Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Carlo Pedersoli

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szálka Beharang - felcsiga 2012.09.14 11:24:33
..
Carlo Pedersoli 2012.09.19 14:45:07
Rohanó világunkban az embernek annyi dolga van, hogy azt mind fejben tartani képtelenség. Szerencsére van androidos okostelefonunk, amelyhez mindenféle problémára létezik megoldás... Például: ülsz a buszon egy barátoddal, és zenét szeretnétek hallgatni. Erre barátod kedvesen…..
Tegnap este repítette világgá a nemzeti hírügynökség a boros körökben oly népszerű Balaton-Agrár Zrt. igazgatójának közleményét, miszerint a társaság kivág harminc hektárnyi csabagyöngye szőlőt, részben a tőkéket sújtó betegségek (Esca - gombás fertőzés okozta korai…..
Carlo Pedersoli 2009.10.08 02:39:09
Az Index terjedelmes cikkben foglalkozik a tavaly augusztusban elhunyt Kiss László utódjának kiválasztása körüli politikai manőverekkel. A vezérigazgatói posztra kiírt pályázat zárószakaszához érkezik: hétfőn hallgatják meg a húsz jelöltet. Az Index értesülései szerint a…..
2009 elején a magyar borokról, s rajtuk keresztül hazánkról fog szólni a Travel Channel népszerű műsorának két epizódja. A Journey into Wine (Borutazások) négy adása ugyanis kelet-európai országokba kalauzolja majd el a nézőket (egy-egy 24 perces adás jut Romániának és…..