Regisztráció Blogot indítok
Adatok
agn.f

277 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már csaknem 10 éve annak, hogy a Marvel Moziverzum fejezetnyitójának tartott Vasember bemutatkozott a mozikban. Talán akkor még senki sem gondolta volna, hogy néhány évre rá minden a Marvel-filmekről fog szólni. Azóta a stúdió csaknem 18 filmet készített, köztük a most…..
A különböző streaming szolgáltatóknak köszönhetően évről évre nő a sorozatok száma. Ez persze azt is jelenti, hogy egyre könnyebb elveszni a produkciók útvesztőjében. Most megpróbáltuk összeszedni azokat az idén visszatérő szériákat, amik a képernyő előtt tartanak majd az esősebb napokon is...
Az elkövetkezendő Marvel-filmekben minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kapnak majd a női karakterek. A jövőre debütáló Marvel Kapitány és a Fekete Özvegy mellett most nagyon úgy fest, hogy Vakanda női hőseiről is külön film készülhet...
Nemcsak a játékok, hanem a reklámok is jelentősen átalakultak az elmúlt évtizedekben. A cégek kezdetben mindent bevetettek annak érdekében, hogy felhívják a figyelmet saját termékükre. Az egyes alkotások - mai szemmel nézve - sokszor egészen hátborzongatóra, viccesre, néhol ijesztőre sikeredtek. A…..
Keanu Reeves nagy visszatérőfilmjeként is emlegetett John Wick első és második részének sikerén felbuzdulva, a Lionsgate bejelentette a filmszéria folytatását, amihez most végre megérkeztek az első képek is!..
A hollywoodi színészek sem azonnal nagyjátékfilmekben kezdték karrierjüket. Vannak, akik modellkedéssel, statisztaként, reklámfilmekben vagy éppenséggel videoklipekben próbálkoztak kezdetekkor. Persze vannak olyan befutott sztárok is, akik később is szívesen elvállaltak ilyen szerepeket. Most…..
A nyári hónapok általában nem a legnagyobb blockbuster-várományos filmekről híresek. Viszont idén nyáron bőven akadnak olyan alkotások, amikért érdemes beülnünk a klimatizált vetítőtermekbe. Most összegyűjtöttük a 10 legjobban várt nyári filmet. Lássuk, melyek is ezek!..
Nem kell ahhoz kiváló divatérzékkel rendelkeznünk, hogy első ránézésre tudjuk, hogy ezekkel a ruhadarabokkal valami nagyon nem stimmel. Miután ezeket a termékeket elvileg erre szakosodott tervezők és szakemberek alkották, azt gondolná az ember, hogy alaposan végiggondolt szempontok szerint ment a…..
A Sherlock Holmes harmadik részét már régóta rebesgetik, azonban egészen eddig semmi előrelépés nem történt a filmmel kapcsolatban. Most viszont végre úgy tűnik sínen van a projekt, sőt már a bemutatódátumot is bejelentették!..
Bár az internet gyökerei az 1960-as évekig nyúlnak vissza, globális elérhetőségről csupán az 1990-es évek eleje óta beszélhetünk. A 90-es évek végén, 2000-es évek elején már számtalan népszerű oldal létezett, amelyek legalább annyira lefoglalták az akkori generációt, mint mai társaik. Nézzük, melyek…..
Britney Spears, Justin Timberlake, Christina Aguileira, Ryan Gosling – csupán néhány ismertebb név azon tehetségek közül, akik a Disney-nél kezdték pályafutásukat. De mi a helyzet a fiatalabb generációval? A 2000-es években is bőven akadtak olyan Disney-produkciók, amikben sorra…..
A Post Office Travel Money Holiday Costs Barometer idén is elkészítette felmérését, amelyben összegyűjtötte a legolcsóbb nyári úti célokat. A felmérésben a sorrendet nyolc paraméter határozza meg, jelesül egy csésze kávé, egy pohár kóla, egy pohár helyi sör, egy pohár bor, egy üveg ásványvíz, egy…..
Valószínűleg sok szuperhősrajongó örülne annak, ha Deadpool és Rozsomák együtt tűnnének fel a mozivásznon. Most nagyon úgy fest, van még remény, ugyanis Ryan Reynolds gőzerővel azon van, hogy meggyőzze színésztársát a közös filmmel kapcsolatban...
A korábbi hírekkel ellentétben, a már jócskán 70 év feletti Sylvester Stallone ismét belebújik a veterán kommandós, John Rambo bőrébe...
A különböző streaming szolgáltatóknak köszönhetően évről évre nő a sorozatok száma. Ez persze azt is jelenti, hogy egyre könnyebb elveszni a sorozatok útvesztőjében. Most megpróbáltuk összeszedni azokat az idén tavasszal vagy nyáron induló új sorozatokat, amik garantáltan a képernyő előtt tartanak…..
Jellemzően a Marvel-filmeket egyszerre kezdik el vetíteni a hazai és a tengerentúli mozik. Sőt, néha nálunk néhány nappal hamarabb is megtekinthetjük a filmet, hiszen míg az Egyesült Államokban péntek, addig nálunk csütörtök a hivatalos premiernap. A Hangya és Darázsra azonban csak július 26-án,…..
Ryan Reynolds éveken át próbálta meggyőzni a Fox-ot, hogy adjon zöld utat a Deadpoolnak. Valószínűleg már a stúdió is belátta, hogy érdemes volt befektetni a projektbe, hiszen a pofátlan szuperhős története minden idők egyik legsikeresebb R besorolású filmje lett. Most a színész egyik…..
Mixie Postaládák felturbózva 2018.05.02 16:45:43
A legtöbb ember kevés figyelmet fordít arra, hogyan is néz ki a postaládája. Általában csak egy nyílás jelzi, hogy hova kell bedobni a nekünk küldött leveleket. Talán nem is gondolnánk, mennyire feldobhatjuk kertünket vagy udvarunk egy kreatív postaládával, ami kifejezi otthonunk egyediségét. A most…..
Mixie Tippek biciklilopás ellen! 2018.05.02 15:56:24
A tavasz érkeztével egyre többen pattannak biciklire, hogy azzal fedezzék fel a várost. Ilyenkor nem árt ügyelnünk a biztonságra is, amihez elengedhetetlen kellék a biciklilakat. A boltok polcai tele vannak ígéretes lakatokkal, de a zárak útvesztőjében vajon melyik típust érdemes választanunk? Most…..
A filmtörténelem tele van híresebbnél híresebb meg nem valósult projektekkel. Néha még a legsikeresebb és legjobb rendezők sem kapnak elég pénzt egyes tervekre, de van, hogy jogi procedúra állítja meg a munkálatokat. A most következő listánkban megpróbáljuk bemutatni a szerintünk legjobb, meg nem…..
A Star Wars új trilógiájában minden eddiginél nagyobb hangsúlyt kaptak a női karakterek. Ezt a változást több rajongó is nehezményezte, különösen az Utolsó Jedikben, ahol igen nagy szerepük volt az erős és határozott női alakoknak. Most nagyon úgy tűnik, hogy ez a jövőben sem lesz másképp, ugyanis…..
Mixie Félrevezető csomagolások 2018.04.25 15:45:10
Valószínűleg sokunkkal előfordult már, hogy nem éppen azt a terméket kaptuk, amire a csomagolás alapján számítottunk. Jellemző, hogy néhány márka szeretné jobbnak és szebbnek feltüntetni termékét, mint amilyen valójában. Azonban vannak, akik kissé túllőnek a célon… A most következő vásárlók…..
A tavaszi, nyári melegben semmi sem esik jobban, mint egy hűs frissítő sorbet. A fagylatok őseként emlegetett friss, fagyasztott gyümölcsökből készült jeges édességet desszertként vagy két főétel közötti fogásként érdemes fogyasztani. Sajnos a fagylalt megjelenésével népszerűsége kissé visszaesett,…..
Valószínűleg mindannyiunk gyerekkorában voltak olyan mesefilmek, amelyekre nem szívesen gondolunk vissza. Bár a rajzfilm-kínálatban is bőven akadnak nyugtalanító darabok (Bátor a gyáva kutya, Mandy és Billy kalandjai a kaszással stb.), lássuk melyek voltak gyerekkorunk legnyomasztóbb vagy…..
Bár mi legtöbbször észre se vesszük őket, a dublőröket óriási megbecsülés övezi Hollywoodban. A produkciók többsége sokszor olyan magas költségvetéssel készül, hogy az alkotók nem engedik, hogy a film sztárja hajtsa végre a veszélyesebb jeleneteket. Persze sok esetben azért…..