Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napraforgó88

6 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Amikor belekezdünk egy kapcsolatba minden hiper-szuper. Elöntenek a hormonok, jön a „Lila köd” effektus, és minden oly idilli. Ebben a stádiumban két dolgot tehetünk. Az első megoldás nagyon egyszerű, és kényelmes. Nem teszünk ugyanis egyebet mint nyálcsorgatva belelebegünk ebbe a kellemes,…..
Napraforgó88 2019.03.13 20:15:08
@VoodooLove: Ez aztán a komoly érvekkel alátámasztott, átfogó kritika. Nem is tudok vitatkozni...:P
Napraforgó88 2019.03.13 20:26:25
@VoodooLove: Minek menté oda? Mittetté le a zasszarra?
Nagyon érdekes és katartikus élmény az, amikor minden kirakós a helyére kerül, és összeáll a kép. Hosszú éveken keresztül kerestem az utam, és ebben a keresgélési folyamatban rengeteg mindent tanultam. Mindent olyan célzattal, hogy na majd ez lesz az amit keresek, ez lesz az én utam. De sajnos…..
A szar szex traumatikus. Mélyről jövő undor és hányinger önti el az embert amikor visszagondol rá. És gyötrik a miértek... Miért mentem bele? Miért nem léptem le? Miért hagytam? Ez egy olyan élmény amivel lesz munkánk, fel kell dolgzni, ki kell oldani magunkból. A nemtúl jó szex egyel azért jobb a…..
Istennő vagyok és szolga. Mindkettőre szükségem van, mindkettő én vagyok, mindekettő bennem van, mindkettő teremt nekem.Vannak emberek akiknek csak egy csaj vagyok a sok közül, egy halvány pont a tömegben. De van olyan akinek, ha meglátom a szemében magam, akkor egy Istennő tükröződik vissza.…..
Kinek ismerős az a szituáció, amikor egy olyan partnerrel hoz össze minket a sors egy nagyon mély lelki kapcsolódásban aki fetreng a saját szarában? Vergődik, szenved, bele van ragadva egy helyzetbe stb Én a saját bőrömön tapasztaltam meg nemrég ezt a jelenséget, és a környezetemben is elszaporodott…..
Először is nézzük külön külön a szavakat. Mi a szexualitás? Ami nagyon fontos, hogy nem egy szexuális aktus. Kérdezgettem, beszélgettem a témában, és sok olyan véleményt kaptam, hogy a szex akkor jó ha pont nem tudatos, ha szenvedélyes és ösztönös. Igen, ezzel nem vitatkozom, csakhogy a szexualitás…..