Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Green Wedding Shoes

211 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Valami régi, valami új, valami kölcsönkapott, valami kék! -  Pontosan így hangzik ez a mondat, de ki mondta, hogy azt a bizonyos kéket nem viselheted a körmödön? A mai modern világban is szinte minden menyasszony kiemelt figyelmet fordít az esküvői hagyományokra, babonákra különösen erre a…..
Szervezz egy 1950-es évekbeli esküvőt, adj hozzá igazi rock 'n' roll stílust, és legyél te a legmenőbb csaj a világon.   Vintage lakodalom, retro stílus? Hozd vissza Bridget Bardot, Marilyn Monroe és Elvis Presley korszakát, húzz rakott szoknyát, hawaii-inget, rajzolj macskaszemet! Válassz a…..
Ha esik, ha fúj……, de miért is kellene aggódnod az időjárás miatt is? Vedd nyakadba a várost, és találd meg a legtrendibb vízálló kiegészítőket.   Ne hagyd, hogy az őszi időjárás visszafogja a hangulatot a nagy napon. Ragadj meg egy szuper gumicsizmát, és mutass fityiszt a zivataros…..
A következő cikk abban segít, hogyan kerüljük el a legnagyobb hibákat az esküvő során, hiszen ki szeretne egy bakikkal, és kellemetlenségekkel tarkított melodráma főszereplője lenni? Amit kerülj az esküvő során Adj bele apait, anyait… Az első számú legnagyobb hiba az, amikor az esküvő mentes…..
Nem, most nem az amerikai romantikus film lesz terítéken, hanem összeszedtünk néhány gondolatot, hogyan lehet még a szerelem lángját tovább lobogtatni. Célunk továbbra sem házassági tanácsadóként funkcionálni, azonban egy, az adott kapcsolaton kívül lévő embertől, vagy egy jóbaráttól talán…..
Bár hazánkban annyira nem divat, azért előfordulhat, hogy testvérek vagy barátok közösen szeretnék összekötni életüket. Nekik nyújt mankót ez a rövid segédlet, melyet saját tapasztalat alapján állítottunk össze nektek. Szóval összekötitek életeteket és úgy döntöttetek, hogy ez a napot szeretnétek…..
Ha már elhatároztad, hogy az esküvői fotózás mellett kreatív fotózást is bevállalsz és nem feltétlenül az egymásra kacsintós képeket kultiválod, íme egy remek ötlet, hogyan készítsetek különleges és igazán egyedi fotósorozatokat.  Első variáció, amit az interneten találtam ebben a témában a…..
„A stílus az egyik módja annak, hogy elmondd, ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál.” — állítja Rachel Zoe stylist és divatdiktátor, neki pedig el is hihetjük, hiszen New Yorkban az összes magára valamit is adó celebritást ő öltözteti. Azonban a magyar vőlegényeknek szerencsére nem kell a napi divatot…..
  Megkérték a kezed? Rádszakadt a szervezés minden terhe? Fogalmad sincs, hogyan álljál neki esküvőd tervezésének? Íme, néhány szabály vagy inkább jó tanács, amit betartva könnyebb lehet az egész ceremónia megszervezése.     Napjainkban már nem kell professzionális weboldalszerkesztőnek lenned…..
Ha a közelgő esküvő nagyon megterhelné a családi kasszát, akkor érdemes körbenézni az interneten, milyen ötletekkel, szolgáltatókkal lehet spórolni az összköltségen. Ami olcsóbb nem kell, feltétlenül rosszabb legyen. Ha a keret szűkösebb okos ötletekhez kell nyúlni, amikkel pénzt takaríthatunk meg,…..
Van ahol a hagyomány része, máshol csak egyszerűen a szépérzék miatt díszítik a férfiak virággal esküvői ruhájukat.  Napjainkban ismét reneszánszát élik a gomblyukba tűzhető virágok, díszek. A gomblyukak díszítésének hagyománya az ókori Görögországból származik, ahol a férfiak egy kis csokrot…..
Ha te is azok közé tartozol, akik a hétköznapi valóságban nem, de egy ilyen csodálatos nap alkalmából belemennek mesterséges „testrészek” használatába olvasd el figyelmesen írásunkat, és használd bátran te is a szépségipar vívmányait. Irigylésre méltó, káprázatos szempillák? A leendő…..
Az első tánc számos rendezvénynek nyitó eleme, így az esküvők elmaradhatatlan momentuma is. Azonban kevés szánalmasabb dolog van annál, mint amikor egy magyar pár amerikai stílusú őrült vidám táncot akar lejteni első táncként. Kevesen értik meg, hogy a youtubon látott szellemes és remekül…..
Sokan el sem tudnák képzelni, hogy fehér ruhájuk mellé hófehér virágokból álló csokrot köttessenek. Pedig... Bár az idei téli időjárása inkább emlékeztet egy kora tavaszira szeszélyességében, azért ha egy picit várunk még részünk lehet hófehér álomban, a hótakaró borította táj szépségnek…..
Ismét egy egyedi meghívóval kívánunk titeket megörvendeztetni azért, hogy a Ti esküvőtök már a kezdetektől különleges és stílusos lehessen. Talán első látásra bonyolultnak tűnhet ez a darab pedig, ha figyelmesebben megnézed nem az, hiszen nem igényel bonyolult varrástudást, de ha túlságosan…..
Szóval, milyen is pontosan egy bohém esküvő? Ha wikipédiát nézzük a következőképpen határozzák meg a bohémség fogalmát: A bohém eredetileg francia kifejezés, Henri Murger 1845-ben megjelent Scenes de la Vie de Boheme (A bohémek életének jelenetei) című műve alapján vált népszerűvé,…..
Sokáig egy csipkeruhát csak bohó esküvőn tartottak elfogadhatónak a menyasszony számára, de aki megnézi, majd az alábbi képeket látni fogja, hogy egy ez a különleges textília méltán megállja önmagában is a helyét ezen a fontos napon.   A csipke apró mintás tesztilia, melynek két alapvető fajtája…..
Valószínű, hogy egyik menyasszony sem szeretne bármilyen szélsőséges időjárást az esküvőjén, de ha választani kellene, te mire szavaznál? Hideg vagy inkább forróság legyen a nagy napon? Mire vágysz inkább? Negyvenfokos kánikulára és magas páratartalomra, vagy őrült mennyiségű hóra, szélre és…..
Tudtad, hogy minden színnek megvan a sajátos jelentése, szimbolikája? Csakúgy, mint a horoszkópokban, ebben is emberek milliói hisznek, míg mások mereven elutasítják. Ha te abba a csoportba tartozol, aki szerint az esküvői téma színe hatással lehet az egész napra, válassz, és ne habozz színesebbé…..
Cikksorozatunkban már írtunk a bolgár hagyományokról, most ugorjunk át Izlandra, hogy megtudjuk, vajon hogyan mulatnak északi barátaink. Izlandon a házasság nagyon komoly dolog. A párok nem sürgetnek semmit, így még az is előfordulhat, hogy három-négy évig várnak az egybekelésre. Mostanára az…..
Ha a közelgő esküvő nagyon megterhelné a családi kasszát, akkor érdemes körbe nézni az interneten, milyen ötletekkel, szolgáltatókkal lehet spórolni az összköltségen. Ami olcsóbb nem kell, feltétlenül rosszabb legyen. Ha a keret szűkösebb okos ötletekhez kell nyúlni, amikkel pénzt takaríthatunk…..
Mivel most annyira divatba jött a retro, és ezzel a kötelező visszatekintés a múltba, kerestünk néhány olyan tortacsodát, melyek garantáltan egy retro-esküvő fénypontjai lehetnek.       A hagyományos esküvői torták ideje úgy tűnik lejárt. A hagyományos fehér színű sütemények, világos díszítéssel,…..
Ha te már azon szerencsések közé tartozol, aki egy édes kisgyermekkel vehet részt barátod vagy családtagod esküvőjén, próbáld meg őt a lehető legcsinosabban felöltöztetni.  Hogyan találod meg a megfelelő ruhát számára? Természetesen ez nem azt jelenti, hogy kis szmokingot vagy öltönyt és…..
A libanoni származású Reem Acra azok számára tervezi menyasszonyi ruháit, akik pazar királyi pompára vágynak esküvőjükön. Reem Acra ruhatervei megtestesítik azt a fajta öltözködési stílust és bűbájt, mely a nők veleszületett tulajdonsága, de csak kevesen merik azt fenségességet bevállalni.…..
Sokak számára egy kutya vagy egy kismacska tényleg a legjobb barát. De mi történjen velük, ha a gazdi férjhez megy/megnősül? Ki vigyázzon rájuk? Nem meglepő, hogy mostanában sokan viszik el házi kedvenceiket esküvőjükre akár főszerepet is szánva nekik a nagy napon. Felöltöztetnéd kutyádat…..