.
Subba Buli van: Egy dzsó a Korzón 2011.01.14 11:08:02
/via lbear/..
WetRinR 2011.01.14 11:34:00
@Petar Crni Poparan: Ez inkább Locomotiv lesz
Jóbarátnak bizony Jóbarát a farkasa, legalábbis erre gondoltunk menten, amikor kiderült, hogy Matthew Perry, az ABC midseasonbe betolt Mr. Sunshine című vígjátékának főszereplője köszönte, de nem kért korábbi partnernőjéből, a Jóbarátok szőke barna jónőjét alakító…..
Nagyon rossz volt szombaton a Tigris étteremben vacsorázni. Még annál is rosszabb, mintha a keresztrejtvénypályázaton mikrosütő helyett kétszemélyes szextúrát nyernénk Makaóra a mindenkori pénzügyminiszterrel. Ezúton is óvnék mindenkit, hogy valaha kipróbálja, az élményeim…..
Újabb vígjáték érkezik a Viasat3 műsorára, és a csatorna ismét az olvasók segítségét várja a címadást illetően. Az alany a Rules of Engagement című CBS-sitcom, ami eddig három évadot és 35 epizódot ért meg, de jön belőle a negyedik is, valamikor tél végén-tavasz elején.…..
WetRinR 2009.12.02 08:31:17
Az USA Network Royal Pains című sorozatának alapötlete nem egy nagy truváj - arról van szó ugyanis, hogy adott egy idealista orvos csávó, aki még hisz abban, hogy az orvosnak az a dolga, hogy segítsen a rászorulókon, ebbe szépen belebukik, amikor a kórházban nem egy lóvés…..
Félrefordítások Fix me 2009.05.14 17:52:00
seth_greven beküldése saját bevallása szerint is kicsit eltér a blog eredeti témájától, de volt már erre példa, tehát lássuk:A következő dolog az nem illik klasszikus értelemben a blog profiljába, én mégis megpróbálkozom vele.Eszembe jut az Üvegtigris (1, vagy 2, hirtelen nem…..
WetRinR 2009.05.15 09:34:12
@bryan: Először én is nagyot néztem, amikor egy amerikai gazdi azt kérdezte tőlem, hogy "Would you fix my cat?" Még morfondíroztam is magamban, hogy milyen idióta megközelítése ez a gyógyításnak.
Fiatal festő műhelyében vagyunk, művész nagy munkában, rendkívüli koncentrációval lelkes-mosolygós férj HTB feleségéről fest aktot, mindenki lélegzetvisszafojtva várja a végeredményt. A házaspár viszont nem éppen műértő, mert férj egy orrtöréssel honorálja a…..
WetRinR 2009.04.02 12:55:24
@gatsy: Az antacidok egy gyűjtőnév, idetartozik minden olyan szer, ami közömbösíti a gyomorban lévő sósavat. Ezen belül nyugodtan lehet kísérleti egy hatóanyag.
Soha nem gondoltam volna, hogy miközben az Urbanistának vadászok érdekes ingatlanokat, egyszerre csak egy Hüttére való témába botlom. Na de mégis így történt! Ugyan a fotókon semmi nem látszik, de a hirdetésben feketén-fehéren ott van, hogy A ház érdekessége az egyszemélyes…..