Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tapló Terepjáró

7 bejegyzést írt és 165 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Newt vázlatok 2010.09.04 18:46:00
A Pixar szerette volna megvalósítani a Newt animációs filmjét, ám a projejektből nem lett semmi, az animációs filmet még a munkálatok elején lelőtték, még nem kezdtek hozzá az alkotáshoz. Azonban néhány vázlat kikerült a netre, ezekből párat alább megtekinthetsz. A történet…..
Néhány képet láthattok a Harry Potter következő részéből, ezeken egyes karaktereket vehettek szemügyre, akik mogorván/nem túl vidáman néznek maguk elé. A későbbiekben talán már néhány díszletet vagy mágiával (efekttel) megpakolt jelenetet is megmutatnak, egyelőre ezzel…..
Néhány hónappal ezelőtt olvastam Todd Miro blog bejegyzését a hollywoodi filmek egységes, két pólusú színskálájáról, ami teljesen megváltoztatta, hogy hogyan nézek filmeket. Miro egy teljesen nyílvánvaló dologra mutatott rá, ami addig valahogy soha nem tűnt fel, talán mert…..
 A következőben Koimbra és Elanor kritikáit olvashatjátok.      Ha 15 évvel ezelőtt készült volna el ez film biztosak lehettünk volna benne akkor, hogy egy térdcsapkodós, meleg poénokkal zsúfolt alkotást fogunk látni, ami után néhány szervezet talán…..
Filmdroid Kedvenc animációid? 2010.08.19 08:00:00
Akármilyen idős is az ember, meséket/animációkat mindig tud nézni. Mindenkinek megvannak a maga kis kedvencei gyerekkortól egészen mostanáig. Az alábbi tízes lista az általam nagyra becsült animációkat jelöli. Akinek van kedve csatlakozzon és írja meg kedvenceit. Nem számít…..
  Scott Speedmanért Felicity megváltoztatta a továbbtanulási terveit, lásd a Felcity című sorozatban - innen ismerjük és szeretjük őt, de akikhez nem jutott volna el J.J. Abrams a Lost előtt, azok is ismerhetik az Underworldből, vagy Az élet nélkülem-ből. Sajnos mostanában…..
Tapló Terepjáró 2010.08.18 20:44:41
  Már korábban felröppent a hír, hogy Hugh Jackmant láthatjuk majd az Avon Man című vígjáték főszerepében, de végül a sors úgy hozta, hogy nem ő tölti be a szerepet. Az Avon Man film terveibe valószínűleg a Wolverine folytatása vágott bele, ezért lépett vissza Jackman a…..
Tapló Terepjáró 2010.08.18 20:43:04
  Daren Aronofsky új filmje a new york-i balettáncosok világában játszódik. Főhőse Nina (Natalie Portman), aki úgy néz ki megkaphatja Hattyúk tava szólószerepét, ám ifjú riválisa, Lily (Mila Kunis) éppúgy lenyűgözi a művészeti vezető Leroyt. A Black Swan azonban nem…..
Tapló Terepjáró 2010.08.18 20:40:57
Bella Italia Sophia a szupernagyi 2010.08.18 06:47:00
A világ legszexisebb olasz nője hamarosan háromszoros nagymamának mondhatja magát. Fiai harmadszor örvendeztetik meg bébivel 75 éves anyjukat, aki nem mellesleg ma is egy bombázó. Szaporodnak tehát a Pontik. Sophia rendező fia, Edoardo Ponti fog duplázni. Felesége, Sasha Alexander már…..
Tapló Terepjáró 2010.08.18 20:35:07
OurFashion Kristályplatform 2010.08.15 20:33:38
Lauren Tannenbaum nem csak izgalmas blogot vezet, ami rendkívül különleges lakberendezési ízléséről árulkodik, hanem egy platform talpú sztriptíz cipőt változtat különleges alkotássá. A mindössze 20 éves amerikai blogger legújabb kreálmánya ez a szegecses…..
Jövő hét csütörtökön mutatják be a Semmit magamról ír-holland filmet. Egy fiatal nő (Lotte Verbeek), aki mindent – múltat, lakást, családot – hátrahagyott, és egy magányosan élő, idősebb férfi (az Oscar- és Golden Globe-jelölt Stephen Rea) üzletet kötnek: a nő a…..
Tapló Terepjáró 2010.08.12 16:34:38
Andrew Niccol nem készített semmi érdemlegeset a Fegyvernepper (Lord of War) óta, ennek már 5 éve. Tervezgette a The Cross sci-fijét, ám ez elég nehezen akar megvalósulni és a The City that Sailed fantasy azért került parkolópályára, mert a főszereplő, Will Smith úgy döntött,…..
Tapló Terepjáró 2010.08.09 17:43:59
Egy kedves facebook tagunktól, Anikótól kaptuk azt a linket, ami elindított egy kisebb lavinát, utánajárást, melynek végén a mostani bejegyzés áll. A fészekerkéllyel kapcsolatban kaptunk tőle egy blogcímet, melyben rengeteg szépen felújított külső homlokzattal rendelkező…..
...mindenki megérdemel egy kis finomságot...
Tapló Terepjáró 2010.08.08 09:30:23
A Vatikán közzétette újabb nevezetességének gömbpanorámás felvételét, így olyan módon tudunk körbenézni a Szent Péter-bazilikában, mintha a Counter Strike egy nagyon részletesen kidolgozott helyszínén állnánk, azzal a különbséggel, hogy nem tudunk lövöldözni. A pacifista…..
Tapló Terepjáró 2010.08.02 20:03:37
Filmdroid Visszatér a Looney Tunes 2010.08.02 10:32:00
A Warner újra visszahozza a Looney Tunes-t, a stúdió három mozis alkotás előtt fog bemutatni egy-egy rövidebb animációs filmet, majd ősszel 26, egyenként fél órás teljesen új epizódot adna le a Carton Network csatorna. Az első rövidfilmet a Cats and Dogs folytatása előtt…..
Tapló Terepjáró 2010.08.02 18:57:39
Guillermo Del Toro miután felállt a Hobbit rendezői székéből ismét temérdek filmtervvel vette körül magát, ezek közül az egyik a Van Helsing volt, aminek a producere Tom Cruise lett volna és a főszerepet is valószínűleg eljátszotta volna. Del Toro azonban úgy döntött, hogy H.P.…..
Tapló Terepjáró 2010.08.01 10:34:48
@gabbor: ámerikából nézve tökéletesen mindegy, mi is leszarjuk,h hány államuk van és hol, pláne mi a főváros
A Halálos fegyver 5 (Lethal Weapon) folytatását régóta tervezgetik, ám már a negyedik felvonásra is csak nagy nehezen sikerült megnyerni Mel Gibsont, aki akkor még nagy sztárnak számított, de egy jó zsíros fizetési csekk megtette a magáét. A következő rész is Gibson miatt…..
Tapló Terepjáró 2010.08.01 10:32:12
Filmdroid A Kick-Ass 2 története 2010.07.30 11:18:00
A Moviewebnek alkalma nyílt arra, hogy elbeszélgessen  Mark Millarral, akinek a képregénye alapján készült el a Kick-Ass (vagy ahogy itthon magyarították Ha/Ver) film. Az interjú alatt természetesen szóba került az is, hogy mikor térhet vissza Hit-Girl és Kick-Ass. Millar…..
Nemrég kezdték el a McDonald's amerikai üzleteiben, pontosabban a McCafékban árusítani az új erdei gyümölcsös és eper-banánosturmixokat (és mindezt egy jópofa kis virtuális rajzolós játékkal is megfejelték), azok népszerűsége máris kiverte a biztosítékot a kifejezetten ezen…..
Az Alvin és a mókusok és a Garfield filmváltozata után decemberben befut a Maci Laci mozis verziója is. A címszereplő és Bubu animált lesz, Dan Aykoryd és Justin Timberlake kölcsönzi a hangját a két medvének. Anna Faris egy természetfilmkészítőt fog megformálni, Tom Cavanagh…..
James Gunn a Slither - Féltél már nevetve horror rendezője készíti a Super vígjátékot, a produkción éppen most végzik az utómunkálatokat és elvileg még idén be is mutatják. A főszereplőt Rainn Wilson játssza, akinek a felesége egy drogdílerbe lesz szerelmes, ezt hősünk nem…..
Tapló Terepjáró 2010.07.28 12:56:11
 Hartay hácsé Csaba, brilliáns törzsvendégírónk visszanyúl egyik kedvenc figuránk alá - sokan kértétek, köszönjük neki. Meszliner Szabina, a méltán híres Playmate, a férfiak kedvence, s akire a nők egészséges irigységgel tekintenek, ismét nyilatkozik nekünk. Mesél…..
Tapló Terepjáró 2010.07.27 11:50:11
Jane Austen klasszikusa, a Büszkeség és balítéletet már számos feldolgozást megélt, ám arra valószínűleg senki nem számított, hogy Seth Grahame-Smith fogja magát és átdolgozza a történetet úgy, hogy belepakol a cselekménybe néhány zombit is. Ebben Tavaly jelentettek be, hogy…..
Tapló Terepjáró 2010.07.27 09:20:05