Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK12

0 bejegyzést írt és 91 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
• Orbán és Kaczynski értékközösségként teszi tönkre az EU - figyelmeztet  a legtekintélyesebb német történész. • A szlovák kormányfő úgy gondolja, hogy tárgyalások és kölcsönös engedmények révén van esély a magyar és a a lengyel jogállami vita megoldására. • A német autógyárak összejátszanak a…..
FCUK12 2018.10.07 14:10:38
@taga20: nyugi, taga, ne fröcsögj, mert ki fogsz száradni. Egyelőre ott tartunk, hogy az ellenzék tovább szalámizza magát, úgyhogy Orbán van és senki más. Szokd meg
FCUK12 2018.10.07 14:33:08
@taga20: mit perelnek ki? Én spec, csak hogy tudd, azért köpök rájuk, mert nem azzal foglalkoznak, amire létrejöttek, és amire a pénzt kapják. Mondhatni lopnak, mert másra költik. Érted? Nem érted? Hülye vagy, tudjuk:)
A főváros XV. kerületében időközi polgármester-választást tartottak, amelyet azért kellett kiírni, mert Hajdu László (DK) korábbi polgármestert áprilisban országgyűlési képviselővé választották. Az ellenzék jelöltje, Németh Angéla: 11 287 szavazatot (50,95%) kapott, ezzel szemben László Tamás csupán…..
Azonnal legendássá vált a 24.hu minapi Demszky-interjúja. Nem kívánom hosszan idézni, elemezni, aki akarja, elolvashatja. A témát most nem politikai alapon kívánom vizsgálni, mert ez nem politika kérdés, jóval inkább orvosi és újságírás-etikai. Akik nem csak a közéleti-politikai híreket…..
A miniszterelnök szóvivője az Átlátszó cikke nyomán elismerte, hogy Orbán Viktor luxus magángéppel utazgat meccsekre, milliókért – vagyis, korrupt...
FCUK12 2018.09.26 14:10:49
@kakalyn: annyira szeretem, amikor leszopjátok magatokat :)
"aki a működésével kapcsolatban" ki bizonyítja, hogy a működésével kapcsolatban kapott bármit is? na látod.
FCUK12 2018.09.26 16:15:51
@morph on deer: hála istennek, demokráciában bizonyítani kell a Btk-s állításokat. Tudom, hogy a ti liberált álomvilágotokban elég rámondani valakire, hogy gyilkos, náci vagy korrupt, de nálunk nem ez van:) mellesleg garancia és a kormányfő között milyen hivatali kapcsolat van, mondanál csak egy példát?
FCUK12 2018.09.26 19:12:08
@ninimimi: egyikről sem a miniszterelnök dönt. te, azt hiszem, nem vagy tisztában azzal, hogy mit csinál egy kormányfő :D:D:D
• A francia elnök elítélte a nacionalizmust és közölte, hogy nem kíván engedni az emberi jogok ügyében  • A magyar illiberalizmus kialakulását bőven elősegítették helyi sajátosságok, így Trumpból aligha lesz az amerikai Orbán Viktor  • Amit az Osztrák Szabadságpárt művel, az veszedelmes az egész…..
Orbán már Nagy-Britannia fogadatlan prókátora is: több tiszteletet az angoloknak - puffogtatja semmitmondó frázisait. Mindeközben nagyon figyel, hogy megtudja: milyen feltételek között vezetheti ki Magyarországot az EU-ból...
FCUK12 2018.09.24 19:37:44
@mikimackó: a kizárásra nincs szabály, tehát nem megvalósítható. persze ezt csak a nem segghülyék tudják, tőled nem elvárt :)
Saját fegyverét fordítják most az európai liberálisok Orbán Viktor ellen. Most úgy tűnik, hogy minden mérsékelt politikai erő a magyar miniszterelnök ellenében kívánja meghatározni saját politikai krédóját. A magyar modell most akár jól is jöhet az európai szocialistáknak, zöldeknek, liberálisoknak,…..
FCUK12 2018.09.22 20:12:47
@regbor: ez ilyen dk-s hülyeség a nagy bukások magyarázatára, Fletó mindig bukik magyarázat helyett. Szót sem érdemel.
FCUK12 2018.09.22 21:28:15
@s: ott is csak emberek élnek, és nem csak hülyék. Nyerni fog. Egyszerűen azért, mert neki van javaslata, mások meg csak ellene ágálnak, de semmit nem mondanak. Pont mint a hazai ellenzék.
Állunk a Lehel piacon a kedvenc savanyúsomnál. Savanyúkáposzta. - Megkóstolhatom? - Persze, de nagyon vigyázzon, nem jó így belenyúlkálni, még valami fertőzést is kaphat az ember ugye. A migráncsoktól – teszi hozzá magyarázólag. - A migráncsok hozzák ide a fertőzést meg a betegséget nekünk.  ..
Elbukott a lázadás, maradt a kár- és arcmentés. ..
FCUK12 2018.09.22 12:25:49
Fagyos a légkör Salzburgban a Fidesz miatt, de Juncker lát lehetőséget arra, hogy a kvótát elutasító államok más módon bizonyítsák szolidaritásukat. Itt a feketeleves: az EU nem hajlandó pénzt utalni egyes, kétes tisztaságú magyar fejlesztési programokra. A jogállami vitában a lengyelek és a…..
FCUK12 2018.09.20 13:05:11
@Hofipisti: érdekes hozzászólás annak fényében, hogy még a németek szerint is 1,5-2 eurós bevételt hoz nekik minden egyes euró, amit a keleti államok kapnak, és akkor az általuk itt működtetett cégek hasznáról még nem is beszéltünk.

te tényleg minden hülyeséget beveszel korlátlanul? szégyen.
Le Monde: az EP jó félmilliárd európai nevében megmondta az Orbán-kormánynak, hogy mi a véleménye a szélsőjobbról; A magyar nép saját jószántából adta oda szabadságát  egy elnyomó klikknek, úgy hogy Petőfi ma valószínűleg nem azt írná, hogy "Talpra, Magyar!", hanem, hogy "Szégyen, Magyar!"; Orbán…..
Az osztrák kormányfő továbbra sem kíván semmi engedményt tenni Magyarországnak a jogállam ügyében, a szélsőjobbos FPÖ azonban Orbán mellé áll. Orbán aztán nem lacafacázik: kerek-perec a szemébe mondta Macronnak, hogy ők ketten ellenfelek Európában, de szerinte ő lesz a befutó. A magyar kormány a…..
FCUK12 2018.09.17 09:25:23
@NemodaBuda: az AP választás az az, mikor hírügynökséget választunk?

Budapest 60%-a nem Orbánra szavaz. 95 %-a meg nem Fletóra, és kb ugyanennyi nem a szocikra.

Orbán-ellenes liga? hol élsz te? ne viccelj, 5 nyugger meg 3 hülye összeállva sosem lesz bármit elérő liga :D:D
Orbán Viktor számára nem a Sargentini-jelentés elfogadása és annak lehetséges jogkövetkezményei a tragédia, hanem, hogy nem ő lett a legkisebb királyfi, aki megmenti Európát a gonosz migráncsoktól, meg a háttérhatalomtól. ..
• Orbánnál még az is belefér, hogy fontolóra vegye Magyarország kilépését az unióból, de mindenképpen radikalizálódni fog az EP-től kapott pofon után • Verhofstadt az USÁ-tól vár sürgős segítséget, mert a magyar kormány az egész háború utáni rendet veszélyezteti • Orbán fogalmi zavarban szenved,…..
FCUK12 2018.09.14 12:37:42
@illaim: sokezredszer: a menekült addig menekül, amíg biztonságban lesz. neki nem kell idáig eljönni.
mindenki más meg egy kategória, nem kell összemosni semmivel.
FCUK12 2018.09.14 13:49:59
@morpho: ha jól emlékszem, azt mesélték, hogy az osztrákok táborokat hoztak létre, és utána jelentkező államok befogadtak embereket. a szomszédos országban voltak a táborok, érted.

de persze ezt öregektől hallottam csak, nem voltam ott
FCUK12 2018.09.14 23:12:16
@math0: ja, ha a részleteket kihagyom, akkor a zöld kék. mert mindkettő szín. te tényleg ennyire hülye vagy, vagy csak jól játszod? :)
Nem találom a szavakat. Régen néztek már ennyire hülyének, mint ahogyan az Apple tette tegnap este és a Facebookos szavazás alapján úgy tűnik, hasonlóan érzünk. A tervem az volt, hogy kiszámolom, kb. hány százalékban volt igazam és mennyiben tévedtem, de ez most egyáltalán nem lényeges azok után,…..
Orbán Viktort megalázták Strasbourgban, ami azt jelenti, hogy a közeljövőben tartani kell a bosszújától. Mindenki félhet tőle, akinek része volt a Sargentini-jelentés elkészítéséhez és elfogadásához. A magyar miniszterelnök azonban a hazai ellenlábasokon is elverheti a port, így eléggé…..
Elszámította magát a nagy stratéga, aki a néppárti frakció előtt azt bizonygatta, hogy képtelen befolyást gyakorolni a magyar parlamenti képviselőkre. Merkel és Macron alaposan megdolgozta az európai konzervatívokat, hogy voksoljanak Orbán ellen, ez nem sok jót ígér a magyar politikus európai…..
Pár hete jöttek újabb járatbejelentések, közülük mindenképp kiemelkedik az, amely sok magyarnak is csökkentheti a stresszszintjét. A legkirályabb londoni reptérre hamarosan az easyJet is beindul Budapestről, a Ryanair pedig Kassáról. Frissítés: sajnos a Flybe pedig bezárja. A két nagy londoni…..
Libertarian Megint jönnek 2018.09.09 06:00:00
Ezek csak nem nyugszanak. A vasárnapi boltbezárás az olimpiával együtt a Fidesz elmúlt 8 évének leglátványosabban bukott csatái voltak. Míg az olimpia ügye talán védhető annyival, hogy valójában soha nem gondolták komolyan, csak bedobták gumicsontnak, addig ez a keresztény…..
A Fidesz érdemi válasz helyett ellenstatisztikákkal altatja a problémát. A múltkor még az az egy menekült is kimászott a kerítésen. ..