Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Touka42

23 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Tudom elvagyok egy kicsit maradva de most Valentin napra hoztam nektek az én Top 5-ös listámat. (szerelmes, romantikus animékről) 5. helyezett Tonari No Kaibutsu-kun  Történet: A magányos Mizutani Shizuku élete másból sem áll, mint mindennapos tanulásból, valamint a környezetében…..
Sziasztok! Most hoztam nektek egy 130 percnyi izgalommal teli anime mozifilmet ! Jó szórakozást kívánok!  Történet: Ishida Shouya egy javíthatatlan bajkeverő és igazi vezéregyénisége annak az általános iskolai osztálynak, ahová egy új diák érkezik a siket kislány, Nishimiya Shouko személyében.…..
Sziasztok! Elhoztam nektek az én " TOP 10-es listámat " . Kezdjük is el!    10. Deadman Wonderland  Kegyetlen, gonosz, és hatalmas alkotás. Személy szerint imádtam és horror animék között az egyik kedvencem, mely szintén kiemelkedik társai közül. Nem találni még egy hasonló horror filmet, esetleg…..
Sziasztok! Hoztam ma nektek egy nagyon izgalmas, érdekes animét. Kezdjük is el!  Történet: Quindecim az a hely, mely bírálatot hoz. A döntése pedig felülírhatatlan: a mennybe vagy a pokolba jutsz tovább. Jobban mondva a lelked újjászületik, vagy az üresség része lesz. Abban az esetben, ha két lélek…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy újjab animét. Remélem tetszeni fog! Kezdjük is el!  Történet:  Kujo Kazuya cserediákként érkezik az aprócska európai ország, Saubure elit akadémiájára tanulni. Nehezen illeszkedik be, hiszen pechjére túlságosan is hasonlít az iskolában terjengő kísértethistóriák egyik…..
Sziasztok! Hoztam nektek ismét egy nagyon érzelmes animét. Igazából én ajánlom hogy megnézzétek. Kezdjük is el!  Történet: Réges- régen az emberi civilizáció a tenger mélyén élt békében. Ám idővel akadtak emberek (folyamatosan egyre többen), akik kíváncsiak voltak a felszíni életre, ezért elhagyták…..
Sziasztok! Hoztam nektek ismét egy az Another-hez hasonló animét. Nem is húzom tovább a szót! Kezdjük el! Kategória: akció, dráma, horror, +18, shounen, természetfeletti, tragédia, erőszak, poszt-apokaliptikus, vér, mészárlás, túlélés Történet: Tíz évvel a nagy Tokiói földrengés után, amikor is a…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy újabb animét. Igazából nincs is nagyon hozzáfűzni valóm. Kezdjük is el!  Történet: A történet egy olyan "világban" játszódik, ahová olyan emberek kerültek, akik már meghaltak.(mindenkinek szörnyű gyerekkora volt valamilyen oknál fogva...)A főszereplő Otonashi-kunnak…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy újjab animét. Nekem nagyon tetszett, kár hogy egy nap alatt végig néztem. Kezdjünk is el! Történet: 26 évvel ezelőtt élt egy Misaki nevű diák, aki az Észak Yomiyama Általános Iskola 9. évfolyamának 3-as osztályába járt. Mivel nagyon okos volt és jól nézett ki, valamint…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy általam még nem nagyon ismert animét, de amennyit eddig láttam belőle nekem nagyon tetszik. Szerintem kezdjük is el! Történet: étezik egy királyság, Winfield királysága, ahol az emberekkel együtt különféle szárnyas lények éltek békében (pl sárkányok…). A legnagyobb…..
Sziasztok! Ismét hoztam nektek egy nagyon szuper animét. Ne is húzzuk tovább a szót! Kezdjünk bele! Történet: A történet egy Lawless nevű városban játszódik, melyet három nagy maffia család tart uralma alatt: az Orco család, a Vanetti család és a Gallassia család. Itt találkozik két főhősünk:…..
Sziasztok! Sajnálom hogy most egy ideje nem hoztam nektek bejegyzéseket, de most már itt vagyok. Ismét hoztam nektek egy nagyon szuper természet feletti animét. Kezdjünk is bele! Történet: Satsuki Kakeru egy árvaházban élt nővérével 10 évvel ezelőttig, mikor nővére rejtélyes oknál fogva öngyilkos…..
Sziasztok! Ismét hoztam nektek egy nagyon jó,aranyos animét. Remélem nektek is tetszeni fog! :) Kezdjünk is bele!  Történet:A történet két átlagos diákról Koizumi Risáról és Ootani Atsusiról szól ( na meg persze kedves barátaikról :) ) Na de mi ebben az érdekes? A magasság és a civakodó…..
Sziasztok! Ismét hoztam nektek egy nagyon aranyos YAOI animét. Remélem tetszeni fog nektek is annyira mint nekem ( bár,még ne fejeztem be) :D Kezdjük is!  Történet:  Onodera Ritsu újonc a Marukawa Kiadónál, miután otthagyta édesapja kiadóját, hogy a saját erejéből jusson fel a csúcsra. A dolgok…..
Sziasztok! Hoztam ismét nektek egy Yaoi animét. Amikor én néztem nekem nagyon megtetszett, így gondoltam megmutatom ezt nektek is! Kezdjük is el!  Történet: Takahashi Misaki egy középiskolás srác, akit szülei halála óta a nála 10 évvel idősebb bátyja nevelt fel. Misaki, hogy meghálálja testvére…..
Sziasztok! Hoztam ismét nektek egy nagyon szuper animét. Számomra ez is annyira különleges min t a Kirari, és még mái napig is szoktam nézni. Nem is húzom tovább a szót. Kezdjünk bele!  Történet: A Naruto egy igazi ninjatörténet. Szinte már a valóságba is beleillene, leszámítva a chakrát, misztikus…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy újabb animét, aminek a fajtája kicsit különbözik az eddigiekétől. Hiszen ez egy YAOI ( A Yaoi kifejezés homoszexuális tartalmat, tehát férfi-férfi kapcsolatot jelent) anime lesz. Ez pedig nem más mint a Love stage!! Kezdjük is! Történet: Sena Izumi számára már születése…..
  Sziasztok! Ma is hoztam nektek egy animét! Ami tele van izgalmakkal, harcokkal, megható pillanatokkal. Ez nem más mint az AOT vagyis az Attack On Titan. Nem is húzom tovább a szót.Kezdjünk is bele!  Történet: 845. évben járunk. Az emberiség már három 50 méter magas falat húzott fel, melyek…..
Sziasztok! Hoztam nektek egy új animét! Remélem tetszeni fog nektek! Jó szórakozást!  Magáról az aiméről: Cross Yuki visszaemlékszik arra a pillanatra, mikor egy vámpír tört az életére, de egy másik vámpír, Kuran Kaname  megmentette. Tíz évvel később Yuki és gyerekkori barátja, a vámpírvadász Kiryu…..
Sziasztok! Újra hoztam nektek egy nagyon szuper animét ami nem más mint a Death Note. Remélem tetszeni fog nektek is. Kezdjük is el! Magáról az animéről: Jagami Light, egy középiskolai diák tetteit követi nyomon, akinek birtokába kerül egy természetfeletti erővel rendelkező jegyzetfüzet, a…..
Sziasztok! Ma egy szívemhez közel álló animét fogok nektek bemutatni! Előbb elmondom hogy miért áll nagyon közel hozzám. Nos, régen ( 2010-2011 ) néztem a az Animex csatornát, és ez volt az az anime ami minden este 20:00-kor kezdődött, és én mindig is imádtam, és e mellet ez volt a legelső anime…..
Sziasztok! Ma egy olyan animét hoztam nektek ami még számomra is új, de amennyit eddig láttam belőle szerintem fantasztikus! Nem is húzom tovább a szót. Kezdjünk is bele! Történet: Történetünk akkortájt játszódik, mikor a nemesség még tagja volt a mindennapoknak. Azon kevés család egyike, kik…..
Sziasztok! Ez az első blog bejegyzés amit ezen az oldalon teszek közzé, így gondoltam beszéljünk egy közkedvelt animéről ami nem más mint a Tokyo Ghoul. Magáról az animéről: A történet főszereplői: ghoulok,emberek és táskások ( CCG nyomozói) . A táskások levadásszák a ghoulokat. A ghoulok…..