Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fűszermánia

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már a Karácsonyt idéző illatokkal tölti be a konyhát ez a csodálatos rizsétel. Ajánlom Adventi vacsoraként , vagy a rizs tisztító és a fűszerek emésztést segítő tulajdonságainak köszönhetően, az  ünnepi nehéz ételek közé, a szervezet és a lélek…..
Amikor az emberek megkérdezik, mióta nem eszem húst, és meghallják a választ, mindig elkerekedik a szemük. Csak néznek és csodálkoznak, hogy hogyan, ugyanis nemrég léptem át a második X-et, azaz 20 éve kb. 7 évesen döntöttem el, hogy köszönöm, de én nem akarok húst enni.…..
Nem tehetek róla, de szó szerint magával szippantott a lencsecunami. Az elmúlt egy hétben annyit főztem belőle, hogy szerintem jócskán megnöveltem az ország átlag lencsefogyasztásának statisztikáját. Nem viccelek, tényleg a tizedik kilót főztem meg a mai napon, és ha mindezt egy…..
Lám lám milyen gyorsan kivívta magának a közkedveltséget, és rohamléptekkel elterjedt a nyugati világban  ez az ősi közel Keleti étel. Talán mert nem tartalmaz semmilyen "különleges" fűszert?  Az ilyen talányokat szinte lehetetlen megfejteni, a lényeg, hogy egy egészséges táplálék bevonult a…..
Internetes zaklatás, postafiók feltörés, pornókép küldözgetés. Anyuka segítséget kér a chaten nőző fia számára.Tisztelt Zugügyvéd!A segítségüket, illetve tanácsukat szeretném kérni az alábbi témában:A lányomról és a barátjáról van szó. Már a rendőrségre került…..
A pannon talaj fura hatással van a legpatinásabb cégekre is. Vegyük például a HSBC-t, ami a világ egyik legismertebb, multinacionális bankja, elegánsan visszafogott londoni felhőkarcoló-székházzal. És vegyük S. D. G.-t, a Homár-olvasó magyar nőt, akit igazi kafkai hangulatban…..
A panelprogram a jelenlegi jogi környezetben igencsak nehézkes, mint ahogy az alábbi levél is mutatja. Sajnos nem egyértelmű sokak számára, hogy a lakással együtt a ház tulajdonrészét is megvásásrolják, és ez bizony kötelezettségekkel jár. Kedves Zugügyvéd,lenne egy…..
Fűszermánia 2008.08.21 12:45:40
Az SZJA bevallási határidő közeledtével igencsak aktuálissá válhat az alábbi levélben felvázolt probléma. Régen hangoztatott igazság, hogy egy súlyos könyvelői hiba tönkre tud tenni egy jól működő vállalkozást is, miközben közel sincs a könyvelési szakma olyan…..