Regisztráció Blogot indítok
Adatok
userbarát

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma kaptam egy telefonhívást egy cégtől, amiben közölték, hogy kb fél évvel ezelőtti hívásukban elfogadtam, hogy a cégemet egy céges tudakozóban megjelenítik. Ez most megtörtént, és fizessek be 40.000 Ft-ot. Én nem emlékszem ilyen szerződésre, erre azt mondták, hogy ez…..
Megpróbáltam magánynugdíjpénztárt váltani. Eddig 2x sikertelenül. Történt ugyanis, hogy a nyár végén a megcélzott nyugdíjpénztár weboldaláról kinyomtatott űrlapot visszaküldte a nyugdíjpénztár, mondván, hogy megváltozott, mert a meglévő alapadatokon túl, a PSZÁF…..
Bigyóblog Photoshopos mágnesszett 2009.12.10 09:54:00
A hűtőre mágneseket kell tenni, mert az oda való. Az én hűtőm tele van mindenféle mágnessel, van például legós, belga képregényes, vegasos. Photoshop-fanoknak azt hiszem az kötelező, a legjobban akkor mutat, ha egy fotót teszünk alá, mintha éppen szerkesztenénk.  …..
  Talán az év legokádékabb trágyahumorát sikerült megtalálnia a hómpédzse szerint vírusmarketingre specializálódott Webvizionak. A saját minőségi munkájának promózására kitalált FlashMikulás a méltán gyűlölt képernyőreklámfigurákhoz hasonlóan bekopog a monitoron,…..
Egy kókadt péntek délután üdítően hat az abszurd humor, a mai adagot váratlan helyen, a PSZÁF honlapján találjuk Internet Biztonsági Tanulmány címmel. Az írást a felügyelet rendelte meg, fizetett is érte, de úgy tűnik, csak papíron kapta meg, ezért az egészet szépen, bár…..
qqqq ez itt egy cikk helye 2008.12.22 10:08:30
blabla blabla..
Nyíltlevél Áramütés ellen 2008.06.28 14:20:21
Köszönet az Auchan Soroksárnak, hogy a bevásárlókocsik elejére rögzített lánccal földelte a kocsikat, így nem kell többé elviselnem az elektrosztatikus feltöltődés miatti áramütéseket.Elég sok idő telt el ahhoz, hogy tapasztalatot gyűjtsenek a bevásárlókocsit alkalmazó…..
Szolgáltatás: Magyarország.hu ügyfélkapu Tisztelt Tartalomfejlesztők!Hasznos dolognak tartom az ügyfélkapu szolgáltatásait, bár most használtam először.Okmányirodába foglaltam időpontot.Egy kérésem lenne: kérem, hozzanak létre egy oldalt, ahol fel van sorolva az…..