Regisztráció Blogot indítok
Adatok
inszeminátor

0 bejegyzést írt és 32 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Kupleráj 2008.05.30 13:01:00
 Lehúztunk a Balatonra, mert kánikula van. Dolgozni innen is lehet, hála az internetnetnek. Valamelyik balos publicista egyszer azon fannyogott, hogy ezek (mármint a polgári középosztály) egyre jobban érzik magukat. Igenis egyre jobban érezzük magunkat, azért feccolunk itt a Balcsin…..
Mandiner blog Hatvannyolc 2008.05.31 17:31:00
„Senki nem hallja, nem is akarja hallani / Senki nem érti, senki nem érzi” (Anima Sound System: '68) Intro Mindig örülök, ha nálam nagyobb koponyák újfajta nézőpontból tudnak eszmét futtatni egyes végletesen megosztó eseményekről. Örülök, ha nagy ritkán…..
Konzervatórium Ferkó felel 2008.05.31 00:12:00
Nem lehetett számítani, igazán. Hiszen számított rá, persze hogy számított, sőt múlt éjjel álmodott is ilyesfélét: de álmában magyarból hívták ki, igaz, hogy úgy volt, mintha a magyart is a Frőhlich tanítaná. Álmában elintézte az egész kérdést, a párhuzamos vonalakról…..
 A Reakció kimondatlan célja, hogy olvasóinak ne kelljen bíbelődni semmiféle más sajtótermék lapozgatásával. (Pletykák szerint a szerkesztők ezt kerek-perec ki is mondták egy zártkörű megbeszélésen, de én sajnos nem voltam a 21 meghívott között, hanganyag később.) Ami…..
 Immáron földgolyónk csaknem komplett flórájáról és faunájáról neveztek el különböző díjakat, emlékérmeket, kitüntetéseket, plecsniket, plaketteket, medálokat, miegymást. A különböző díjak erdejében képviseltetik magukat a medvék, az oroszlánok,  a bikák, az…..
 Újra teljes gőzzel zakatol a gyár, berendelték az összes munkást, három műszakba. A termelés már pár napja elkezdődött, de kellett egy kis idő a gyártósorok felpörgetésére, így csak ma indult be az igazi nagyüzem: Fő célcsoport: nyugdíjasok. Másodlagos…..
Abban semmi meglepő, hogy Orbán le akarja állítani a 4-es metró építését (valahogy jobban hiszek az Indexnek, mint Tarlósnak), abban inkább, hogy Orbán szinte őszinte szöveget nyomott (Sokaknak sok minden fog fájni vö nem kell félni, nem fog fájni).De ez mind csak…..
vendégszerzőnk írásaHónapokkal a II. világháború kitörése után a nyugati világban – elsősorban az Egyesült Államokban – emberjogi szempontból soha addig nem tapasztalt, progresszív folyamatok indultak meg. Tanulva a hitleri Németországgal előzetesen folytatott…..
inszeminátor 2008.05.28 11:26:29
Dissou 05.26. 21.18.24.
Az Mdf érintettségéről némi adalék...
Sajnos a hozzászólásból olyasmi is levezethető, melyet szerettem volna inkább homályban tartani, de most már mindegy.Legfeljebb kiszállok....
...87- ben amikor a feleségem sirva könyörgött,hogy beszéljek már "Vele", a 10 éve tartó rendszeres kártyapartik szervezöjével, szomszédommal, nagy nehezen ugyan de ráálltam.
Addig tartottam magam a Páskándi - Vendégségében történtekhez, miszerint én tudom,hogy Ő kicsoda és úgy keverem a kártyát ahogy én akarom
...15 évesen itéltek el két és fél évre a Fő utcán, de zárkatársam, egy valamikori hadbiró őrnagy előre megmondta, hogy az enyhe itélet nem lesz jó, mert azt hosszas megfigyelés követi.Mindig az követi, ha a delikvens hallgat, és nem reagál órák hsszat tartó verésre sem./ ez nem hősiesség, ha sűrün követi egyik a másikat, jó ember ki, négy másik be, az ember eltompul,s csak valami puffadt huscafat../
...87-ben tehát beszéltem, s a kártyapartik abbamaradtak.Két év szünet következett, hire jött Lakiteleknek, emberem ujra feltünt. Szerveződik az MDF mennék e vele. Kis összejövetel, én lettem az ő "igazolása".Terjedt vaskosodott a párt, nem lettem tag, de mint ős, másoknak is aláirhattam a belépőjüket.Jó részük ma az SZDsz- ben ügyeskedik.
Aztán kikerültek fontos információk,belső ügyek, vihar lett, senki se tudta mi történt.
Nem volt még tökéletes infrastruktúra, az én derék emberem vállta,hogy mindenről másolatot készit a kerület számára.És persze másolt.
Idővel elegem lett, reszketett a lezem,képtelen voltam dolgozni, kiesett az ecset a kezemből.
Wamzer legyek..?..és végül csak elmentem az időközben képviselővé vált ismerőshöz akivel anno megindult a szervezés, és "beszéltem".
Kártyapartnerem először kicseréltette a bejárati ajtót páncélajtóra - valamit megtudhatott - majd belekötött a fiamba, s ekkor vettem a bátorságot becsöngettem a harmadi családhoz, részesei voltak a kártyapartiknak, s még ott az ajtóban nekik szegezem a kérdést..
Tudtátok e miért volta a kártyapartik..? Néztek bambán vörösen, s aztán az asszony kinyögte..tudtuk.
Fordult egyet a gyomrom, de azért annyit még megtudtam, hogy ők nem vállalták.
Az asszony gyötrődhetett sokat a kényszerű jelenlét miatt,mert egykor főnöke volt a szervezőnek, aki a 10 év alatt iszonyú sebességgel tört előre akadálytalanul.Leginkább a külföldi utakról tárgyalásokról készült felvételek megcsodáltatása közben tett félhangos megjegyzéseket...én meg jól szórakoztam.
Törvények, viták, elszámoltatás....kivel.?Hogyan..?
Bizony bizony tetszettek volna forradalmat csinálni...mire azonban kirobbanhatott volna, már ők állottak az első sorban akkora lyukas zászlóval mint egy lepedő..Késő..Mégpedig azért mert mára már csupán bosszuállásnak tűnne, s ebben a média minden formában verné a tamtamot.
A hallgatagok pedig mint az a család amelyik tiz éven át tűrte és hallgatott, igenis könnyen meggyőzhetők, s ha kell megvásárolhatók.Ez a nagy többség s lehet is rájuk számitani.
Valaki azt irta gyűlölködő a cikk.....pedig csak igaz.Gratula. A sok fecsegésért meg elnézést..
Az elszámoltatást már nehezen lehetne megkisérelni, ki kell halnunk végre, nekünk is, nekik is, hogy valami elkezdődhessen.
Talajcsere - ebbe a rohadásba már kisem kelnek a magok
Most van vége...Beszéltem.
Mandiner blog Náci off 2008.05.27 16:01:00
 Kissé kiakadtam Francois Pignon bejegyzésén. Ugyanis szerintem a nácizás, fasisztázás felszámolása csodálatos dolog. Nagyon örülök, hogy a bíróság végre megvédi a személyiségi jogainkat. Engem személyesen is lenáciztak párszor az utóbbi évtizedben, még itt a blogon…..
 Két találós kérdés: Mik voltak az utóbbi években Magyarország legnagyobb szabadtéri rendezvényei? Hol fér meg egy légtérben Kövér László és Kuncze Gábor anélkül, hogy kibeleznék egymást? Az első kérdésre a válasz: nem Orbán Viktor kétmilliós roadshow-i, nem is…..
inszeminátor 2008.05.27 16:38:13
 Geszti Pétert lehet szeretni vagy nem szeretni, mindenesetre a magyar nyilvánosságban ott, akkor és azt csinál, amit csak akar. A tény ez. Minden más szubjektívum.  Ami engem illet, felemás viszonyt ápolok vele: nem sikerült megszeretnem, sőt, egy…..
Mandiner blog Dinnyeee! 2008.05.22 20:01:00
 Régen kiröhögtem azokat, akik kisgatyában tologatták a fűnyírót -, napozás, olvasgatás helyett. Aztán engem is utolért valami növénytermesztési vágy. Pontosabban valami kísérletező szellem. Nem most, tavaly kezdtem. Akkor ültettem először dinnyét. Annyi történt, hogy…..