Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vicso

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kicsit megkéstem a hírrel, de azért lehozzuk mert mindig elmosolyodunk, ha arra gondolunk, hogy tini csajok orrba-szájba dugatják magukat. A társadalmi és erkölcsi értékeket most hagyjuk; egyszerűen jól esik összekacsintani a srácokkal és ellőni a "a büdös kis kurvák"…..
Pénzes Sándor kisléta polgármestere adót csalt és okiratot hamisított. Szokásos magyaros adócsalási ügy: A polgármester az irányítása alatt álló kft. nevében 1999 harmadik negyedévétől 2001 negyedik negyedévéig a benyújtott áfa-bevallásaiban…..
vicso 2008.06.19 15:30:11
a törvények már rég elvesztették hitelüket számomra (meg gondolom nagyon sokak számára is)

volt szerencsém egy városi bíróságon gyakornokoskodni, ahol hihetetlen dolgokat lát, hall az ember.

pl. volt egy 30 körüli "ember", aki lakott területen belül, ittasan és 90 km/h-ás sebességgel elütött egy biciklist, aki bele is halt a helyszínen a sérüléseibe. a sofőr az ütközés következtében egy téglafalnak csapódott, azonban az autó totálkárosra törésén kívül neki nem lett semmi baja.
a kirendelt "szakértő" megállapította, hogy mivel a biciklis féktávolságon belül kanyarodott ki, ezért a baleset akkor sem lett volna elhárítható, ha a sofőr betartja a szabályokat. emiatt felmentették, igaz szabálysértési eljárásban megbüntették vmi komolytalan összegre az ittas vezetés és a gyorshajtás miatt.
mit ad Isten, ez az állampolgár keresetet nyújt be a bíróságon, hogy neki összetörött a 3 milliós autója, amit a roncstelep 700.000 ft.-ért vásárolt meg tőle, és ezért neki jár a kártérítés (hogy az ő szavaival éljek: "jogosan").
nos igen, természetesen az elhunyt jogutódjától jár neki a kártérítés.
a pofátlanság netovábbja...

arról már nem is beszélek, mert sajnos nem a jog objektív tényezőihez tartozik, hogy mi lett volna, ha ez az "ember" betartja a szabályokat, nem megy 90 km/h-ás sebességgel, nem iszik, fel tudja mérni az útviszonyokat... tudom, fából vaskarika.
Már megint a japók ... amik nálunk égő, kínos vagy bukás lenne a TV-ben, az nálunk siker és kacagás. Illetve nem is tudom, lehet itthon is szakadnánk a röhögéstől ha Liptai Claudia, Gombos Edina vagy akármelyik random celeb szerepelne (=>bénázna) ilyen versenyekben. Íme, egy…..
Nagyon rossz hírek fogadtak minket ma reggel story-bors-blikk bulvárkörútunk közben. Igazából számítottunk már erre, hiszen ahogy a kurvától is megkapjuk a trippert, úgy a megmondóblogokat is mindig elérik a sértettek rinyái.  Mi is kaptunk már hideget-meleget, de szerencsére…..
Ha van női box és birkózás, akkor legyen férfi szinkronúszás is!Pityu felfigyelt erre a szörnyű igazságtalanságra. Támogasd a csapatot, hogy eljussanak Pekingbe ... hajrá magyarok, hajrá férfiak! szólj hozzá: Bajszos szinkronúszók Pekingbe..
vicso 2008.06.12 16:39:32
A Louis Vuitton által indított Core Values reklámkampány-sorozat legújabb arcai: Francis Ford Coppola és lánya, Sofia Coppola. A fotót Annie Leibovitz készítette.               A Core Values…..
vicso 2008.06.08 17:26:53
Csodás, remek, ízléses kép fogadott bennünket mikor bementünk vásárolni a budaörsi tesco-ba. Minden pénztár biztonsági kapujára egy Trident reklám volt/van húzva, melyen egy úszómesteres fecskében vigyorgó, rozoga fiatalember egy mosóporos doboznak álcázott rágóval küzd egy…..
vicso 2008.06.04 15:41:08
A Moszkva tér Budapest legforgalmasabb csomópontja, naponta több 100 000 ember halad keresztül rajta. Emelett közismert ember-piac, reggelente itt szedik össze a feketmunkásokat, illetve rengeteg az illegális árus, koldus. Ezt mindenki tudja, ismeri ... A II. kerületi polgármester ezt az…..
 Már csak napok vannak hátra hogy elkezdődjön az év egyetlen jelentős sporteseménye, amit nem a kínaiak fognak nyerni. Ideje folytatnunk tehát beharangozónkat, mely segítséget adhat a reakciós közönség kényelmesebb részének az e havi kedvenc kiválasztásához. Mert továbbra…..
Tavaly december óta nem járnak be az ellenzéki tagok a Nemzetbiztonsági Bizottság üléseire. Ugyanis bojkottálják azt, mivel bizottsági támogatás nélkül nevezték ki Laborc Sándort a Nemzetbiztonsági Hivatal élére. A lógos/bojkottálós banda: Demeter Ervin, Kövér László,…..
Egy kis segédletet dobtam össze azoknak, akik már elvesznek a tengernyi könyvjelzők között. Az egyik legjobb és magyarul is tudó RSS olvasó, (itt mindent megtudhatsz mi is az az RSS) a Netvibes.com használatát mutatom be, lépésről-lépésre. Aki profi, vagy másfajta RSS olvasót…..
vicso 2008.05.25 13:05:29
Vastagbőr Ehhez is van képük 2008.05.23 12:00:00
Újabb szörnyű tragédi borzolta, a már vérhez, szenvedéshez szokott kedélyeinket. A zebrán elgázoltak egy babakocsit toló nagymamát. Mindketten életüket vesztették, a nagyi és a 22hónapos unoka is. A Blikk főszerkesztőségében már a tenyerüket dörzsölgették, megint egy…..
Az állami ünnepek alkalmával szemet gyönyörködtetően öltözik piros-fehér-zöldbe a város. Kikerülnek a nemzeti színű zászlók a közintézményekre, iskolákra, hidakra. Szép is lenne, ha egész évben így lenne ... Illetve magas rangú külföldi állami delegációk érkezésekor…..