Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Női oldalam

7 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az öt szeretetnyelv közül az elismerő szavakkal kapcsolatban hoztam nektek gyakorlatot, hogy az ünnepek alatt ezzel ajándékozhassátok meg önmagatokat és szeretteiteket. 1. gyakorlat: Hála önmagadnak Tekints vissza a hetedre és vegyél sorra legalább öt konkrét pozitív tevékenységet,…..
A hosszú hétvégére nincs is jobb program egy kellemes sétánál a természetben. A kicsik jót alszanak a friss levegőn, a nagyok kiszaladgálják magukat, míg a szülők élvezhetik a csendet. (kb. 2 percig: Anya, pisilnem kell, szomjas vagyok, beleléptem egy pocsolyába etc.) Összegyűjtöttem a kedvenc…..
- Ölelése véget vethetne a háborúknak és megoldaná a világbékét. (...) Köszönjük, hogy megváltoztattad az életünket! - mondta Oprah Winfreyről Reese Whiterspoon felvezető beszédében a Golden Globe gálán. De ki ez a nő, akit hazájában csak a Média Királynőjeként emlegetnek, és a világsajtó mint…..
A 2017-es januári céljaid mind megvalósultak decemberre? Ha igen, mondd el nekünk kommentben hogyan, ha nem, akkor a következő tippekkel remélem idén te is közelebb kerülsz az álmaidhoz. Készítettem nektek egy nyomtatható motivációs lapot is, ami a hűtőre kiragasztva segít szem előtt tartani ebben…..
Készítettem nektek egy éves előrejelzést az egyik legismertebb angol asztrológiai oldal cikke alapján. Nagyon izgalmas év elé nézünk, remélem a pozitív dolgok mindenkinél megvalósulnak, a nehéz helyzetekből pedig a legjobban jöttök majd ki. Ne feledd: a sorsod meg van írva a…..
Röviden: mert igazából átverés. Pedig én is imádtam, 2003 karácsonya óta csak moziban kétszer láttam, megvan DVD-n (ha jelent ez még bármit is 2017-ben), a filmzene CD-n (ez meg pláne), egy srác azzal próbált meg befűzni, hogy ez az egyik kedvenc filmje, ezért nézzük meg ezt nálam (ő ma a férjem),…..
Női oldalam 2017.12.19 21:43:52
@Intimitás Gourmet: ebben a filmben minden nő asszisztens, most meg nő a miniszterelnök... de ha a nő ábrázolásnál maradunk a 2006-os Holiday már politikailag sokkal korrektebb nők tekintetében :)
Női oldalam 2017.12.20 16:23:40
@Bright side of life: az első mondat lehet igaz ;)

Igen ez egy film, engem a következő dolgok zavarnak:
- elbeszélés módjában nagyon ránk akarja erőltetni a realisztikusságot (pl. visszaszámolás, vagy az aktuális eseményekre való utalás) míg más filmek csak egy sztorit akarnak elmesélni, fikciók
- azt mondja magáról, hogy ilyen valójában a szeretet/szerelem, de sajnos egyikkel se tudok azonosulni, és másoknak elakartam mondani, hogy mit látok emögött a sztorik mögött
-azt mondja magáról, hogy az ultimate romantik film, ez is túlzás
-megértem, hogy az üressége ellenére szeretik az emberek, csak pl. ott van a Holiday, szintén egy romantikus film, az sokkal többet mondó alkotás, már a női szereplők középpontba helyezésével is szimpatikusabb
Női oldalam 2017.12.22 08:54:52
@Roger Ebert: "könnyű" szóval az a gond, hogy itt azért vannak olyan problémák, mint megcsalt feleség/férj, rákban meghalt édesanya, meg életét pszichiátrián töltő férfi.
A többivel nagyjából egyetértek.
Női oldalam Hamarosan 2017.12.18 16:48:32