Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abrak A. Dabra

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán Viktor a „Reakciós Hadiállam” ideológiájának képviselője volt a világpolitikában. A „Reakciós Hadiállam” szemben áll a világias modernitással és a kapitalizmussal; eszményképe a hierarchikus kollektivista társadalom, amelyben mindenki „jó katona módjára” fegyelmezetten szolgálja a magát…..
Abrak A. Dabra 2022.03.29 15:53:12
@ⲘⲁⲭѴⲁl ⲂⲓrⲥⲁⲘⲁⲛ ⲔöⲍÍró: A "kelet" pedig egy lóhosszal vezet .
Uncsi ...
A nagyplakátok üzenete: „Védjük meg gyerekeinket… a VESZÉLYES Gyurcsány, Márki-Zay-féléktől”, értsd: a gyermekeinkre veszélyt jelentő ragadozóktól… Az orbánista propagandista agytröszt módosításokkal, de követte az amerikai választásokat megelőzően a Trump-melletti, Hillary Clinton-elleni orosz…..
Abrak A. Dabra 2022.03.27 17:58:46
@Igazamvanvagyigazamvan?: Mind ugyanaz?
Az jó, kevesebb golyót kell rájuk pazarolni.
Abrak A. Dabra 2022.03.27 18:24:39
@ez a nevem senki: Villa?
Hallottál róla valamit? Ja, persze, azzal hányjátok a ganét...
Mert azt nem feltételezem, hogy életedben használtál evőeszközt. A két lábon járást sem.
Menj ki szépen az ólba, lökd odébb a disznót oszt vackolj be a szalmába, lassan esteledik, ideje lefeküdni.
Abrak A. Dabra 2022.03.27 18:26:10
@Igazamvanvagyigazamvan?: Nem képezték ezeket sehol csak kiválasztották a legaljasabb, leghülyébb patkányokat oszt ráeresztették a webre.
Elment vasárnap a templomba, imádkozott, vette az Úr szent Testét és Vérét, majd bement a stúdióba és így szólt: "Azt mondtam: kasztráljátok az orosz hadifoglyokat!" Magyarázatként pedig hozzátette: "Ezek nem emberek, hanem csótányok!" Megosztás   Gennagyij (Volodimirovics) Druzenko egykor a…..
Abrak A. Dabra 2022.03.26 10:54:11
@Mira Viso: Ez így elég gáz, kijelented, hogy a budapest memorandum nem erről szól.
Pedig de. Arról szól, hogy Ukrajna lemond az atomfegyverekről(amelyeket nem Ő szedett össze, nem maguktól lettek a világ harmadik legnagyobb atomhatalma ahogy ezt kiabálva megjegyezted), cserébe garantálják a területi integritását, politikai függetlenségét.
Nyilván Te is olvastad a wikin de azért bemásolom:
"A szerződés biztonsági garanciái Ukrajna, Fehéroroszország és Kazahsztán területi integritását vagy politikai függetlenségét érintő fenyegetés, illetve erőszak alkalmazása esetére vonatkoznak."
Ezt nem az ukránok szegték meg, nem ők mentek át szomszédolni.
És azt se felejtsük el, hogy azokat az atomfegyvereket a szovjetunió telepítette Ukrajna területére aztán szépen otthagyták miként a biofegyver laborokat is.
Abrak A. Dabra 2022.03.26 11:06:29
@Mira Viso: "Egy libernyák idióta"
Intelligens ember nem "libernyákozik". Elfogadja, hogy vannak liberális elveket valló honfitársai.
Aki neked beszólt, az meg nem egyszerűen egy "libernyák idióta" hanem brendel matyika aki egy külön intézmény itt a blogponthun, egy elmebeteg, meglehetősen kártékony elmebeteg. Elévülhetetlen érdeme, hogy közös nevezőre hozta a jobbos és balos kommentelőket legalább abban az egy témában, hogy őt rettentően utálják.
Abrak A. Dabra 2022.03.26 11:41:46
@Mira Viso: "Szerencsétlen hülye"?
Rendben. Itt fejeztem be.
Te egy kibaszott elmebeteg vagy aki beveszi az oroszok hazugságait és erőszakkal terjeszti. A gyűlölködésen és a ruszki fakenews kritikátlan elfogadásán kívül semmit se tudsz, hazudozol, mellébeszélsz.
Nagyjából benned manifesztálódik minden amit egy emberben utálni lehet.
Te mint nagy ruszkiseggnyaló biztos ismered a szibériai vadászok azon szokását, hogy ha vadászat közben a tajgán megállnak pihenni, mindig hátrafelé néznek, oda, ahonnan jöttek, nehogy valaki vagy valami kövesse őket.
Hát innentől Te is nézz mindig a hátad mögé és vigyázz, ne kerülj a kezem közé...
Annyi, de annyi jó dolog van az életben, ami csak úgy jön, aztán - még ha meg is kedveljük - hamar el is tűnik. Ezt sok mindenre vonatkoztathatjuk, még az édességekre is. Gombóc Artúr legnagyobb örömére fókuszáljunk egy pillanatra a csokoládékra.  Hiába volt sokak kedvence a Chokito, amelyet…..
Kedves Fidesz szavazó, aki magabiztos erkölccsel bírálsz engem! Lehet, hogy Te dolgozol azon, hogy jobb legyen, de én is azt teszem. 21 éve, keményen, és nem tanulatlanul,vagy segítségeket várva. Nővér vagyok, az állam szerint nekem 130 000 nettó jár. Belenyugodtam. Ez van, nem tehetek semmit,…..
Abrak A. Dabra 2018.04.14 03:05:10
@Éhesló: Átléptél egy határt ávóspatkány, ennek lesznek következményei...
A reggeli rohanásban sokszor az ember szeretne egyszerűen csak odaröppenni a gyermekével a háztól az iskoláig, mellőzve dugót, zajt, tolongást, kipufogógázt. Mennyivel szívesebben lennénk olyankor szép környezetben, jó levegőn, csendben, hallgatva a madarakat, éledezni a reggeli természettel...
Abrak A. Dabra 2017.11.26 19:23:47
Címlapművészet! ..
Abrak A. Dabra 2017.11.26 14:14:50
@blog pszichiáter: Ő ezt nem zaklatásként élte meg...talán ezért okoz neki hiányérzetet, ha nincs segg amit nyaljon...
Abrak A. Dabra 2017.11.26 14:35:23
@Cycmen: Sorold a többit angyalka...
Abrak A. Dabra 2017.11.26 14:43:20
@Cycmen: Nem nyert trollocska, nincs sem ebben, sem a többiben...de azt látom, hogy nem tudsz kiszabadulni a szaros kis világodból, nálad alap dolog az ezeregy nicken folytatott trollkodás.