Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiszotya

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érmet várunk, a feljutás lenne a ráadás, írtuk a ljubljanai divízió 1-es világbajnokság előtt. A válogatott szokása szerint természetesen simán teljesítette, amit reméltünk tőle, az érmek megvannak, ráadásul minimum ezüstből lesznek. Már csak az a kérdés, hogy meglesz-e a…..
Magunkra és a játékunkra kell figyelnünk, mondta blogunknak az alapszakasz utolsó fordulója előtt Énekes Lajos. A Sapa Fehérvár AV19 edzője utalt rá, sokan spekulációra gyanakszanak. Videóbeszámolót mutatunk a csapat csütörtöki sajtótájékoztatójáról. "Egyértelműen…..
kiszotya 2010.02.19 21:31:23
kiszotya 2010.02.19 20:56:44
Egy profi sportolónak a pályán mindvégig tisztában kell lennie a feladatával, tudatta Énekes Lajos, a Sapa Fehérvár AV19 edzője, milyen területen volt az edzőknek a legfőbb gondjuk játékosaikkal a Jesenice elleni keddi mérkőzésen. A szakvezető nem hozta szóba, de kikértük…..
Az első fordulóban a Graztól, a negyedikben a Jesenicétől kapott hat gólt a Fehérvár. A harmadik harmad közepéig még minden rendben volt, a hazaiak kétszer előnyhöz jutottak, a vendégek kétszer egyenlítettek – előbb Vas Márton, utóbb Palkovics Krisztián volt eredményes…..
kiszotya 2009.09.20 20:21:18
Régi barátunk, Ezerjó, aki a Művelt Alkoholista lelkes olvasója, a posztok aktív hozzászólója, Londonban járt egy nemzetközi borverseny szakértő bírájaként. Kóstolt izgalmas borokat, tapasztalt sok érdekeset – s mindezt most egy posztba sűrítette. Fogadják szeretettel…..
kiszotya 2008.06.10 16:24:42
Ahogyan azt WY már beharangozta, és minden törekvő alkesz tudja, szombattól vasárnapig Etyeki Pincefesztivál. Felvonul a hazai borászok színe-java – a szervezők szerint az ország ötven legjobb borászata – (Monyókékat meg sem hívták?), sőt a BorÁszok FC barátságos…..