Regisztráció Blogot indítok
Adatok
saq

0 bejegyzést írt és 456 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Manapság a virtuális valóság az egyik legdivatosabb dolog a telekommunikációs és IT iparágban, hiszen boldog boldogtalan azt tervezi, hogy parádésan befalatozgat ebből a tortából, és végül pénzt szed ki valahogy a befektetőkből, végfelhasználókból. Olyan brutális cápák cuppantak rá erre a területre…..
saq 2016.08.22 13:55:54
Már régóta szerettem volna írni egy cikket, mely bemutatja a Kecskemét-Puchberg közötti utazásomat, hogy a barátoknak és az ismerősöknek is megmutathassam, milyen is ingázni Magyarország és Ausztria között. Eddig azonban, február óta még nem sikerült kétszer ugyanúgy kijutnom…..
Meglepő módon teljesen olyan, mint bármelyik újkori Amorphis-dal, azaz semmilyen. Igen, szerintem a demók is szarok voltak, csak a próbatermi csürdöngölés volt az igazi, de értitek, ha valaki ezt a számot meghallgatja, el nem tudom képzelni, hogy elégedetten csettint egyet és rohan a…..
DIGI Sport Nyomásteszt 2012.12.11 09:51:33
Aki eddig nem tudta volna mi a különbség a valódi klasszis, és a nagyon jó, esetleg zseniális játékos között, az december első felében könnyen emészthető példázatból jöhetett rá.   Nagy László fejét hiába ütötte, és - egy másodperccel később- hiába próbálta…..
A budai rakparton rengeteg hely van, de amikor ezt a trafót megcsinálták, az alkotóknak nem tűnt fel, hogy a gyalogos-biciklis közös járdára helyezték. Keresztbe, úgy, hogy legalább a háromnegyedét elfoglalja. Ideiglenesen, még minimum egy évig. Nehéz magyarázni egy olyan…..
saq 2011.09.15 18:02:54
@djlaczko: hát ezaz. ilyen amikor a vidéki suttyó eljön a székesfővárosba. beül az autójába és azt hiszi ő a király, pedig hát nem más, mint egy trágyahordó béres, a városi urak kiszolgálója!
Cigányokról Csete 2011.08.24 11:16:00
Szó volt már itt is a cigány gazdálkodó programról. Arról, hogy telepen élő cigányok vetőmagot, naposcsibét, malacot, kisnyulat kapnak, talán így rákapnak a háztáji gazdálkodásra, megtermelik az élelemnek legalább egy részét. A magam részéről nem nagyon hiszek ebben, de…..
Na, az az, ami hiányzott az életemből, norvég sátánmetálosnak maszkírozott vega séf a konyhában. Csodálatos az internet. <..
Egy bankár és 15 éves fia ült abban a VW Golfban, amely pénteken este belehajtott egy braziliai Critical Mass felvonulásba. A Porto Alegrében tartott demonstráción alig 120 résztvevő kerekezett, a sóför azonban hátulról belehajtott, és letarolta szinte az egész menetet. A VW a…..
saq 2011.03.01 13:37:28
@Stock: milyen szájkaratés? hát te nem adod élőben!!!

megmutathatnád, hogy milyen az igazi karate, én lennék a legboldogabb!

az meg, hogy a rendőrökkel jösz.... te kis pitiáner házmester....
saq 2011.03.01 13:38:14
@Stock: hát nem, mert csak a monitor mögül nagy a pofád.
saq 2011.03.01 13:56:07
@Stock: most még nevetgélsz gery.....
Mit tesz száz év egy országgal? Közel egy évszázada az Oszmán Birodalom romjain Törökországot találóan nevezték a kontinens beteg emberének, ám ma ez már igen elgondolkodtató az ország gazdasági és politikai erejét elnézve. Mialatt az eurozóna és az Európai Unió…..
Ahogy dagad a botrány a Wikileaks-en nyilvánosságra hozott diplomáciai jelentések körül, úgy erősödik a hangja azoknak, akik a szabadság földje elleni borzasztó támadást, vagy az államok működését ellehetetlenítő öncélú pusztítást látnak a dologban. Négy altípusba…..
saq 2010.12.11 13:21:28
Azt hiszem, a jelen esetben nevetséges lenne ragaszkodni a blog hagyományaihoz, és kitörölni a beküldésből a fordító nevét - úgyis mindenki tudja, ki fordította a Gyűrűk Urát. Ha valaki esetleg még nem olvasta volna, annak ez spoiler (ráadásul a cím még jó félrevezető is),…..
saq 2010.12.09 16:43:15
@deflorator: hát nem az volt, hogy amikor legyőzték, akkor nagyon meggyengült, ő is csak valmiféle szellemként vegetált, és sokáig azt hitte, hogy a gyűrűt isildul belepottyantota az izzó lávába vagy, hogy a tengerbe sodorta az andúin?

a gyűrűlidércek, akik teljesen szauron befolyása alatt voltak, például eléggé érzékelték a gyűrűt, nem értem, hoy szauron, aki a saját hatalmát kovácsolta bele, hogy ne érezte volna. de ettől persze lehet, hogy neked van igazad.
saq 2010.12.09 16:44:00
@deflorator: hát bombadil toma gond nélkül bedobta volna
saq 2010.12.09 16:48:34
@armitage: ez is jó kérdés, hogy öt nazgúl az éjszaka közepén vajon miért is szart be négy hobbittól meg egy kószától?

az lett voln a aminimum, hogy odagördítenek egy nagy sziklát az üreg elé, aztán visszamennek két hét múlva.
Michael Knight Svindli 2010.12.08 11:08:00
Napról napra erősödik bennem az az egészen kellemetlen érzés, hogy tulajdonképpen egy irgalmatlanul nagy svindli elszenvedői vagyunk. A Fidesz nevű hatalomtechnikai képződmény - nemrég hallottam, találó definíció - ugyanis a hatalomért, a poén kedvéért vagy ki tudja miért, de…..
Évek óta megy huzavona a Margit híd körül, lementek a pályázatok, készültek a szakmai anyagok a kerékpárosok fogalom számára használható infrastruktúra megteremtéséről. Egy ideje úgy tűnt, a viták után végre biztos, hogy lesz kétsávos kerékpárút a kiszélesített északi…..
saq 2010.11.22 16:08:48
@comes: érdekes, lehet hogy ott odafigyelnek rájuk. vagy lehet hogy ott nem laknak hozzád hasonló mikrofaszú fogyatékos gyökerek, akik az ellenségkeresésben keresik a megoldást a mindennapi nyomoruk enyhítésére.
saq 2010.11.22 16:10:01
@911 Turbo: azért hogy kényelmes helyről tudjak rajtad röhögni, amikor torokra veszed a kékerest a dugóban :DDDD
saq 2010.11.22 17:32:00
@idelle: igazából tökjó móka bringázni, ha neked nem jön be, akkor ez van. énse nézem hülyének azt, aki nem szereti a sült krumplit. persze tök kényelmes a kocsiban pöffeszkedni, de azt a pénzt amit mondjuk elköltesz a benzinre én elutazgatom szerte a nagyvilágban. végülis ez is egy szempont.
A macska, a nyúl, a tengerimalac és a pitbull hihetetlen barátságáról tekinthetünk meg egy rövid kis filmet, érdemes!Köszönjük Szabó Erikának.Forrás: YouTube..
saq 2010.11.15 22:52:13
Jó kis felelősséggel kapcsolatos helyzetet küldött be Balázs, ami persze számára kevéssé jó, mert neki át is kellett élnie. Szerintetek a lenti esetben ki a baleset okozója? Az alábbi eset szeptember 21-én délután történt meg velem Budaörsön. Egy Renault Espace 3-at vezettem,…..
IDDQD Heti retro: Lemmings 2010.11.11 12:30:00
A két hete a rovatba szavazott Lemmings szép példája annak, hogy milyen apró ötletekkel tud megfoganni egy játék. A program története ugyanis egy animációval kezdődik, amit Mike Dailly, a DMA Design (a GTA-kat készítő Rockstar North elődje) egyik fejlesztője készített egy másik…..
Gyalogosvédelemből jól vizsgázott az az autó, amivel Mártont elgázolták a minap, legalábbis remélem, hogy azóta sem került kórházba vagy fekete zsákba valami lappangó belső vérzés okán. Ti mit csináltatok volna az ő helyében? Lett volna értelme rendőrt vagy mentőt hívni?…..
Amióta egy ismerősöm átküldte a Behemoth zenekar egyik dalát, lámpánál alszom. Még nem tudom, hogy a zene miatt, vagy az alábbi klipek képi világa miatt... Először szerencsére elvesztettem a linket, aztán mikor megpróbáltam megtalálni a dalt (első klip), rátaláltam egy…..
Újpest – Fradi: 6 – 0. Ez a legújabb felvonás eredménye, abból a több száz mérkőzésből amit már eddig játszottak. De miért utálja egymást a két csapat szurkolótábora? Mikor kezdődött a viszály? Ki tudja? A két csapat szurkolói komoly szellemi energiákat…..
saq 2010.09.13 14:18:14
ez a baromság mi a fasztól lett címlapos? nézzél utána a dolgoknak és akkor nem kell fasz kérdéseket feltenni, te kis kommentvadász, populista hülyegyerek

"2-es szektor

A 2-es szektor alakulási éve, ellentétben a napjainkban alakuló csoportokéval, nem meghatározható, hiszen egy folyamat része volt. Az elnevezés sem fedi teljesen a valóságot, hisz "a Kettes" az 1-es szektor felső részén található.
Azt is lehet mondani, hogy a "Kettes" volt az első olyan különálló csoport, amelynek nevet adtak, mert akkoriban még nem voltak csoportok, csak táborok. A kettesnek éppen ezért nem is volt, soha csoport drapija. A későbbiekben volt egy-két próbálkozás olyan drapival, ami mögött főként a" Kettes" állt (Frank City hooligans, Green kommandó) de ezek rövid életűnek bizonyultak.
A" Kettes" története a 80-as évek végén kezdődött.
A kettes szektor tagjai már az úgynevezett "Kettes" korszak kezdete előtti években is jártak meccsre és a Fradi tábor tagjai voltak, de a legtöbben nem ismerték egymást. A Fradi tábor ebben az időszakban igaz, hogy többezer embert jelentett, de 3-5 fős baráti társaságokból állt össze és ezért nem volt egységes.
Ennek a tagoltságnak volt az eredménye, hogy bár az ország legnagyobb szurkoló táborával rendelkeztünk, mégsem mi voltunk a legerősebbek, mert nem volt egység és pld a lilák 30-40 fős egységes társasága több ízben is győztes csatát vívott a Fradisták ellen.
A "Kettes szektor" a Fradi tábor hasonló gondolkozású és életszemléletű tagjaiból állt össze, hónapok folyamán.
A hazai mérkőzéseken a kapu mögötti rész jobb oldalán egy főként kőbányai Fradistákból álló 8-10 fős társaság alakult ki, akik magukat "angol szárny"-nak nevezték. A 89-es Admira-Ferencváros mérkőzésen az "angol szárny" már 15-20 fővel volt jelen. Ennek a társaságnak és Hypósnak az antwerpeni utazás alatt történt összebarátkozása jelentette a "Kettes" kezdetét.
Ez a túra, döntően befolyásolta az eseményeket, hisz ez volt az első olyan mérkőzés, ahova Ferencvárosi szurkolók külföldre nagylétszámban egy többnapos út keretében kisérték el kedvenceiket. Ezalatt az utazás alatt az addig csak felszínes ismeretségben lévő és csak a mérkőzések ideje alatt találkozó későbbi "Kettes" tagok egy összetartó baráti társaságot kezdtek alkotni.
Ennek a baráti társaságnak a kialakulását segítette elő, hogy a 90-ben nyílt Simon Söröző egy olyan törzshelye lett a kettesnek, ahol már nem csak a meccsnapokon, hanem a hét minden napján találkoztak egymással, s minimum 15-20 fő mindennap jelen voltak közülük a Sörözőben.
Ebben rejlett a "Kettes" igazi ereje, hogy egy igazán összetartó barátságokon alapuló, az egységet kifejező csoport lett. A kettesen belül tényleg érezhette az ember azt az érzést, hogy milyen lehet a "Fradi nagy családjához" tartozni. Ebben az időszakban a "Kettes" tagjai a focimeccseken kívül, más szakosztályok fontosabb mérkőzésein is jelen voltak, jártak vízilabdára, jégkorongra és kézilabdára is.
A következő idegenbeli Újpest meccset megelőzően a Fradisták az Árpád-hídi aluljáróban találkoztak. A lilák jó szokásukhoz híven
megtámadták a Fradistákat, de a "Kettes" Hypós vezetésével nem csak felvette velük a harcot, hanem győzelmet is aratott felettük!
Ez volt a "Kettes" egyeduralkodásának a kezdete.
A "Kettes szektor" létszáma némely meccseken a 150-200 főt is elérte. Pedig nem mindenki lehetett "Kettes szektoros", hiszen a "Kettes szektor" tagjának lenni rangot jelentett és a "Kettes szektor" törzstagjai nem engedtek akárkit maguk közé. Ez azért volt lényeges ,mert így a "Kettes" nem tudott "felhígulni" és hosszú időn keresztül megtudta tartani az egységét.
A "Kettes szektor" kivívta azt a rangot, hogy már nem csak a pályán és szurkolásban, hanem az úgynevezett "3 félidőkben" is egyeduralkodóvá vált a Ferencváros hazánkban, sőt külföldön is mindenhol megállta a helyét.
A későbbiek folyamán "Kettes" egységet és a tagok Fradi iránti szeretetét használta ki sok olyan Ferencvárosi vezető, akik a Ferencvárosban betöltött pozíciójuk és önös érdekük céljából a "Kettes" nevével fenyegetőztek."

a régi fszsz honlapról
saq 2010.09.13 14:32:17
@Droli: baszok a cenzurálási alapelveitekre. hülye hatalommániás hernyók.
Dani nem szeret fölöslegesen dolgozni, úgyhogy egy korábbi poszt helyszínrajzát alakította át korhű stílusban. Kerékpáron ülve különösen veszélyes dolog nem észrevenni egy autóval szemben az elsőbbségadási kötelezettséget. De mint az alábbi példa mutatja, ha valaki…..
Cigányokról Balogh Artúrnak 2010.05.21 11:13:00
Balogh Artúr írja az előző poszthoz küldött kommentjében:„Mindig jön ezzel a modernitással meg a premodernitással!A gádzsók modernitásnak nevezték a Holokausztot is, meg a kommunizmust is, mi cigányok meg mindig le vagyunk maradva ezektől a nagyszerű eszméktől, és remélem,…..
                                      Ugyan ki ne emlékezne az FPS-ek atyjára, a Wolfenstein 3D-re. Abban az időben, 1992-ben, mikor megjelent, egy új színvonalirányzatot nyitott meg a…..
Mi mással is vághatnánk neki a hétvégének, mint egy könnyű válogatással a küzdősportversenyek leglátványosabb elemei közé tartozó "gyors halálokból", azaz amikor valakinek elsül a keze vagy a lába, és már vége is meccsnek. Hiába a hosszú felkészülés, az…..
saq 2010.04.10 12:00:46
www.youtube.com/watch?v=4PlNzARV0XM

itt van aaron downey egy ütéses megoldása jobb felbontásban.