Regisztráció Blogot indítok
Adatok
EilrahC

8 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Előző posztomban igyekeztem nem kisregényt megalkotni, ezért inkább kettészedtem a témát. Szeretném megjegyezni, hogy e topik önmagában olyan, amit pont nem szabad terjedelem szempontjából korlátozni. - Az, hogy én ezt teszem... nos, én nem vagyok szakember, ezért is vannak…..
Korábban olvastam egy Ageplayjel kapcsolatos kis szösszenetet, ami részemről a pont volt azon a bizonyos “i” betűn, függetlenül attól, hogy a blog tartalma csak minimálisan, igazából csak említette az ageplayt, illetve az apakomplexus kifejezést... ettől függetlenül sokadjára…..
Nexus Thanatos & Eros III. 2018.01.05 10:10:38
El tudunk, és olykor el is fojtunk érzéseket és motivációkat. Nem lehetetlen, ugyanakkor pont Freud alapelmélete, hogy mindaz, amit elfojtunk, lekerül a tudattalanba, ami valahol jó, hiszen „elfeledkezünk” róluk, ugyanakkor az, amit elfojtottunk, nem szűnik meg létezni, s a tudattalanba leszorulva…..
Nexus Thanatosz és Erósz II. 2017.12.06 14:00:00
Korábban részleteseben, kis mondákkal megfűszerezve kezdtem a "történetbe", miszerint a görög mitológiában Thanatos a halál, míg Erósz a szerelem és szexualitás istenei; de ennyivel nem ér véget a... móka(?). A pszichológiában Thanatosz a destrukciós vagy halálösztön, s vele szemben helyezkedik el…..
Nexus Thanatos & Eros I. 2017.12.05 21:00:07
ThanatosA görög mitológiában Thanatos a Halál megtestesítője. Anyja Nyx, (iker)testvére pedig Hypnos, az Álom istene, s az ikrek együtt élnek palotájukban, Thartarosban, azaz az alvilágban.Thanatos feladata, hogy a Moirak által meghatározott időben megjelenjen a halandónál, vágjon le egy tincset…..
Az osztálytársaim anno olykor elég hangosan vitatták meg a szexuális és kapcsolati életüket, amik hatással voltak rám (természetesen mindenkire hatással van a környezete), továbbá alapból ott van az emberben egy sztereotípia arról, hogy milyennek is kell lennie egy „jó” kapcsolatnak, milyenek a…..
Nexus Joker & HarleyQuinn 2017.11.28 06:00:00
Nekem semmi újdonság nincs abban a “hírben” (számomra alapvető tény), hogy a Batman képregényekből ismert szupergonosz Joker és bolondos barátnőjének / párjának a kapcsolata egyáltalán nem egészséges.Minden bizonnyal így is van, amennyiben egy “rendes” ember szemével és…..
Igazából az idén 20 éves The Untouchables lemezt akartam kirakni első körben, de az aktualitásra szarva inkább ezt a '93-as remekművet toszom ide, mert én jóval jobban szeretem nagyjából bárminél. A teljesen debil borító senkit ne tévesszen meg, masszív g-funk zsenialitásról van szó, döbbenetes…..
EilrahC 2017.11.26 22:23:31