Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajosne Gelencser

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlságosan egyértelmű a magyar kormány álláspontja Kínával kapcsolatban, hogy bármiféle kétségünk legyen afelől, hogy valami nagy háttéralku áll az egyre mélyülő barátság mögött. Már túl vagyunk azon a teórián, hogy olyan kapu szeretnénk lenni Európában, melyen keresztül az ázsiai nagyhatalom az…..
Orbán azt hiszi, hogy a legfőbb küldetése a nyugati, hitetlen, vagy hippis multikulti „mocskában fetrengő” magyarországi lakosságot – nem válogatva az eszközökben - rászorítsa a vallási és hatalmi tekintélyek tiszteletére. Elődeihez hasonlóan azt vallja, hogy a tekintélyt az egyenruha adja és…..
Miért – és főleg hogyan - költözik egy magyar család Alaszkába, pláne Las Vegasból? A kérdés jó, a választ Judit legutóbbi posztjából részben már megtudtuk, most azonban magát a költözés folyamatát, az első hetek élményeit is megosztotta velünk jó sok fotóval együtt.…..
Lajosne Gelencser 2018.10.15 13:27:36
@Bredpitt Monika: Ha jól emlékszem az írásra,akkor 1 dollárért vették meg az Amerikaiak Alaszkát az Oroszoktól!!!
Brutális képet rajzolt a mai Magyarországról a börtönből egyelőre szabaduló Czeglédy Csaba. Az ügyvéd egy újabb koncepciós per áldozata lehet, akinek ráadásul felajánlották: ha Gyurcsány Ferencre vall, hamar térhet haza a családjához. A történet egyszerű: van egy ügyvéd, aki amúgy az MSZP tagja.…..