Regisztráció Blogot indítok
Adatok
arda

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Játék Neve: Föld 2019 2019.02.03 20:14:23
Kedves olvasók!   Ez is eljött. 2019 van. Lassan tíz éves lesz a blog – az előd 2012 Blogot is számítva, persze. Úgyhogy lehet kezdeni tippelni, fogadni, sőt, szavazni is! Igazam lesz a 2019-es kamu idegen támadással kapcsolatban, vagy nem?    Bár abban igazam lett, hogy 2012-ben nem lett…..
arda 2019.04.23 13:50:48
@dangbird: Igen. NASA igazságterjesztőtől származik az információ. Már az első világháborúban használták a katonák. Később a 80-as években már képeket, filmeket is tudtak az emberek fejébe közvetíteni. Ezt már CIA igazságfeltáró mondta egy videóban. És érdekes egybeesés. hogy ez idő szerint kezdett látni is eseményeket Vanga. Addig csak hangokat hallott. Ezt ő maga mesélte az újságíróknak, mint ahogyan azt is, hogy úgy lett jósnő, hogy egyszer csak megszólalt egy hang a fejében. A blogomban részletesen leírtam. És Vanga rokonai azt állítják, hogy soha sem mondta azt, hogy Trump elveszíti a hallását és agykárosodást szenved. S Putinról sem állította, hogy megölik a testőrei. Vanga a Szolgálat szócsöve volt, erre használták szegény asszonyt. És még most is használják, kitalálnak hazugságokat, amelyek valójában üzenetek illetve fenyegetések.
A szervezett zaklatásról az embereknek általában a munkahelyi zaklatás jut eszükbe, holott két teljesen eltérő jelenségről van szó. Ezt általában csak az érintettek tudják, és néha ők is csak akkor ismerik fel, amikor rájönnek: már az életük a tét. Pedig kezdettől fogva az volt. A munkahelyi…..
arda 2018.09.18 19:34:13
@HTunde: Faceebook:

ELEKTROMÁGNESES FEGYVEREK ÁLDOZATAI A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

Rengeteg szélhámos és ügynök adja ki magát áldozatnak, óvatosan a személyes adatokkal.

Keresd az adminokat, ők valódi áldozatok.
Pár egyszerű lépésben bemutatjuk Nektek, hogy hogyan tudtok képet beilleszteni saját bejegyzésetekbe. A blog.hu rendszere jelenleg háromféle módot támogat: képbeszúrása a blog.hu-ra töltött képek közül képbeszúrás külső linkről képbeszúrás az Indafotós képeid…..
arda 2018.02.23 15:43:02
@Jet_Pack: Köszönöm a választ, lehet, hogy tényleg az a gond, hogy nem címkéztem. Megpróbálom, remélem sikerül.