Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dragomirov

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A francia paraszti családból származó Renee Bordereau 1770 (más források szerint 1776) június 4-én született egy Baluères nevű faluban, vagyis a francia forradalom kitörésekor (feltehetően) alig tizenkilenc (?) éves volt. A francia forradalom következtében aztán összesen 42 családtagját vesztette…..
Régi hamis számlás sorozatunkat folytatjuk egy friss adathalász spam üzenettel. Korábbi "Telekom számla vagy mégsem?" valamint a későbbi "Telekom számla vagy mégsem II." után ezúttal a Telenoros változat bukkant fel. A csalók okosak, kisebb összegben fociznak abban a reményben, hogy így talán többen…..
Tegnap bementem egy magyarországi bankfiókba, nem is akármelyikbe, Csányi Sándor bankjába. Gyermekemnek – igen, egy még nem nagykorú személy részére – szerettünk volna junior bankszámlát nyitni. Az ügyintéző kedves volt és segítőkész, mindent elmagyarázott. Jött sok-sok nyilatkozat – például…..
Dragomirov 2018.08.11 23:07:46
@fantomböske:
És mit szerettél volna nekem ezzel mondani, a 15:50-kor tett bejegyzésem olvasván? :-)
Még a mértéktartó történészek is bűnügyi regényt kiáltottak, mikor megismerték a Szent Korona elrablásának kalandos, de hiteles történetét. A visegrádi vár lakattal őrzött kincseskamrájából 1440-ben egy februári éjszakán lopták el a legfőbb felségjelvényt. A történet főszereplőjének, a Sopronból a…..
Milyen lehetett egy nagypolgári karácsony a XIX-ik században, és vajon mit jelképeznek a fára akasztott díszek? Karácsonyi gyorstalpaló az aranykorból!   Forrás: Fortepan, Cholnoky Tamás A karácsony ünneplése a XIX-ik század előtt ismeretlen volt Magyarországon és az évszázad első felében is a…..
Szerbusztok Kedveseim!   Mélázok itt nagyokat magamban a "pincében". A Kossow-ház hűvösében azért mindig jól érzi magát az ember. :) Szóval meredek itt magam elé a talponállóban, és megüti a fülemet a pulttól csengő szózat - (mondjuk az is biztos, hogy ránézésre 16 még nem volt a legényke ) -…..