Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Krézihajtány

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ki az a mókás kis színésznőcske, akit ittas vezetésért vittek vér- és vizeletvizsgálatra nem is olyan régen? A hölgy állítólag olyan sokat ivott, hogy csillagokat látott és még a várótermi székről is leesett az ügyeleten. Hát igen, a pia és a súlyos bandzsaság nem valami…..
Krézihajtány 2009.12.29 11:49:23
Goalissimo Magyar Válogatott 2010 2009.12.28 19:10:00
Eljátszottam a gondolattal így az év vége felé közeledve, hogy a jövőre milyen felállásban és kikkel kellene kiállni a válogatott találkozókra. A válogatottat alapvetően a 4-2-3-1-es formációban képzelem el, amely 4-3-3-ra módosul támadásban, remélhetőleg hatékonyabban,…..
Érdekes észrevétel vendégszerzőnktől, Kovács Bálinttól: Rég nem hallgattam, de a napokban újra elővettem egykori kedvenc lemezemet, a Lock Up Hate Breeds Sufferingjét – ez az a technikás grindcore lemez, amit a felülmúlhatatlan Tompa Lindberg (vokál, At The Gates, The Crown,…..
Péterfy Bori & Love Band - 2 (Megadó Kiadó) Önéletrajzi elemekben bővelkedve elmesélem, eléggé összevissza hallgatok zenét, magyarban és külföldiben sem mindig tudom, mi az, ami aktuális éppen – egy időben viszonylag jól ismertem szlávokat, erről írásos anyagok…..
Tegnap este jelentették be két igen nagy rajongótáborral bíró sorozat visszatérésének konkrét időpontját, örömködjünk együtt: A Lost hatodik, egyben záróévada 2010 február 2-án érkezik a tévébe, tehát már csak hetvennégyet kell aludni, és visszatér egyik kedvenc…..
Értem én, persze, hogy értem, a kötelező biztosításnál nem mutathat mást az ember, mint egy autót, mert másból nem ért a nép. De a Sziget fesztivál műmájer karaktere, vagy a Raiffeisen kisstilű hasitasis dílere után harmadszor is elsütni ugyanazt a poént egy kicsit…..
Franciaország Thierry Henry touchdown passzával a hosszabbításban verte ki Írországot. Az írektől elcsalták a vébérészvételt. A varjak vagy teljesen megvakultak egy pillanatra, vagy pedig nem gondolkodtak előre, de az igazi görény természetesen Henry volt. Nem mintha mi nem…..
Nincs sok értelme a játékokat a valósághoz mérni, de azért kisülhetnek belőle vicces dolgok. A Kotaku most például kiszúrta, hogy kicsit nagyobbak lettek a szalmakazlak az Assassin’s Creed 2-ben. Elő is vették korábbi roppant tudományos elemzésüket, amiben kifejtik, hogy a…..
Arcpirító sorok következnek, melyek erősen megdolgozzák majd az érzékenyebb Olvasóink morális tápegységét. Adva van egy ifjú és egy idősebb pár - mindkét oldalon gyerekek. Az ifjú férj otthagyja fiatal feleségét – aki ráadásul szülés utáni depresszióból lábadozik -…..
Necro még mindig meg tudja lepni az embert, még akkor is ha már látta a White Slavery és a Who's ya Daddy cenzúrázatlan klippjeit. Legújabb lemeze DIE! néven látja meg a napvilágot 2010 februárjában és a Human Traffic King ( White Slavery pt. II ) klipje segít mindenkit rávezetni…..
Miután hetekig meg nem érdemelt kuss és langyos fikázás övezte az általam kitalált nagyszerű játékot, nevesül azt, hogy írjatok ti is sörözőkritikákat, levettük oldalról a játékbeharangozót, és ráborítottuk az egészre a szemfödelet. A minap mégis érkezett egy írás,…..
Nem fordult még elő, hogy magyar DJ bekerült volna a DJMag TOP100-as listájára. Nos, a héten ez is megtörtént, a történelmi tettet Myon és Shane 54 (utóbbi Császár Előd művészneve) hajtották végre. Nagy indulatok kavarognak a TOP100 DJ lista körül, sokan imádják, sokan…..
Az elmúlt hetekben több esetben is olyan dolgok történtek a honi (profi) fociban, ami nem tesz jót a sportág megítélésének. Bobby Davison hetek óta nem áll szóba még saját magával se, emellett csak úgy halmozza a bunkó megnyilvánulásokat. Gera Zoltánnál is elszakadt a cérna,…..
A sörvacsorák szerte a világon egyre népszerűbbek, olyannyira, hogy a minap az Újlipótvárosban bele is futottam egybe.Amerikában pár éve elkezdtek terjedni az apró helyi érdekű sörfőzdék, melyek az úgynevezett „craft-beer”-eket, azaz kézműves söröket gyártják. Ma…..
Köszönjük a leveleket, amiket küldtetek, és továbbra is bátorítanánk mindenkit, hogy a írja meg nekünk akár a véleményét valamely iskolai dologgal kapcsolatban, avagy osszon meg velünk egy konkrét esetet, ami rávilágít az iskolai problémákra. Ezúttal Endo tisztelt meg…..
Oly régóta várunk már arra, hogy legyen egy olyan futballcsapatunk válogatott szinten, amit lehet szeretni, amiben olyan játékosok vannak, akiknek tiszta szívből drukkolhatunk, és akik egy-egy kisiklás után tényleg komolyan gondolják a fogadkozást, és a belüket kiteszik a gyepre a…..
Először beszélt a Szingapúr-balhéról a kamubaleset legnagyobb vesztese.Felipe Massa célegyenesnyivel vezette a 2008-as Szingapúr-GP-t, amikor Nelsinho Piquet – amint néhány hete bebizonyosodott – szándékosan csapta falnak Renault-ját. Idő előtt ment a ferraris is a…..
Krézihajtány 2009.10.02 10:07:29
Tök felesleges erkölcsi alapon megközelíteni a piquet-ügyet, amikor a döntéshozók ezzel egyáltalán nem foglalkoztak, kizárólag a gazdasági következményeket mérlegelték, illetve a személyes bosszú (Mosley) vs. üzlettársi szolidaritás (Bernie) csapott össze. Ráadásul ők is hunyók voltak, hiszen közel egy éve tudtak a dologról, de nem csaptak palávert, biztos örültek, hogy újra brit földijük lett a világbajnok, aki ráadásul szerintük jobban marketingelhető, mint Kimi, ezt Bernie többször is nyilatkozta.

Teljesen világos, hogy a történtek után a verseny eredményének törlése, renault pontok törlése, csapat eltiltása lett volna a normális menetrend (azt ugye senki nem gondolja komolyan, hogy Alonso naiv szűzkislány volt a történetben és csak a gonosz csapatfőnök, mérnök plusz a csapattárs ármánykodott az ő megdicsőülésén... :D)

Szóval ne vicceljünk:
- Most hogy végre megint van brit világbajnok, nyilván nem fogják tőle utólag elszedni a címet.
- Mosley végre beletörölhette a lábát Briatore-ba, akivel kölcsönösen utálták egymást.
- Briatore üzlettársa, Ecclestone immel-ámmal asszisztált a dologhoz, de kényesen ügyelt rá, hogy érdemi büntetés ne legyen: csapatot nem büntették, pilótákat se, Flavio meg nevetve lehet x pilóta managere egy cég mögé bújva.

Megértem én Massa keserű szájízét, de fölösleges ilyesmit nyilatkoznia. Egyébként a Forma1 3 leghisztisebb puncija áll össze jövőre a Ferrarinál: Alonso, Massa, Montezemolo.
Az ilyenből vagy nagy orgazmusok lesznek, vagy cumiznak egy nagyot.

Az én tippem jövőre egyébként a McLaren, a mezőny jelenleg legjobb 3 pilótájából (Hamilton, Raikönnen, Alonso) kettő ott lesz, a csapatmunka pedig már évek óta kitűnő, szemben a Schumi-éra előtti posvány felé bukdácsoló Ferrarival.
Először is köszönjük a múlt héten indított címfordítós játékunkra érkezett javaslatokat. Őszintén, megunhatatlan szórakozásnak bizonyult az egymás után sorakozó stömpfök, pröccök és füccsök és társaik közt bogarászni, még akkor is, ha ezek egy része nem igazán…..
Krézihajtány 2009.10.01 08:48:06