Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Almádi Tamás

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A mai bejegyzésben ismét Franciaországba kalandozunk, azon belül is az ország délnyugati részére, Aquitániába. A régió központja Bordeaux városa, a délnyugat-franciaországi bortermelés központja. Sajnos - mivel ez a régió viszonylag messze fekszik Magyarországtól - itthon kevésbé ismert, mint…..
A mai bejegyzésben Franciaországba, Elzász régióba látogatunk el. Elzász a mai Franciaország egyik legkeletibb régiója, közel a német határhoz, így gasztronómiájára nagy hatást gyakorolt a német konyha is. A mai receptünk nem más, mint a Choucroute vagyis, az elzászi húsos káposzta. A recept maga…..
Almádi Tamás 2017.11.23 19:06:31
@Karpati Zoltan: Én jó minőségű házi szárazkolbászt szoktam használni, de amúgy ízlés kérdése :)
Ha a francia konyhára gondolunk, a legtöbb embernek maximum a békacomb és az éticsiga jut eszébe. Pedig a francia konyha ezernyi kincset rejt, amelyeket érdemes kipróbálni. Úgy gondolom, a francia gasztronómia megér még néhány posztot, ígyhát ma ismét ide vezet az utunk. Ezúttal irány Provence,…..
Üdvözletem mindenkinek! Azért indítottam ezt a blogot, hogy bemutassam különféle országok ételeit, receptjeit. Csak olyan receptek fognak itt megjelenni, amelyeket bárki könnyedén elkészíthet akár otthon is. Első bejegyzésnek egy magyar sütemény receptjét választottam, mely nem más, mint…..