Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mbmarci

11 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Emlékszel arra, hogy: „a bivaly nyalja ki a szemed!”? Na, az egy szép kis sztori: a Sportklubon volt egy műsor, aminek az volt a neve, hogy Beszólás. Nagyon hálás időpontban volt, mert fél tizenkettőkor kezdődött, normális ember akkor nem telefonálgat, nem mondja el a véleményét. Az agglegények…..
Sport55 UFC 224 – Irány Rio! 2018.05.11 16:35:02
Vasárnap hajnalban Brazíliából jelentkezik számozott gálával a UFC, ezért – természetesen – rengeteg hazai harcos lép majd az Octagonba. A női harmatsúlyú címmérkőzés mellett tanúi lehetünk még két brazil legenda utolsó összecsapásának, valamint az is kiderül, hogy ki lehet az új középsúlyú kihívó!…..
Az eddigi beharangozó cikkekkel ellentétben, ebben az írásban nemcsak bemutatom a hétvégi gála főkártyájának meccseit, hanem egy kis – abszolút szubjektív – esélylatolgatást is írok hozzájuk. Nézzük is gyorsan, hogy milyen összecsapásokra számíthatunk az arizonai Glendale-ben! Michelle Waterson vs.…..
A tavalyi nagy sikerű MMA és kick-box gála után, április 6-án újra Budapestre látogat a világ egyik legnagyobb MMA szervezete, ráadásul nem is akármilyen nevekkel! A mix gálán összesen 14 mérkőzést rendeznek, hatot MMA, nyolcat pedig K-1 szabályrendszerben. Élőben láthatjuk majd a sportágak nagy…..
Április 6-án Budapestre látogat a Bellator MMA, ennek okán beszélgettünk az egyik legígéretesebb magyar ketrecharcossal, a veretlen Borics Ádámmal. A gála előmeccsén ketrecbe lépő „Kölyköt” ellenfeléről, amerikai élményeiről, valamint további terveiről faggattuk. Szervusz, üdvözöllek, kezdjük is a…..
A tavalyi nagy sikerű MMA és kick-box gála után, április 6-án újra Budapestre látogat a világ egyik legnagyobb MMA szervezete, ráadásul nem is akármilyen nevekkel! A mix gálán összesen 14 mérkőzést rendeznek, hatot MMA, nyolcat pedig K-1 szabályrendszerben. Élőben láthatjuk majd a sportágak nagy…..
A múlt hétvégi szünet után újra gálával jelentkezik a világ legnagyobb MMA promóciója, ezúttal Európából, Londonból. Ez pedig csak egyet jelenthet: emberi időben kezdődő meccseket! Bár az angolok legnagyobb ásza, Michael Bisping, nem lép ketrecbe, így is viszonylag ütős kártya jött össze a…..
Sport55 UFC 222 – Beharangozó 2018.03.02 18:32:08
A hétvégén újra számozott gálával jelentkezik a UFC, a Las Vegas-i T-Mobile Arénából. Az eseményen terítékre kerül a női pehelysúlyú öv, kiderül ki lesz a pehelysúlyú bajnok Max Holloway elsőszámú kihívója, valamint a brazil jiu-jitsu rajongói számára egy érdekes bemutatkozásra is sor kerül. Nézzük,…..
mbmarci 2018.03.05 11:27:54
@d.j: Igen sajnos ennyire nincs senki ebben a súlycsoportban... Igazából neki hozták létre mert nem tud ennél jobban lefogyasztani. Talán még Megan Anderson jöhet szóba ebben a súlyban. A többi harcosnak híznia kell ebbe a súlycsoportba, Cyborg pedig fogyaszt.
Klinga László olimpiai bronzérmes birkózó, a válogatott egykori edzője, részletesen mesélt nekünk életéről, pályafutásáról, eredményeiről. Az interjú során olyan – ma is aktuális – témák merültek fel, mint a dopping szerepe a sportban, a szponzorok hiánya, vagy éppen az élsportolói lét…..
2017. december 1-jén Fábián Melinda első magyarként bemutatkozott az MMA nagyszínpadán: a UFC ketrecében harcolt Las Vegasban! Ám nem volt egyszerű egy ilyen kis országból a „lehetőségek hazájába”, a vértesszőlősi dojoból az Octagonba jutni. Lássuk hát honnan indult és miken ment keresztül a harcos,…..
A múlt heti Sydney-i gála után ezen a héten Kínába, Shanghai városába látogat el a UFC egy Fight Night keretében. Ennek megfelelően a 12 meccses kártyán hemzsegnek a hazai harcosok, köztük rengeteg ismeretlen arc, akiknek ez lehet a nagy lehetőségük, hogy szerződést kapjanak a szervezettől. A…..