Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cyrax

5 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tristania 3D released! 2011.10.04 15:11:00
Üdvözletem minden kedves látogatónak és nézőnek!Mint azt nyilván sejthettétek, a hosszú távollétemnek igen nyomós oka volt. Olyasmit készítettem, amit előttem egyetlen játékvideós sem: Számítógépes játékot. A Lambda Team saját készítésű számítógépes játékát, ami…..
Cyrax 2011.11.04 19:47:40
Cyrax 2011.11.14 23:47:13
@Burningdown1011: hl2 módot csinálsz?
Sziasztok! A mindenit,már három éves A Blogunk emberek! Pontosan 2008.03.08. -án alapultuk meg! :) Nem semmi idő ez,amit itt sikerült veletek együtt összehozni,de szégyen szemre erre a fantasztikus alkalomra nem sikerült még videót összehoznom,viszont van pár nagyon vicces…..
Ha találtatok és/vagy csináltatok olyan videót aminek szerintetek itt a helye, akkor annak a linkjét küldjétek a sudgam@freemail.hu e-mail címre...
N00b-figyelő Mw2 aimbotos 2010.08.11 22:20:00
A wh után jöhet egy kis aim. Büszke lehet magára a gyerek. ..
N00b-figyelő újabb wallhacker 2010.08.31 13:21:03
Aki látogatta régebben a blogot emlékszik még ezekre a tisztességes játékosokra akiket elkaptam.Nos szóltam a steamnek, mert ilyenkor ezt kell tenni, sikerült kapcsolatot teremteni velük, elmondtam minden kínomat nekik, ott volt a steam id-jük a videó leírásában, kértem hogy…..
N00b-figyelő Re 2010.08.10 17:01:00
Ma dél körül néztem fel az oldalra van-e új komment, és láttam hogy törölték az oldalt, elég idegesítő amikor az ember keményen dolgozik valamin, más meg egy gombnyomással mindenféle lelkiismeretfurdalás nélkül törli azt. Megpróbáljuk rendbehozni a dolgokat...
 Korrekt kis videó volt, bár több pályát bemutathattál volna. A játék nekem is egyik nagy kedvencem és úgy gondolom, minden lényegesebb dolgot elmondtál róla. Kis kijavítás: Eidos (ejtsd: Ájdosz). Örülök, hogy áttérsz a Movie Maker-ről egy másik szerkesztőre, sajnos itt…..
Milyen finomságok vannak az Antikiller meglepetés cd-jén?  Aki szeretné kipróbálni a Pizza Commandert, itt letöltheti a demó verzióját. Garantálom, hogy a második pályát senki sem tudja elsőre megcsinálni ;) A teljes verziót ha akarnám sem tudnám letölteni, mert a…..
Ehhez igazából már nem is lehet mit hozzáfűzni. Belegondolok, hogy az Alien Anarchy-ért 250 forintot fizettem, akkor ez 100 forintért még akár jó ajánlatnak is nevezhető... Köszi 'Vark' a képért  ..
Cyrax 2009.07.15 14:47:45
Aki nem tudná, miről van szó, a HEAT: Episode 1 videóimban neveztem el narancssárga emendemnek azokat a kis vakarcs lényeket, akik inkább szánalmasak, mint félelmetesek. Sikerük azóta töretlen, Ádám (alias Cyrax) készített újra egy videót róluk. Nem akarom lelőni a poént,…..
Cyrax 2009.06.29 21:39:16
@cryps: hát már rég nem samp-ozok, a sok csíter felbaszta az agyam :) most a galactic adventuressel kockulok :D
Garry's mod V8 WireMotor 2008.12.06 19:17:00
Régebben csináltam egy V4es motort, most megint elkapott a motor láz úgyhogy csináltam egy V8-ast aminek már hangja is van :)   ..
Garry's mod GMOD Hyperdrive 2008.11.22 15:58:00
Nos ez a Homeworld 2 nevű játékból kiszedett hyperdrive :D Az új cucc aminek hála ez megvalósult clippingnek hívják. TALÁN hamarosan a csillagkapuk is ezt használják szóval képzeljétek el amikor a jumperrel belementek és a jumper nem tünik el hirtelen, hanem szépen lassan…..
Esetleges hanghibákért elnézést kérek. Aki a német hibát nem értené. Auf & Weg. Ilyen nincs. Legjobb Öffnen & Schliessen lenne, de ha már mindenképp Auf akkor a zárva legyen "zu". Mert a Weg, az szó szerint "el"-t jelent, vagy utat. A játék leírása:…..
Amikor a Football Generation videóimnál arról beszéltem, hogy a kapusok eszméletlenül bénák, valahogy az ilyenekre gondoltam. Aminek még nagyon örülök, hogy argo bemutatja a kapáslövéses választ a kirugásokra. El sem tudjátok képzelni, hány gólt lehet ezzel…..
Ahogy már korábban írtam, többrészes videókat eggyé szerettem volna összevágni, azonban nem is olyan egyszerű az, mint gondoltam. Sokszor olyan szusszal beszélek a videók végén, hogy elég nehéz folyamatossá vágni. A Heat és a Deathbringerekből már megvan a 2-ből 1, de még…..
Update: Na, ma töltöttem fel jó sok régi videót, folytatás majd holnap. Sorrend kissé felbomlott, de a többrészes videók összevágásán még ügyködni kell... Jobboldali lista még nincsen aktualizálva, majd egyszerre fogom, ha megvan az összes.Jó hétvégétNem voltam tétlen, a…..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..