Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tufaállat

0 bejegyzést írt és 392 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittük, nálunk vásottabb pornófogyasztó nem létezik, interracial fistinget reggelizünk és tyúkot dugunk vacsorára, de az azért még minket is meglepett, hogy az elvileg széles közönségréteget megcélzó Campona anya-fia iskoláslány-erotikával reklámozza minden dolog közül…..
Attis egy hitelkártyát szeretett volna a Raiffeisentől, de a csendes bankfiókban már megneszelték a gazdasági világválságot, úgyhogy inkánn ideoda tologatták a papírjait, amíg meg nem unta és elment máshoz: Tudom, nem vagyok sikeres ember, de nemrégiben igényeltem egyik…..
Kihagyhatatlan akció milliomos informatikusoknak: augusztus végén elárverezik a második Tim Burton féle Batman film szexi autóját. Ez még nem az új filmben látható multifunkciós hummeroid tank, viszont lehet hogy ezt forgalomba engedik. A modell a harmadik abból az ötből, amit…..
Darwin Dijnak sikerült megörökítenie és művészire fotosoppolnia egy csendéletet, ahol egy kerületi főposta elől a szél készült széthordani a nyitott postaládából a leveleket: 2008.08.05-en kora delutan keszultek ezek a felvetelek egy olyan posta elotti ladarol, ami az egyik…..
Endréék egy savanyú gyorséttermi kalanddal gazdagodtak Bécsben a halott tengeri állatokat terjesztő Nordseeben. Mindegyikőjüket lehúzták a számlán kamu tételekkel és még vissza is rosszul adtak. A hely tulajdonosa szerint csak visszakapják a magyarok, amit másokkal csinálnak: Az…..
Ha az olvasónál nem megy a net, azt a Homár érthető okból különösen nem szereti. Szegény kaJo is hiába várja az áramszünettől elszaródott switch szerelését, a Digikábelnél bár úgy tűnt, értelmezték a bejelentést, mégsem tudják megoldani a problémáját. 2008.07.17-én…..
különCvélemény Sztrájkoljunk! 2008.07.14 08:58:00
Bevallom, én már meg sem tudom számolni, hanyadik vasutas sztrájk zajlik ezekben az órákban. De mintha tegnap este a hírekben a nyolcadikról beszéltek volna - tavaly ősz óta. Nincs jelentősége, csak annyi, hogy nem az első, és nem a második.Sztrájkolnak, mert - szerintük - kevés a…..
Tudatos Fogyasztó röpke másfél év után most már tényleg szeretné letudni néhai anyósa UPC Direct-szerződésének felmondását. A sajnálatos esemény után fél évvel jutott eszébe a UPC-nek, hogy szerintük még hibádzik 24 forint. A Homár még mindig nem tud napirendre térni…..
Elég abszurd, amikor egy mobil szolgáltatás egyenlegkérdezéséért fizetni kell, de ennél csak az jobb, amikor a sikertelen lekérdezésért is fizetni kell. Gábor külföldi kollégája küzdelmét dokumentálta a T-Mobile-lal: Kedves külföldi kollégám, aki kissé törve, de beszéli a…..
Egy hónapja posztoltuk Viktória levelét, amit az Invitelnek írt, mivel anyukáját az üzletkötő a szokásos telefonos szerződéskötésre akarta rávenni, ami bár nem sikerült, a számlák mégis megérkeztek hozzájuk. Most itt a válasz, amiben a cég elismerte: hibázott. Kedves…..
Móki (Norman Bates), aki nőket véd meg azt ellenőrök támadásaitól és összetöri a Homár hölgyolvasóinak szívét, majd' egy hónap elteltével választ kapott a BKV-tól, amiből kiderült, hogy a kikérdezett ellenőröknek aznap annyi verésük dolguk volt, hogy sajnos nem emlékeztek…..
Koli bebizonyítja, hogy Osztrákiában is lehet olyan szituációba keveredni, amiből csak fogcsikorgatva lehet kiszállni, kisebb lehúzás után: Itthon, nálunk, kies kis hazánkban divat szidni az autópályahasználatért pénzt elvet, és ennek gyakorlati kivitelezőit, az…..
A lehúzási verseny stabil favoritja az Autópályakezelő kihelyezett matricaárusító rendszere, amelyik a fizikailag nemlétező matricára kényelmi díjat számol fel, amikor online rendeli az ember. Éseztígyhogy, kérdezte Lajos a minisztériumtól: Nem vásárolok gyakran autópálya…..
A proaktív hozzáállás jegyében közüljük kopasz levelét, akinek elege lett a folyamatosan áradó kéretlen reklámokból és neten talált mintalevelekkel felnyomta az őt zaklató Intermenedzser Kft-t a Nemzeti Hírközlési Hatóságnál. A váratlan fordulat a napokban érkezett, ugyanis…..
Eszter egy ismert női lap művészeti vezetője. Talán emiatt, talán szuicid gondolatai logikus következményeként Norbi ananászcsipszet vásárolt. Ez így, idáig is postra érdemes, kétmondatos horrorsztori lenne, de Eszter azt állítja, az alapterméknél is rosszabb ropogtatnivaló,…..
Hatalmasat szív Magyarországon, aki a szavakat és kifejezéseket a maguk szokásos jelentése szerint használja. Itt van például a négynapos matrica. A neve alapján azt gondolhatnánk, hogy ez egy olyan - most már virtuális - matrica, ami négy napig érvényes. Ezt a logikus…..
A minkét oldaltól való egyenlő távolságtartás jegyében közöljük Bandi - a Naiv Ügyfelek Dávid Ibolyája - elemzését a Balaton Soundról. Bringásszopatás, egybeérő hangok, rendes szekuritisek, van itt minden. Ha fesztiválszervező lennék, csak Bandit olvasnék.A balaton sound…..
Tufaállat 2008.07.16 13:07:02
Ebben a gusztustalanul monszunjellegű időben az embernek kell valami igazán pozitív hír, hogy kirángassa a sárral teli gödörből. Mi Jocótól kaptuk meg a túléléshez szükséges boldogságpirulát, ebben a levelében: Az interware oriasgeneratora mellett is all mindig ket nagy merci,…..
Ha valaki nem látta volna az IBM egyszerre gerilla-, vírus- és cégesbuli-szagú, rettenetes (hátborzongató, pirulásra és arceltakarásra készítető) reklámját, akkor a Humorblogon itt megnézheti...
A Homár maradandó moziélménye, amikor majdnem elaludtam a Pingvinek vándorlásán, ami - hm - lassú sodrású alkotás a sarkvidéken irtó unalmasan totyogó pingvinekről, olyasmi, mintha egy fa növését figyelnénk, amikor a lékbe ugró pingvinünkre váratlanul rátámadt egy villogó…..
Egészen kivételes érzékkel választott sportarcokat magának a közértlánc: négy válogatott vízilabdázó viszi a hátán - és micsoda hátán! - a Coop olimpiai kampányát, de pont az a négy, akit Kemény kapitány pár hete kirakott a keretből, és nem vitt el az Európa-bajnokságra.…..
Nikinek bizonyítéka van, hogy az igazi magyaroknak már az őseik is frankfurteren avagy wienerwurston híztak. A Wikipéda azt írja, hogy a hotdog név a virsli alapanyagából ered, ami kábé 1845-ig főként kóbor kutya volt, eszerint a mélymagyarok kutyazabálók leszármazottai lennének.…..
Hisztérikus kommunikációs megoldást fedezett fel Mária Marketing szabóság blogján. Bár a Nógrád Volán fizetett újsághirdetéssorozattal igyekszik felhívni az utazóközönség figyelmét, hogy szemetelni és firkálni csúnya dolog, a kivitelezés backdoor-gyökereket sejtet. Csak az…..
Mindjárt kiadják a piros viharriasztást az ország közepére, úgysem tehetünk semmit, az elemek uralkodnak. Az Indexszel szomszédos épületet építő munkás is így gondolta, ezért proaktív módon meg is ágyazott alvás előtt, amint az Nóra fotóján látható...
Gaborrob első fokon lenyomta a Fővárosi Parkolási Társulást, akik egy klasszikus fantomtartozást próbáltak behajtani rajta, de aztán elfelejtettek megjelenni a bíróságon. Az összes parkolócéget kollektívan kellene visszaperelni azoknak, akik befizettek valaha bármilyen büntetést…..