Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kotán Norbert

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Cikksorozatomban a közeljövő jellemző lakóházait próbálom bemutatni – már amilyennek ezeknek lenniük érdemes, ha jót akarunk magunknak azzal, hogy nem terheljük tovább a bolygót a feltétlenül szükségesnél. Erre persze az egyre szigorúbb előírások is rákényszerítenek minket, mondhatjuk, hogy…..
A szlovák pareny szóból ered a neve, ami gőzöltet jelent, utalva a készítés közbeni hevítés folyamatára. Az egyik legfinomabb katonázni való sajt, nemhiába fogy ennyire a boltokban. Készül juh, kecske és tehéntejből is. Mi a legfinomabbat kerestük, 11 országosan kapható parenyicát vakteszteltünk...
Az általunk is fogyasztott sós chips egy nem túl bonyolult, mégis komplex folyamat eredménye. Minőségét a burgonya kora és persze a technológia befolyásolja. Kíváncsiak voltunk, hogy a vakteszten a  márkás chipsek, hogy szerepelnek.  10 márkás és sajátmárkás rágcsálni való vaktesztjét végeztük…..
A Házépítők csoportunkban csináltam egy nem reprezentatív közvélemény kutatást. Azt kérdeztem az építkező/felújító tagjainktól, hogy melyik mesterrel volt a legtöbb gond a műveleti szakaszban. Vagy azt kellett volna kérdezni, hogy melyikkel nem?..
Kotán Norbert 2017.11.19 22:20:22
@Laci A Lakli: és ha ezt a pénzt havonta befekteted, akkor mennyi jön ki? Nekem 3 van, de nem azért, mert megérné. Sosem számoltam. De vaskos bukó volna, az biztos.
Kotán Norbert 2017.11.19 22:17:15
@Ad Dio: én most kaptam egy 300.000/m2 áras ajánlatot. A legolcsóbb 260, a legdrágább 350 volt. Meg tudod adni a kivitelezőt, aki ennyiért építene nekem házat? Semmi extra, sima tégla, a 2018-as energetikai szabályok szerint tervezve.