Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fejes Réka

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Párbeszéd közleményt adott ki a az Ázsiából beszerzett kórházi eszközökről, szerintük életveszélyesek lehetnek.  Az eladósodott egészségügyi intézmények kénytelenek Ázsiából beszerezni az olyan orvosi eszközöket, mint a például a hasi törlőkendő. Ezek nagy része mikrobiológiailag szennyezett,…..
A Párbeszéd a kormány ételosztásra vonatkozó rendelettervezetét a szegénység álcájának tartja, írja az MTI. Az ellenzéki párt arra a rendelettervezetre reagált, amely szerint csak állami, önkormányzati és egyházi szervezetek kaphatnának területfoglalási engedélyt ételosztásra, civilek és politikai…..
Fodor Gábor, A Magyar Liberális Párt elnöke budapesti sajtótájékoztatóján elmondta, formálódik az együttműködés az ellenzéki pártok között. Fodor Gábor az MTI tudósítása szerint azt mondta, hogy az elmúlt hetek történései, majd a Közös Ország Mozgalom által szervezett együttes ellenzéki fellépés…..
A rossz idő ellenére is megtartották az 1956-os koszorúzást Veszprémben a Brusznyai emlékműnél. Az ünnepi beszédet Csepreghy Nándor, parmenti államtitkár helyett Veszprém polgármestere, Porga Gyula olvasta fel. A zeneiskola parkolójában lassan gyülekeznek az autók, sokan a kocsiban ülve várnak a…..