Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szde

144 bejegyzést írt és 114 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb évad, újabb üldözés, most egy sárga Ferrari a célpont. A 911-et felhívja a sofőr, nem tudja megállítani a kocsit, 15 éves, szóval jogosan van beszarva, mert sem jogsija, sem lövése nincsen, hogyan tudná megállítani a járművet. Amit az apja mindennél jobban szeret, így jogos a félelem. Athena…..
Zsófi az apja felett anyáskodik, aki nem akarja bevenni a gyógyszereit, mire az apa visszavág, hogy a káposzta jó csak felmelegítve, és amúgy sem érti, hogy miért kellett szakítani Törcsivel, akinek legalább volt egzisztenciája. Nyomott hangulatú zene közben Lakótárs öltözködik, Encsi meg pakolja a…..
Mindenkitől elnézést a késésért, de az államvizsgámra készültem, így nem volt időm megírni kedvenc ifjúsági sorozatunk befejező két részének hogyvoltját, de most pótolom ezen hiányosságaimat. Az Egyőszi kalandra átkeresztelt sorozat ott folytatódik, hogy Luca megérkezik Budapestre, ahol Csónakos…..
szde 2019.07.25 18:13:31
@szociál: ne is mondd :O
ki a párja? :D
Ez innentől kezdve már az Egyőszi kaland, mert Zsófi már az egyetemen van, ráadásul Csónakos is visszatért a fővárosba, így kénytelen facetime-olni Fókafejjel, azaz Kökénnyel. A romantikázást Encsi szakítja félbe, valami sárga post it-et keres, és eléggé duzzog, hogy zavar.…..
Gáborkáék évfordulós buliján vagyunk, az érintett nagyon gyakorolja a táncot, miközben Csónakos és Luca a partvonalról figyelik, előbbi pedig elhinti, hogy Boglárka meglepetését nehéz lesz überelni. Mivel a meglepetés kilétét nem árulja el, Luca a „monddelmonddelmonddel”…..
Luca az ébredező Bencén ül és belevigyorog a képébe – úgy néz ki, a lány nagyon szexelni akar, de a srác nem vevő rá. Később reggelinél Gáborka és Boglárka nem nagyon figyel Bence beszámolójára egy napjáról az étteremben, de Luca a joghurtos kanalat feltűnően nyalogatja,…..
2 levélbomba volt kézbesítve Los Angelesben, az egyik ugye a feleség volt, aki védőügyvédként dolgozik, a másik áldozat egy nyugdíjas biztosítási ügynök, aki az életéért küzd. A 911 központjában érkeznek is a mindenféle bejelentések: a kézbesítőszolgálat kocsija, ami az…..
Jimmy lepukkant házban, az egyik lakásban ott van az anyja, aki eléggé be van állva, ráadásul egy Bryce nevű taggal él együtt, aki eléggé zűrös. Amivel Jimmy-anyu nem tudja, hogy a fia ki (folyton a férjének hiszi), inkább elviszi innen a nőt. Hondo és Darryl fizioterápián, a…..
Zsófi szexfantáziájában kezdünk: a hotel folyosóján a csinosba öltözött lány és Márk találkoznak, majd a hotelszobában folytatják azt, amit a 2. évadban elkezdtek, miközben az ágy szélén álló Törcsi fogmosás közben nézi őket atlétában. És láthatóan nem zavarja a dolog. Zsófi aztán a telefoncsörgésre…..
860 millió dollárt lehet nyerni a lottón ezen a héten Amerikában, ezért mindenki sorban áll, hogy szelvényt vegyen. Az egyik nő nagyon örül, majd még pénz is kezd esni az égből, amit egy férfitest követ – az illető még életben van, érkezik is a 118-as, Bobby nélkül, új…..
Darryl még mindig a lélegeztető gépen, Hondo éberen vigyáz rá, az anyja hatására megy csak el fürdeni meg ruhát cserélni. Ha már úgyis elhagyja a kórházat, akkor beugrik Leroyhoz, a srác apjához, hogy elmondja neki, mi a helyzet. A folyosón belefut a nyomozóba, akit kirendeltek…..
Zsófi búcsúztatja Törcsit, aki megy fel a nagy Budapestre, mert terápiára van időpontja. A lány nem érti, hogy miért megy most el a barátja, új időpontot kéne kérni – a terápiának a lényege a rendszeresség, ráadásul most van is miről beszélgetni; érzelmileg még nem tudta…..
hogyvolt 911 LA 2x16 – Bobby 2.0 2019.05.09 13:00:00
Miután az első évadban megtudtuk, mi történt Bobby családjával, most azt ismerhetjük meg, hogyan került kedvenc tűzoltóparancsnokunk az angyalok városába, és mégis hogyan fordulhatott elő az, hogy nem ismerték az életét, ami miatt most felfüggesztették. Az más kérdés, hogy…..
Darryl úgy néz ki, hogy állandó szereplő lesz, mert megint itt van, munkája is lett, korán kel, az iskolába meg Hondo-mama jön érte, aki mindig kedves vele, mert ez Hondo-ról nem mondható el. Annyira. A csipetcsapat bevetésen, Hondo telefonhívást kap, ami aggasztja. A tag, akit…..
Bankban kezdünk, ahol a menedzser nyugdíjba vonul. Miután megette a sütit, érkezik a következő szállítmány pénz. A menedzser kicsit fóbiás, le is fertőtleníti a kezét, miután két emberrel – többek közt az egyik pénzszállítóval – is érintkezett. Utóbbi kifelé jövet…..
Hondo leszedeti Darryl tetkóit, mert hát egyik munkavállaló se keres volt bandatagot. Chris a reggelt a párjainál kezdi, már egészen otthonosan mozog, ráadásul Ty szobra kilenc ezer dollárért kelt el, amit az LAPD-nek adományozott, ahogy Kira cége is gyűjti a pénzt Chris…..
Elérkeztünk az utolsó évadhoz, ami a megszokott hat résznél kettővel lesz több, és megint a Balatonon játszódik, csak most az északi part helyett délen, méghozzá Földváron. Luca adna elő valami dalmagzatot a jelen lévő Zsófinak, Bencének és Csónakosnak, amikor a kempingben…..
Deacon öltönyösöknek tart bemutatót az egyik SWAT-os játékszerről, ez az utolsó napja, hacsak Hondo nem írja alá, hogy visszatérhessen a terepre, aki persze odabiggyeszti a szignóját. Rocker nem tudta rávenni Mumfordot arra, hogy búcsúbulija legyen, Hicks szerint ez nem kérdés, ez…..
Család érkezik a kertvárosba, anyuka halála után túl tudtak lépni a történéseken, és megvehették anyuka álomházát, amikor is gázrobbanás történik, a házban pedig bennreked a kisfiú. A 911 pedig nem elérhető. 5 órával korábban, Buck és Maddie reggeliznek, a nőnek el kéne…..
Elítélteket szállítanak A-ból B-be, az egyikük a nagy szabadsággal nem tud mit kezdeni, és úgy kell lelökni egy üres helyre, majd a Maddox nevű pasas kiszemelt ülése is foglalt, ahonnan elzavarja a másik rabot. Chris eközben gyakorol, Rubina, a technikus csaj érkezik, Chris volt…..
hogyvolt 911 LA 2x13 – Túlélés 2019.04.12 13:00:00
Buck találja meg Chimet a ház előtt, Mentor fogadja a hívást, amire Főnökasszony is bekapcsolódik. A sebesült csak percek óta fekhet itt, és még annyit ki tud nyögni, hogy Jason és Maddie – Buck pedig rohan a lakásba, hogy tájékoztassa a 911 felén lévőket: a nővére eltűnt.…..
hogyvolt 911 LA 2x12 – Mayday 2019.04.05 11:00:00
Ugye Chimet megkéselte Pszicho-Jason, így most visszatekintünk arra, hogy a mentős-tűzoltó miért is választotta ezt a pályát. Mert hát épp haldoklik. Az meg, hogy minket jobban érdekel, hogy mit akar Pszicho-Jason a feleségével, ráadásul ezt a részt nem sokkal ezelőtt Hen…..
Eredeti cím: Book of the Fallen Hector álmodik: fut az erdőben, Vasálarcos-Daniel fegyvert fog rá, vér folyik rá, Stevie is megjelenik az álmában, és jól leönti egy vödör vízzel. De mindez csak lázálom, Timur, az egyik részből megismert konkurens oligarcha emberei találták meg…..
szde 2019.03.02 09:23:45
@SOIL: óó :( akkor lehet az lenne a megoldás, ha kevesebb, de jól kidolgozott szereplőkkel működne a sorozat.
szde 2019.03.05 12:00:18
@SOIL: Mondjuk igaz, Hector nagyon jó, rá kellett volna építeni a sorozatot.
szde 2019.03.31 10:11:38
@SOIL: Végül csak elkaszálták a sorozatot. :( :)
hogyvolt 911 LA 2x11 – Család 2019.03.29 13:00:00
Máris itt van március, pedig még csak most írtam meg a novemberi félévad-záróját a 911-nek. De akkor lássuk, mi történt a 3 és fél hónapos szünet után. Ha eddig valaki plasztikai műtéten gondolkozott, akkor az első eset láttán elgondolkozik azon, megér-e annyit az egész,…..
Darryl, akivel találkoztunk az első évadban meg tizenöt résszel ezelőtt, amikor is lesittelték, most már a börtön mosodájában pakolja szépen a szennyest, amikor is hátulról egy lepedőt terítenek a fejére és megkéselik. Hondo az orvosi szobában, korábban már megtámadták a…..