Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Optimális

14 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az étkezés és a boldogság közötti összefüggés régóta foglalkoztatja az embereket. Az ételek nemcsak az éhséget csillapítják, hanem befolyásolják hangulatunkat, érzelmi állapotunkat és általános jólétünket is. Nézzünk tíz ételt, amelyek tudományosan igazolt boldogsághoz vezethetnek és plusz egy…..
A boldogság az élet kulcsponti kérdései közé sorolódik, és már az ókori bölcsek is próbálkoztak e különös jelenség megfejtésével, mely elmélkedés a mai napig tart. Sokakban felmerül az a kérdés, mely szerint: miért nincs egy egyezményes meghatározás a boldogságot illetően? A boldogság egyfajta…..
Bezártak a mozik, a színházak, minden olyan szórakozási lehetőség, amivel a párok eddig túlélték az unalmas hétköznapokat. Mi az, amit mégis csinálhatunk, mondjuk mozi és színház helyett? Nézzünk filmeket! Kifejezetten párkapcsolatokról szóló alkotásokat szedtünk most össze, melyek nemcsak…..
Ahol emberek vannak, ott konfliktusok is vannak, és ez teljesen normális, hiszen más személyiséggel, temperamentummal, gondolatokkal, munkabírással, teljesítménnyel és célokkal rendelkezünk. Ezen különbségek ellenére, egy konfliktus esetén meg kell tanulnunk mindenki számára jó megoldást találni,…..
Az év első hónapja – ahogy az lenni szokott -, gyorsan elszállt. Az év elején még a legtöbb ember lelkesen határozza el, hogy az új évben minden másképp lesz és az ünnepi csendesebb időszakban - végiggondolva az előző évet - , mérleget készít, miben hibázott, vagy éppen mihez szeretne másképp…..
Vége a nyárnak és kezdődik a suli a mindennapos korai felkeléssel, állandó rohanással. Mit tegyünk, ha szeretnék, hogy gyermekünk boldogan és kiegyensúlyozottan induljon el reggelente? Azt tudjuk, hogy a reggeli a nap legfontosabb étkezése, de az is igaz, hogy egy kisgyermekes szülő számára nem…..
Mindenkivel előfordulhat, hogy úgy érzi, összecsapnak a feje fölött a hullámok, szorongóvá és feszültté válik, és valami drasztikus változás kell ahhoz, hogy kizökkenjen ebből a letargikus állapotból. Azonban nem kell, hogy idáig eljussunk. Apró trükkökkel elérhetjük, hogy minden nap, ha nem is…..
A vörös szőnyegen rajongunk értük, hiszen mindig mesések és elegánsak. De mi történik a strandon? Ott, ahol a tökéletes frizura és smink nem segíthet, ott is csodásak kedvenc sztárjaink? Összegyűjtöttük nektek kedvenc amerikai énekesnőink, színésznőink fürdőruhás képeit, és hogy honnan tudtok…..
A tavasz beköszöntével nem csupán a jó idő, napsütés és a piknik szezon kezdődött meg, hanem az esküvők időszaka is. Áprilistól már tart is az esküvő szezon, így nem árt, ha egy közelebbi barátunk, családtagunk vagy kollégánk menyegzőjére időben megkezdjük a készülődést. Az egyik legfontosabb…..
Februárban még számos webáruházban és plázában találkozhatunk téli leárazásokkal, így még van időnk szuper árakon beszerezni kedvenc darabjainkat. Az időjárás is kedvez nekünk, hiszen amíg nem tavaszodik, hordhatjuk téli szettjeinket és kiegészítőinket, de ezt követően is rengeteg lehetőségünk lesz…..
Arról már írtunk nektek, hogy mit tudtok tenni, amivel igazán minőségi időt fordítotok magatokra. Beszéltünk spa délutánokról, természetben való sportolásról, de mit tehetsz, ha csak pár percet tudsz magadra fordítani egy-egy nap folyamán? Összeszedtük, hogy milyen apró változtatásokkal vagy pár…..
Arról, hogy miért fontos a magunkra szánt minőségi idő, már beszéltünk, viszont hosszútávon nem mindegy, hogy önmagunkkal milyen programot tervezünk. A spa délutánokon, izgalmas könyveken, meditáláson túl rengeteg olyan lehetőség van, amikor a minőségi idő pozitív hatásait élvezhetjük, de a…..
Egészen a 2017/2018-as divatlapok megjelenése előtt úgy tűnhetett, hogy a 90-es években elterjedt divatőrületet, a mackónadrágot elnyelte a süllyesztő. Tatarozásnál, szobafestésnél, talán még egy kocogáshoz is néha elővettünk egy régi darabot, de ezen kívül a mackónadrág inkább ciki, mint divatos…..
Tudatosan vagy tudat alatt, de mindenki érez késztetést a saját belső harmóniájának megtalálására. Egyszerűen, mert így működik az ember, ez lenne a normál létállapotunk. Ugyanakkor sokan azért sem hajlandóak lelassítani, mert félnek, hogy a mai rohanó világban, ahol minden az újról, frissről,…..