Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ételizésítő

0 bejegyzést írt és 2909 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A c-peptidről írt cikk egészen vad indulatokat gerjesztett, bár volt már pár hasonló a blog történetében (kaptam én rendszeresen a vegánoktól, homeopátia-hívektől meg a Hamer-féle csapattól is), de szerintem ilyen elemi szintű, ordítva epét hányós történetre nem volt példa...
ételizésítő 2019.12.09 00:51:50
@FILTOL:
Vagy nem.
Nem hiszek az isteni igazságszolgáltatásban (és a másik irányban sem, hogy a jótett elnyeri a jutalmát; nincs karma, csak mint a karom szó E/3 birtokos esete).
ételizésítő 2019.12.09 15:06:36
@Spiritual:
Ja, hogy a szüleim nem hülye faszok, mint a tieid, akik agykontrollban meg egyéb ormótlan faszságokban hisznek?
Igen, tényleg így van.
A szegénységi bizonyítványt te állítod ki a tieidről, hogy tudatlan, tanulatlan tuskók, és téged is annak neveltek.
Seggfejkém, ha te azt állítod, hogy 2+2=5, az nem vélemény, az tudatlanság.

És ha idióta segg vagy, és a szemedbe mondják, ne sértődj meg, mert idióta segg vagy, szóval csak az igazságot kapod meg.

És ahogy látom, ez nemcsak az én véleményem itt.

@FILTOL:
Talán tanulmányozd, mi a karma, és akkor nem írsz majd ekkora baromságokat.

@Kovacs Nocraft Jozsefne:
"a balesetek többségét olyan emberek okozzák vagy szenvedik el, akiknek van jogosítványuk.í"

Na most akkor ez ugye egy abszolút igaz állítás, nem? :)"

Az okozzák esetében még csak-csak, ez az elszenvedik esetében semmiképp. Illetve jogosítványuk lehet, hogy van, csak nem ők vezetik a járművet, hanem utasok.

"Gyógyszer nem."
Kivéve a homeopátiás szereket. Ott minden hatékonyságvizsgálat nélkül lehet gyógyszernek nevezni.
ételizésítő 2019.12.11 00:56:27
@Meleg Sándor:
Egy fogalmatlan hülyének nem tudok mást mondani, mint hogy fogalmatlan hülye. Ne PC-skedjünk már, láthatod, hogy Amerikában is hova vezetett.

@CheetahRabbit:
Ennek oka az lehet, hogy te sem vagy igazán képben a helyesírással.
Kis- és nagybetűk használata, összetett szavak írásmódja, vesszőhasználat stb.
És akkor a magyartalan fogalmazásról/nyelvtani hibákról még szó sem esett.

@vackor1:
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Még az, de hova tűnik el a víz fagypont környékén a száradni kitett mosott ruhákból...
Mert valahova eltűnik, legalábbis a ruha, ha lassan is, de megszárad.
Januárnál nincs unalmasabb, szürkébb és eseménytelenebb hónap. Mindezek tetejében még hideg is. Montreálban a röpködő mínuszok ebben a hónapban kezdik nyitogatni kis szárnyaikat, hogy februárban éles pengévé válva hasítsák arcunkat. Nincs elég hideg, csak gyenge ember! - gondolhatták tíz évvel…..
Nehéz döntés elé került Kim Rasmussen, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, pedig még el sem kezdődött a mérkőzés. A három hátsó posztra alapvetően Háfra Noémi, Kovacsics Anikó és Kovács Anna lenne a három kezdőjátékos.  Kim Rasmussen (Fotó: MKSZ, Kovács Anikó)..
ételizésítő 2019.12.02 15:06:09
Rasmussen elég szar csapatot vitt ki.
Kovács Annát minek? Sosem volt válogatott szintű játékos. Az ifi vb-t nyert Lakatos ezerszer jobb. Kácsornak szintén ott lenne a helye a csapatban.
Tomorit, pár éve BL-gólkirálynőt lehozza támadásban, és csak védekezteti? Ez teljesen hülye?
Janurikot meg itthon hagyta, pedig jelenleg a legjobb magyar kapus. 3 éve ugyan kivitte, de nem védette, aztán mikor nagyon nagy szarban volt a válogatott Montenegró ellen, akkor berakta, és a montenegróiaknak a szemét is kivédte, 59%-kal védve a teljes meccsen.
Ráadásul Rasmussen tegnap mintha nem is látta volna a meccset, annyira nem csinált semmi érdemlegeset.

A tegnapi válogatott egy kalap híg fos volt, a védekezésünk nulla, Háfra nem mert kapura lőni sem, Klujber is nagyona tudása alatt játszott.
Kb. a beállósok (támadásban, mind a 2) meg szélsők (ők védekezésben is) voltak csak rendben, az szerencsére mind a 4. Ha ők nincsenek, nagyon csúfos vereség lett volna a vége. Nem tudom, hogy ezt látva miért nem lehetett többször megjátszani őket, legalább középen is szét lehetett volna ezzel húzni a falat.
Ami Tóvizi lecserélését illeti, néha pihennie kell, és a helyére beállt Szabó is jól teljesített.
Nagyon sok lövést nem a spanyol kapus védett, hanem telibe lőtték a kapust, el sem tudott volna ugrani a labda elől. Hogy egy 167 centis Navarro kapusnak (aki egyébként tényleg a világ egyik legjobbja) miért lefelé meg középmagasra lövünk, az szintén érdekes kérdés.
Hogy miért Tóvízi lett a meccs legjobbja, az megint csak jó kérdés, szerintem őt is meglepte, de a spanyol csapatból kb. bárki jobban megérdemelte volna, és ez nem Tóvízi leszólása akart lenni, mert ő tényleg megtette, amit megtehetett.

Ez a teljesítmény Montenegró ellen édeskevés lesz. Sajnos, a magyarokban az a mentalitás nyomokban nincs meg, ami a montenegróiakban (meg úgy általában a volt jugoszláv államok játékosainak mindegyikében), hogy 10 perccel a vége előtt 25-10-nél sincs számukra elveszett meccs. (Ehhez képest a Veszprém bukott BL-döntőt úgy 3 éve (a velünk állítólag rokon lélek lengyel Kielcével szemben), hogy a vége előtt 10 perccel még 9 (KILENC) góllal vezettek.) Ilyet a magyar női kéziválogatottban egyetlen ember tudott valaha is: Bojana Radulovics. A névről lehet tippelni, milyen származású.

(Bár foci, de a délszláv mentalitásra jó példa, hogy a 2000-es Eb-n volt olyan meccs, amikor már 3-0-ra vezetett az akkori Jugoszlávia ellen Szlovénia, és - legalábbis megkérdőjelezhető jogossággal - kiállítottak egy szerbet (Mihajlovics), amin annyira felszívták magukat, hogy 7 (HÉT) perc alatt kiegyenlítettek (7 perc - 3 gól, fociban, 10 emberrel 11 ellen). A szlovének bár délen élnek, de nem délszlávok, hanem délre szakadt északi szlávok, a szlovákok a legközelebbi rokonaik.)
ételizésítő 2019.12.02 15:25:54
@Artie:
Ez mondjuk nem igaz, de biztos jó duma a kocsmában.

@Theli:
A magyarban nincs olyan, hogy tűpontos, ilyet csak a saját anyanyelvét nem ismerő mond, aki minden hülye anglicizmust átvesz. Hajszálpontos van helyette.

"Kovacsics, aki a formája alapján a Vácban, a DKKA-ban vagy az MTK-ban se lenne kezdő irányító"
A Fradiban az, pedig BL-csoportkörből továbbjutó csapatról beszélünk. Te meg fogalmad sincs, hogy miről.

@Andy73:
Drukkolni a meccsen kell, koma.
A meccs után meg nyugodtan lehet kritizálni, ha azt érdemli a csapat. A hozzád hasonlóan gondolkodó hülyék miatt nem jut ötről a hatra semmi az országban.
Ja, ami engem illet, jó pár évig kézilabdáztam.

@Hungarian Geographic:
"A szerencsétlen focisták filléreket keresnek a nemzetközi mezőnyben"
Viszont kb. 5-10-szer annyit, mint a kézisek, és lófaszt sem nyújtanak hozzájuk képest klubszinten sem. A focisták Magyarországon iszonyatosan túl vannak fizetve. A kézisek nem, ők ugyanis nemzetközi szinten is nyújtanak valamit. A focisták mikor voltak kint vb-n utoljára? Az Andorra meg Luxemburg elleni zakó (1 éven belül a kettő, alig valamivel az ezazéccakanemérthetvéget nagy sikerű Eb után, ahol a portugálok csak azért nem vertek szarrá, mert nem a belgákkal akartak játszani a kieséses részben) meg kb. olyan, mintha a kézilabdában Ausztrália verte volna meg a magyarokat. Gondolkozz egy kicsit, ha van mivel.

@Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember:
Nem hiszem. Ha valami csoda folytán nyertünk volna is, ezen a meccsen nagyon szarul játszott a válogatott. És ez a közte 4 is csak azért nem lett több, mert ezzel ők gyakorlatilag már továbbjutottak, és Románia ellen elég komoly gólkülönbséget is összeszedtek, ami, ha Románia elég pontot szerez, számít (kétlem, hogy játszanak még egyszer annyira gyengén, mint a spanyolok ellen tették), míg a mi kazahok elleni 25 gólos győzelmünk nem fog, mert Kazahsztánnak esélye nem lesz beleszólni a továbbjutásba. Ráadásul a románok ha mások ellen gyengén játszanak is, a magyarok ellen rendre felszívják magukat.
Viszont ha mi így játszunk, ahogy a spanyolok ellen, Szenegál is megverhet bennünket.
Angolától már kaptunk ki, pedig előtte az oroszok csak 1 góllal tudtak verni bennünket (mondjuk ők meg is nyerték akkor a vb-t a norvégokkal szemben, egy perc esélyt nem adva a minket mindig elég komoly gólkülönbséggel két vállra fektető norvégoknak).
ételizésítő 2019.12.02 18:58:04
@Theli:
Magyarul beismered, hogy faszságokat írtál.
Köszönöm, ezt mondtam veled kapcsolatban én is.
Még tavaly megálmodtam, hogy az öreg, ezüst színű karácsonyfadíszeinket megpróbálom átfesteni. Azonban a felújítással és költözéssel járó feszített munkatempó decemberre totál kimerített és ráadásul a munkám is rengeteg kihívás elé állított az év végére. Ebből kifolyólag az alkotás jó ideig háttérbe…..
  Kevesen tudják, hogy báró Podmaniczky Frigyesnek és Clark Ádámnak volt egy közös fehér macskája. S hogy egy emlékfalat is állított nékik a főváros szívébe, az ország kilométereinek kellős közepébe, a Lánchídnak főjéhez -- a Clark Ádám térre -- a hálás utókor.  Érdekes története van…..
      Nem szeretnék most egy dühös postot írni. Azt sem szeretném, ha minden másfeledik komment arról szólna: ezt hozta a feminizmus. Mert aki ismeri az országot, amiben élünk, az tudja, itt bizony családon belüli erőszak van sok helyütt, a komondor löki fel a feleséget és vállalatvezetők…..
ételizésítő 2019.08.26 19:12:10
@Lord_M_:
"természetesen:
“ha én ott lettem volna, biztosan segítettem volna”
bocsánat, szarkazmus, irónia némi cinizmus."

Ha elég jól néz ki, meg kinéz belőle egy kósza dugás 1%-os esélye valamikor hazatérés után, akkor én is, simán.

@morden2:
Jaja, baszott már le engem nő az egyenlőségre hivatkozva, mert előreengedtem az ajtóban. Buszra felszálláskor is.

@csüngőhasú norvégbáró:
Hát Japánban mondjuk régen sem igazán tekintették embernek a nőket.
Annyira, hogy még külön nyelvi sztenderdet is használnak a nők, mint a férfiak.
Szóval nem a legjobb példa.

@Csikkszereda:
+1

@tpl:
Másrészt bőröndcipelésre vannak fizetett emberek, hordár a nevük. De ha a cikkbeli liba felajánl egy 500-as a taxisnak, biztos az is segít neki. Persze a picsogó picsák mindent ingyen várnak el, és persze önkéntes alapon. Hát a nagy lófaszt (azt persze ingyen és önkéntes alapon, amíg a lovak még nem járnak pereskedni a bíróságra).

@clemens:
Hát én is segítettem már a Szigeten felrakni leesett és beszorult láncot biciklis lánynak, pedig nem kért meg. De azért elég kétségbeesettnek tűnt, ahogy nézte a cangát.
Szerencsére egy arra járó barátomnál volt egy olyan zsebszerszám, amin van apró kombinált fogó is, mert anélkül a beszorult láncot az isten nem szedte volna ki. És tényleg nem vártam többet egy köszönömnél, pedig felajánlotta, hogy meghív mindkettőnket (a barátomat is) egy sörre.
Eddig még nem perelt be zaklatásért. De lehet, hogy csak azért, mert nem vagyok híres.

@nnnnnnnn:
"De azt még sosem tapasztalam volna, hogy ugyanezt megtette volna valaki velem"
Velem már tették meg. Nők mondjuk még soha. Pedig ők hivatkoznak lépten-nyomon az EQ fontosságára.
ételizésítő 2019.08.28 09:58:50
@cm121:
Baszd meg, Magyarországon férfi vájárok sincsenek már, nemhogy nők. Téged elfelejtettek értesíteni, hogy megszűnt a bányászat?
ételizésítő 2019.10.02 20:05:09
@fuszujka:
Felén már kitalálták a mosógépet, és mindent kimos. Válogatás nélkül. Tudom, mivel én is szoktam mosni vele.
A te férjed viszont eléggé szánni való, hogy egy ilyen hülye sárkányba oltott buta liba jutott csak neki, min te.

@Lady Scarlett:
Én szívesen segítenék neked helyesírási kérdésekben. Lenne mit.
via GIPHY A futár is ember. Ez egy nehéz nap volt, sok csomag, kilométerek, dugó, türelmetlen ügyfelek, ez meg itt folyamatosan hívogat? Hát kiszakadt belőle, na. Tamás meg hiába várta a csomagját, az csak nem akart megérkezni. Az Express One futárszolgálatnak küldött panaszlevele következik,…..
ételizésítő 2019.09.29 15:34:49
@SZIGMA:
Magyarországon nem tudom, hogy van, Amerikában pl. nem fogadja el a bíróság a jogellenesen szerzett bizonyítékot, még gyilkosság esetén sem. A 100%-osan egyértelműt sem, ahol mondjuk látszik az arcod a felvételen, miközben épp tömeggyikolod a járókelőket.
Nem mondom, hogy ez jó gyakorlat, de ez van.
Hogyan lehet ép ésszel túlélni, ha valakit kislányként elrabolnak, majd 18 éven át rendszeresen megerőszakolnak? Jaycee Lee Dugardnak sikerült a lehetetlen.  18 év után kapta vissza ellopott életét az a kislányként elrabolt fiatal nő, aki egy sufiniból és sátorból álló udvari tákolmányban szenvedte…..
ételizésítő 2019.09.27 20:22:44
@Örömhernyó:
Remekül megláttad a történetben a lényeget.
Ilyenkor az ember kissé sajnálja, hogy nem veled történt meg ugyanez.
ételizésítő 2019.09.27 23:58:07
@Nylul:
Fejlődsz. :-)
Első reakciós (elsőreakciós) piaci kommentelők dühödten utasítják el a Thunberg-jelenséget, nem mellesleg egy platformra kerülve az etnicista politikai érdekek képviselőivel, köztük politikai és gazdasági bűnözők garmadával. Pedig Thunberg és a klímaaktivisták a globalizáció új (megújuló) forrását…..
Egy kommunista pártfőtitkár kalandjai a Vatikánnal és Trianonnal avagy így nyitott Magyarország a nyugat felé a 70-es években.  ..
ételizésítő 2019.09.24 13:36:57
@kiskutyauto:
Ne zavarjon, hogy abban nem Kádár volt egyik szereplő sem, hanem Honecker meg Brezsnyev.
Elérkezett a nap, amire már jó páran vártunk egy ideje, bemutatták az idei zászlóshajót...
ételizésítő 2019.09.19 17:55:14
Kezdjük egy ténnyel: a játékvezetői hármas tegnap két komoly hibát követett el. Az első szlovák gólnál lesen volt a szlovák csatár (tegyük hozzá, ez minden esetben a partjelző felelőssége, nem a játékvezetőé), a másik, hogy Dzsudzsák nem kapott egyből pirosat a taposásáért. Kettő súlyos hiba, de…..
Talán a legismertebb, de legalábbis legelterjedtebb zsidó ruhadarab a kipa (héber szó, jelentése ’kupola’) vagy más néven jármulka (arameus szavak kombinációja, jelentése ’királytól való félelem’, érdekes azonban, hogy a fej befedéséről a Tóra egy szót sem ejt. Hogy lehet az, hogy mégis ennek a kis…..
Történt egy tragédia, melytől még mindig hangos a sajtó. Egy kisgyermek veszítette életét, a hírt - megrázó mivolta mellett - méggyorsabban terjesztette, hogy ezúttal egy ismert előadó kisfia volt az áldozat (nyugodjék békében!). Talán így mégtöbben "magukénak érezték" a tragédiát, méginkább…..
Etan Patz története minden szülő rémálma. A hatéves kisfiú 1979 májusában iskolába indult, de soha többé nem látta senki. Egészen 2012-ig nem lehetett tudni, mi történt vele.          Etan Patz - Fotó: CNN A fiú eltűnése megrázta a világot, minden korábbi ügynél nagyobb visszhangot keltett: ő volt…..
ételizésítő 2019.09.06 03:06:04
"a 100 alatti érték már az átlagosnál alacsonyabbnak tekinthető"

És azt tudtad, hogy a meleg víz pedig meleg?
Baszd meg, az IQ egyik alapmeghatározása az, hogy 100 pont = átlag.

@FlybyWire:
Milyen szar lesz majd, amikor pár év múlva dugni akar, és valakinek ott kell lenni mellette, hogy felügyelje.
De más a suliban is elég ciki lesz megmagyarázni a tanító néninek, hogy mi a faszt keres ott a fater vagy a nagymami az órán.

@acycloren:
Az esküdtszék nem ítél el senkit, azt a bíró teszi.
Az esküdtszék csak megállapítja, hogy bűnös vagy nem bűnös.

"A pederaszták és gyerekgyilkosok jórészt az áldozat családjából kerülnek ki."
Szerinted ne engedje a gyereket kettesben lenni a nagymamival ezek után?

"elássa egy tanyán a disznóól alá a gyerekedet"
Annál biztos, mert a disznóól alá elég körülményes lenne. Annyi más hely van, ahova egyszerűbb. Sokkal. A kukoricaföld közepére, a legmélyebb talajművelő eszköz sem megy 70 centi alá, szóval az 1 méter már bőven rendben van. Ha tavasszal teszi, aratásra már pont olyan lesz a föld is, mint a környéken a többi.
Megöregedtek, de 2020-ban is lezúznak majd mindenkit, mert ők mindörökké rosszfiúk maradnak...
ételizésítő 2019.09.06 02:50:43
@kiskutyauto:
Ja, régen is szar volt, de mára sem lett jobb.
Ellentétben mondjuk a borral. Bár ami lőre volt, az azért az évek múlásával is csak lőre marad.

@Kovács Istvan:
Inkább a Zs kategóriáéi.
Nem ismerték fel amerikai turisták II. Erzsébet brit királynőt - ezt a hírt kétszer is el kellett olvasnom, mire elhittem... Skóciai birtokán botlott néhány amerikai látogatóba a 93 éves uralkodó, aki Balmoralban szinte állandóan kendőben sétál. A kíváncsiskodók talán éppen emiatt nem ismerték fel.…..
ételizésítő 2019.09.02 21:52:25
@MAXVAL bircaman közíró:
Vagy 30 éve a Rolling Stones dobosa, aki legalább annyira ismert arc, mint Lizi mama, viszonylag rendszeresen dobolt a haverjaival a londoni aluljárókban. Őt sem igazán ismerte fel senki, aki meg igen, az nem nagyon hitte el, hogy maga multimilliomos Charlie Watts tolja a kalapozós bandában.

Szóval simán van ilyen, hogy az ember nem ismeri fel a híres embert, ha összefut vele az utcán.
A 90-es évek végén Budapesten egy csomó híres angol meg amerikai zenésszel össze lehetett futni az utcán, és őket sem nagyon ismerte fel senki, amikor odamentél hozzájuk, tök meglepődtek, hogy valaki mégis. És világsztárokról beszélek.

@BéLóg:
A másik 25%-ot meg Mészaros Lőrinc.
ételizésítő 2019.09.03 15:22:54
@s:
Fizetnék rá egy jegyet az első sorba. Lehetőleg 1-2 éven belül.
  Ugyan badarságnak tűnhet a bunda nyáron, de azért van amikor tényleg jól jön. Na azért hóvihart nem vizionálok, még ha néha tényleg szélsőséges is a nyári időjárásunk, egy jó okot tudok mondani, hogy előkerüljön a bunda is nyáron: rántott patiszon. Finom, és ha nem is feltétlenül szuper…..
ételizésítő 2019.08.26 22:31:49
@Attilajukkaja:
Hát ha megtanulnál olvasni, az sokat segítene az írott szöveg értelmezésében. :-)
ételizésítő 2019.08.28 04:41:28
@Attilajukkaja:
Jaj, nyuszi, nem a patkóhoz nem hasonlít egyik vagy másik ízre meg kinézetre, hanem a patisszon a pontypatkóhoz.

@(R)ichie:
Hát téged sem a szövegértési képességedért fognak ellopni, cimbora.
ételizésítő 2019.09.01 21:12:01
@Attilajukkaja:
Nem, nyuszi, mondtam, hogy tanulj meg értő módon olvasni, mert sokat segít az írott szöveg értelmezésében.
Arról volt szó, hogy a patisszonnal kapcsolatban nem értettem soha a pontypatkózást, mert nem is hasonlít hozzá, sem kinézetre, sem ízre.
Könnyű arról beszélni, hogy másokban milyen komplexusokat vélek felfedezni. És nyilván sokkal kényelmetlenebb arról, hogy bennem milyenek vannak, milyen érzések uralkodnak akkor, amikor - bár nem lenne muszáj -, mégis jó benyomást szeretnék kelteni. Vagy, amikor a dolgok nem várt fordulatot vesznek,…..
ételizésítő 2019.08.26 17:00:23
@Tuco Ramirez:
200 éves vagy?
Az elég szép.
ételizésítő 2019.08.26 19:48:41
@Daenerys Targaryen:
Az általad teljesen ismeretlen nő biztos felizgult rám, különben nem kérte volna el a számomat, és nem hívott volna el randizni. Igaz, a későbbi randikat már én kezdeményeztem.
Csak gondoltam, olyan okosakat mondtál egy hozzászólással korábban, hátha erre is tudsz valami frappánsat. :-)

A konkrét csajt már megkérdeztem, amikor józan volt, nem tudja a választ. :-)
Akkor is szeret, csak nem úgy.
Mivel tényleg veszettül jól néz ki, nagy a kísértés. Meg a veszély, hogy egyszer engedek, aztán másnap mindketten bánni fogjuk. De ahhoz nekem is sokat kéne innom, csak én nem szoktam.

"Elsőrandin megmondod hogy büdös a szája?"
Miért ne? Ő is jól jár vele. Legalább tudja, hogy valami gond van a szájában vagy az emésztőrendszerében. Lehet, hogy az életét mentem meg vele. :-)

Ezzel:
m.xcite.com/media/catalog/product/cache/1/thumbnail/700x700/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/b/u/buy_toshiba_hayabusa_usb_3.0_flash_drive_32gb_price_result.jpg
:-)
(Nekem ilyen Hayabusám van. 150-nel már mentem vele, 200-zal még nem. :-)
ételizésítő 2019.08.28 04:46:52
@Dan da Man:
A feromonokból biztos nem, mert az embernek nincs feromonreceptora. A tudomány jelen állása szerint legalábbis. Pedig páran már keresték, és állatokban meg is találták.
(Ja, a nő a tudomány jelen állása szerint embernek számít. Sok helyen még szavazati joguk is van.)

@kunzsuzsi:
Jaja, a nők nyilván imádnák ezt. Mint ahogy azt is, ha a férfi azt mondaná nekik nyíltan, hogy jaj, de megdugnálak.
Ez az elmélet.
A gyakorlatért pedig meg kell nézni az Aranyoskám c. filmet Dustin Hoffmannal a főszerepben.
...bár jó helyen van az a gyanakvás ott, ahol van, hiszen a készenlét megkönnyíti az esetleges későbbi csalódást, ha a pofonok súlyát nem is tudja mérsékelni. A pasi azt állítja, hogy minden kapcsolatot megszakított már az exével, de amikor a jelenlegi csaja megnyilvánulásait hozzá hasonlítja,…..
ételizésítő 2019.08.23 02:47:29
@savanyú a narancs ( Villanyfényes):
Á, mivel életében nem élvezett, merthogy baszni is még csak a kóbor kutyával volt alkalma (mert más nem volt vele hajlandó), ezért azt sem tudja, miről van szó, csak hallotta valahol a kifejezést.

Pistikét én kihagynám. :-)
ételizésítő 2019.08.27 01:58:34
@Sally and Billy:
Ha ez veled a helyzet, az nagyon szomorú. Bocs, nem tudtam. Szar lehet kopaszodó nőnek lenni, akinek mindig fáj valamije.
Ha lesz egy szabad fél órám, majd sajnállak.
ételizésítő 2019.08.27 02:03:32
@Frh:
"És különben is mi közöd hozzá, hogy előtted mi történt?"
Akkor is így gondolnád, ha előtte mondjuk kurvaként tengette az életét 10-15 éven át?
(A többség ugye ismerkedéskor nem ezzel kezdi a bemutatkozást, hogy Icuka vagyok, és egyébként 13 579 faszival dugtam hivatásos kurvaként korábban. (Ami 15 évre vetítve egyébként nem is annyira sok, a napi 3 fuvar se jön belőle össze.))

Vagy mi az a szint, ami fölött igen, vagy ami alatt már nem?
Manapság eléggé megosztó téma, hogy ki milyen formátumban hallgat zenét. A digitális és az analóg szerelmesei is görcsösen ragaszkodnak az általuk favorizált hangminőséghez. Kevesen vannak viszont, akik mindkét formátumot egyaránt kedvelik. Mi most nem fogunk egyik oldalra sem állni, egyszerűen csak…..
ételizésítő 2019.08.26 17:13:04
@silent man:
"belsőbarázda torzítása nem kikerülhető"
Egyrészt nem nem kikerülhető, hanem nem kerülhető ki. Így mondja a magyar.
Másrészt meg hogyne lenne kikerülhető. Mondom, a rádióban volt, milliós cuccokon.
És hát feltaláltak már vagy 50 éve olyan technikai megoldásokat, amitől a hanglemez nem serceg. Esetleg keress rá a Lenco névre.
A belsőbarázda-torzítást meg már a házi pár tízezres lemezjátszókon is ki lehet kerülni, vannak erre mindenféle szabályozó mechanikák (antiskating stb.).

"a DA konverter magában milliós tétel"
Ja, csak ezek a hülye gyártók jól kibasznak magukkal, és neked adják 10 ezerért a milliós tételt úgy, hogy még köré építenek egy mechanikát meg előerősítőt meg csomó egyéb faszságot is. Merthogy DA-konverter minden CD-játszóban van, különben remek csipogást hallanál zene helyett, mind mondjuk a Commodore 64 játékokat tartalmazó kazettájáról betöltéskor.
Gagyitronix termékeken biztosan meg lehet különböztetni, pont a szar filléres elektronika miatt. Az a baj, hogy te csak ezt ismered.
Stúdióminőségűn meg nem.
ételizésítő 2019.08.26 17:15:28
@gigabursch:
Nem, seggfejkém, nem lehet kétféleképpen helyes.
Magyarul pedig a hozzád hasonló kis Orbán-seggnyalók nem tudnak, és elhiszem, hogy ez kurvára frusztrál. Annyira, hogy értelmes hozzászólásra nem is telik tőled sehol, soha. Ennyi agyad van. A mákszem hozzá képest Himalája.
ételizésítő 2019.08.26 23:00:17
@silent man:
Hozzál valami normális referenciát, ne az e-nyelv meg a nyest nevű amatőr baromságot, te magyarul nem tudó szerencsétlen.

Amúgy faszságokat írsz, de sebaj.
Gondolod, hogy minden egyes hanglemezt külön vágnak, baromka?
Elárulom: nem. Készítenek egy mesterlemezt, és az alapján nyomják a többit.
A legjobb, ami elmondható róla, hogy soroltál fel pár alapdolgot, csak ezeknek semmi közük egymáshoz.
Talán tanuld meg értelmezni a leírt szöveget, vagy kérj meg valakit, hogy magyarázza el. Hátha akkor nem írsz majd baromságokat később. Bár ezt igazából nem hiszem, mert ahhoz gondolkodnod kellene megtanulni, az meg nem fog menni. Nincs hozzá agyad ugyanis.

Ja, az exponenciális szó jelentésének nézz utána, elhiszem, hogy hallottad valahol, de láthatóan fingod sincs, hogy mit jelent.

"hamar felismerték a hifisták, hogy a lenkózott lemez ugyan nem serceg, ellenben sokkal szarabbul szól"
Ha nem használsz hozzá Lencót legközelebb, akkor igen. Egyébként nem.

Te ostoba faszkalap, ha nincs D/A konverter a CD-játszódban, akkor hogy a faszba' lesz a CD-re vésett digitális jelsorból analóg jel a kimeneten? A kis manók alakítják át?
Vagy szerinted mire való a D/A konverter?
Láthatóan fingod sincs arról, miket hordasz össze.

És egy ekkora barom akar itt észt osztani. Öcsém, ne osszad, amiből kurva nagy adományokra szorulsz, mert nincs mit osztanod, ugyanis buta vagy a témában, mint a segg.

Nem tudtál segíteni, faszfej, mert csak baromságokat hordtál össze.
Az elmúlt egy-két hét posztjai alapján azt is gondolhatnák sokan, hogy én utálom a Ferencvárost, esetleg Újpest/Fehérvár szurkoló vagyok. Egyik sem igaz. Először is egyetlen magyar futball csapat szurkolója sem vagyok, egyiket sem szeretem/utálom jobban, mint a többit. Sem a Fradi, sem a Debrecen,…..
ételizésítő 2019.08.24 00:51:30
Partizan Belgrad, Crevena Zvezda?
Biztos, hogy neked a témában segghülyeként a sportról kellene írnod?

Főleg hogy még analfabéta is vagy.

Egyébként meg a Fradi szurkolóival bizony van baj, büdös, viselkedésképtelen tapló tahó mindegyik, akit ki kéne tiltani minden sportesemény látogatásáról, beleértve a közösségi meccsközvetítéseket is.

@Proud Mary:
Talán jelenj meg a Szöglet bisztró előtt egy hazai Fradi meccs előtt pár órával, mondjuk buzinak vagy románnak álcázva. Aztán majd meglátod.
Ja, előtte köss nagy összegű biztosítást magadra. A családod áldani fogja a neved.

@haXXor:
Nem elfelejtenek focizni, hanem addig sem tudnak.

@alfaxx:
Már most sincs. Legalább 30 éve.
ételizésítő 2019.08.24 00:58:08
@zenitó:
A hosszútávfutás nem néger szám?
Pedig már a költő is megénekelte vagy 20 éve:
Mi vagyunk a niggerek, a tudósaink tudnak
A hosszútávfutóink hosszútávot futnak.
www.youtube.com/watch?v=HVeS95IEL4I
ételizésítő 2019.08.24 16:27:44
@Gleccsertetű:
Olvasd el, mire válaszoltam, baromka.

@Emmett Brown:
Hát nem igazán érdekel a hozzád hasonló agyatlan faszok törzshelyének pontos neve.
De legalább lejön a tipikus fociszurkolói szellemi szint a hozzászólásodból. Pont ezért utálnak benneteket az emberek, mert ekkora seggfejek vagytok.
Ezt kiabálta egy  kiskamasz a társainak tegnap a Balaton-parti strandon, és azonnal értelmet nyertek az elmúlt évek itt szerzett fertőzései. A férjem évek óta minden Balatonban töltött nyár után jellegzetes bőrkiütéseket növeszt magán mellkas-szerte, amire a bőrgyógyász első alkalommal csak annyit…..
ételizésítő 2019.08.23 02:52:48
@CCnick:
Attól, hogy rajtad kívül mások is segghülyék, a halak még nem szoktak baszni.
Tanulj biológiát, agyatlan barom.
Miért nagyon fontos a választási matek elemzése, mielőtt bárki is legyintene az ellenzék esélyeit latolgatva? A Fidesz számára nem túl jó hír, hogy jelen állás szerint legalább az ország fele ellene fog szavazni az októberi helyhatósági voksoláson. Érdemes ugyanis ara gondolni, hogy mi volt…..
ételizésítő 2019.08.17 02:59:14
@BiG74 Bodri:
Segfejkém, ha nem kapnának kurva magas támogatást (hektáronként 70 ezer Ft, + még egyebek) a mezőgazdaságban dolgozók, éhen döglenének. Szóval bizony, őket is Budapest tartja el.

@gigabursch:
Seggejkém, a fentiek neked is szólnak.
Magyarországon ma a mezőgazdasági termelés ráfizetéses, adóforintokból meg EU-s pénzekből van fenntartva. Olcsóbb lenne, ha megvennénk a búzát, tejet, húst, dinnyét máshonnan.
Amikor néhány áruház ezt megteszi, akkor meg háborog a kurva drágán termelő magyar paraszt meg a hozzád hasonló sok városi tahó, hogy de miért nem a magyar terméket veszik a boltok?
Azért, baszd meg, mert drága. És sokszor a minősége is szarabb.
ételizésítő 2019.08.19 00:23:53
@BiG74 Bodri:
"Ha a politika úgy döntene,hogy a fővárosból el visz vidékre egy csomó dolgot"
Kevered a komcsi állami rendszerrel, narancskomcsi faszkalap.

Budapesten többnyire magáncégek vannak, meg képzett dolgozók, nem hülyék elmenni Bivalybasznádra, ahol a hozzád hason képezetlen cigányok élnek, és nem lehet velük/veltek semmilyen termelőmunkát végeztetni.

"Ami Budapesten termelődik az nem csak a város érdeme, hanem az országé is."
A hozzád hasonló agyatlan narancskomcsi barmok szerint talán. De magyarázd már el, faszkalap, hogy miért is érdeme a Budapesten megtermelt érték és itt befolyt adó a hozzád hasonló bivalybasznádi kéregető meg segélyen élő cigánynak?
ételizésítő 2019.08.23 02:49:15
@BiG74 Bodri:
Nem tetszik, ha a neveden neveznek, narancskomcsi faszkalap?