Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Jenny Lifestyle

20 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A belső méregtelenítés nem csak diétával vagy speciális italokkal érhető el. Ha nincs időd wellness fürdőbe menni vagy csak jól esne egy szauna-féle élmény, merülj egy habos detox fürdőben. Olyan izzadást érhetsz el, ami belülről méregteleníti a testet. A kilók elleni harc mellett a szervezet…..
  Nincs is jobb, mint egy fárasztó nap után belebújni a pihe- puha párnák közé és aludni egy nagyot. De mi van akkor, ha csak nem akar jönni az álommanó? A mindennapi stressz és problémák miatt, manapság egyre nehezebb nyugodtan aludnunk. Mielőtt bevennénk egy altatót, próbáljuk ki az illóolajok…..
Ez a házi készítésű zabpelyhes levendulás arcradír kisimítja az arcbőrt és gyengéden hámlasztja is. Minden bőrtípusra alkalmazható, összetevőinek köszönhetően kiemelkedően alkalmas az érzékeny bőr ápolására Még ha nem is rajongsz reggelente a zabpehelyért, olcsó és természetes módja az…..
Ha olyan terméket keresel, ami eltűnteti a mitesszereket, ne keress tovább! Íme egy otthon egyszerűen elkészíthető recept, mely csak természetes összetevőkből áll és sokkal hatékonyabb, mint a drogériákban kapható sokat ígérő arcmaszkok legtöbbje Az agyagpor a szénnel elkeverve igazi mágnesként…..
Mi az a moringa? A moringa fa Afrikában és Ázsiában nő. A növény levele, termése, virága, gyökere és szára is egészségügyileg előnyös tulajdonságú. Nagyon magas a kalcium, kálium, magnézium, béta-karotén, B-vitamin tartalma. A moringát folyadékban, vagy joghurtban elkeverve lehet fogyasztani,…..
  A frissen főzött kávé jelenti sokunk számára egy tökéletes nap kezdetét, szinte rabjai vagyunk ennek a különleges illatú és ízvilágú fekete italnak. Az egyik kedvenc módszerem a kókuszolaj napi fogyasztására egy csésze forró kávé vagy tea minden reggel. A meleg ital hatására egy krémes és gazdag…..
A kókuszpálmát az Élet fájának is nevezik, a kókuszolaj és annak egészségügyi hatásai legendásak. A szűz kókuszolajat hidegen sajtolják a kókuszdió-bélből és tartalmaz minden jót, amit csak a növény adhat. Mivel sem hőhatásnak (pl. melegítés) sem pedig egyéb kémiai hatás nem éri, teljesen…..
Az egészség mindenki számára a legfontosabb. Ha egészségesek vagyunk, akkor jól érezzük magunkat. Ez kihat a környezetünkre és az életvitelünkre is. Ha ezzel az egészséges életmóddal még álmaid alakját is elérheted, miért ne kezdenéd el máris? A különböző diéták mellett mindig lehet érveket és…..
A szép bőr titka a rendszeres hámlasztás. A kókuszolaj és a szódabikarbóna keveréke csodákra képes! Ezt a két összetevőt gyakran használják a bőrápolásban, mivel könnyen beszerezhetők és igen hatékonyak akár egyedileg, akár együttesen. Sokan a szódabikarbónát egyszerűen vízzel elkeverik és ezt…..
Jenny lifestyle Agyagos arclemosó 2017.12.03 16:28:25
  Az agyagos arclemosóm már évek óta kiemelkedő részét képezi az esti arcápolási rutinomnak. Természetes hatóanyagainak köszönhetően mélyen és hatékonyan tisztíja az arcbőrt. Az éjszakai arcápolás felkészíti a bőrt a regenerálódásra. A szennyeződések egy hosszú nap után maszkként terítik be az…..
    A cellReset a Fitline termékeken alapuló 28 napos tisztító kúrából és egy 3 hónapos stabilizációs fázisból álló teljes sejtanyagcsere megfiatalító egészségprogram. Az első 28 nap hozza meg a várt eredményt! Az azt követő 3 hónap stabilizálja az energiaszintet és segíti az egészséges…..
A kurkumát az "élet fűszereként" tartják számon. Az alternatív gyógyászatban előszeretettel használják számos pozitív egészségügyi hatása miatt. Ragyogó sárga por alakjában kerül forgalomba. Átható aromája különleges, kesernyés, erős, szinte csípős. Hasonlít a gyömbéréhez, ezért is nevezik "sárga…..
Az egészséges immunrendszerhez a vegyszermentes háztartás is nagyban hozzájárul. Az otthon elkészíthető tisztítószerek nemcsak hogy olcsóbbak, még szervezetünket se terhelik meg a szintetikus vegyszerek. Az általános tisztítószer az egyik kedvencem, szinte bármit egyszerűen tisztává varázsol. A…..
FitLine = A természet találkozik a tudománnyal! A FitLine termékeket gyártó PM-International 1994-ben Németországban alakult meg, azzal a céllal, hogy ráirányítsa az emberek figyelmét az egészséges életmód, a helyes táplálkozás és a megelőzés fontosságára. 13 éve folyamatosan tagja a 100…..
Az egészséges életmód fontosságáról oly sokat hallani. Igyekszem családom számára nap mint nap egészséges, tápláló és változatos ételeket az asztalra varázsolni. Sajnos ma már nem a kertből szedjük a zöldségeket és gyümölcsöket – tisztelet a kivételnek, amit nagyra becsülök- amiket aztán azonnal…..
Az almaecetben olyan a szervezet számára fontos és értékes tápanyagok találhatóak, mint a kalcium, a fluor, a magnézium, a nátrium, a foszfor, a szilícium és a kálium, valamint rengeteg aminosavat, enzimet, vitamint, komplex keményítőt és rostot tartalmaz, nem beszélve béta-karotin- és…..
  Az almaecet nem csak a salátában finom! Koncentráltan tartalmazza az alma hatóanyagait kiegészítve az ecetsav jótékony hatásaival, mely által gombaölő és természetes antibakteriális hatással rendelkezik. Scarlett Johansson a Glossy magazinban adott interjújában az almaecetes tonik pozitív…..
Már az egyiptomiak és görögök is ismerték az agyagok jótékony hatásait, kiemelkedő antiszeptikus hatása miatt. Manapság vannak olyan országok, ahol a kórházakban is elérhető az agyag valamely formája.  A termálfürdők pedig bővelkednek agyaggal kapcsolatos kozmetikai és gyógyászati kezelésekben. A…..
Jenny lifestyle Mézes arclemosó 2017.11.24 14:19:12
  Köztudott tény, hogy a méz az egyik legősibb natúrkozmetikum. A cukron kívül számos enzimet, vitaminokat, aminosavakat, oligo-ásványokat tartalmaz, egyszerű és hatásos kezelést nyújt minden bőrproblémára, legyen az pattanásos bőr, rozácea, ekcéma vagy pikkelysömör. Hatékonyan de gyengéden…..
Legfőképpen télen érdemes figyelmet fordítani bőrünk ápolására. Egy mélytisztító agyagos arcpakolás új energiával tölti fel az arcbőrt mely által ellenállóbb lesz a hideg, szeles időjárással szemben. Az agyagot évszázadok óta használják a natúrkozmetikában. Legkiválóbban a problémás, pattanásos…..