Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NiKi .mysparkle.

18 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már jó ideje megfigyelhető két párhuzamos hozzáállás a magyarok körében. Ezek a "Minden gáz, ami magyar" és a "Minden menő, ami külföldi." A könyvesboltok polcai roskadoznak a dán, svéd, japán életstílust hirdető könyvek alatt, holott rengeteg olyan elem felfedezhető a tipikus magyar életstílusban…..
Imádok olyan kézkrémeket használni, amelyeknek már a illatától is jobb kedvem lesz. Az idei karácsonyi időszakban egyértelműen az Oriflame Spiced Citrus kézkrémje lett az abszolút kedvencem. Már ránézni is szeretek, de amikor használom a kezeimen, teljesen elfog az ünnepi hangulat.  Ahogy a neve…..
Ezúttal két olyan termékről számolok be, amelyekhez a legutóbbi Pixibag által jutottam hozzá. Összességében pedig elmondhatom, hogy mostantól egészen biztosan a hajápolási rutinom állandó szereplőivé válnak, hiszen végre találtam két olyan terméket, amelyek szembeötlő változást eredményeztek a…..
Az utóbbi hetekben iszonyatosan el voltam havazva, így elmaradtam az adventi naptárral kapcsolatos blogbejegyzésekkel. Ezért aztán az elmúlt 10 nap legcukibb charm-jait most mutatom meg. Két ezüst színű csillag, egy ezüst lakat és egy vasmacska, valamint egy arany masni és két sötét fém színű charm…..
Szerintem nagyon kis aranyosak, főleg az arany színű lóhere tetszik. :)..
Újra eltelt két nap, lássuk is, eddig mit rejtett az s.Oliver adventi kalendárium. Az 5. ablak mögött 3 miniatűr gyöngy volt, amik bár jól néznek ki a medálba téve, elég jelentéktelenek, így nem hoztak különösebben lázba. A 6. ablak mögötti ajándék sokkal jobban tetszett, mivel ez a legnagyobb charm…..
Ha az anyukád vagy barátnőd szereti az igényes, időtálló és minőségi dolgokat, akkor tökéletes ajándék lehet számára egy eredeti Schwertloewen Solingen manikűrkészlet.  Azt érdemes tudni, hogy a solingeni fémművelő kisipar világhírű, amely már az 1800-as évek óta gyártja a világ talán legjobb…..
Szeretem már előző este kinyitni az ablakokat, így most kettőről is beszámolok. A harmadik ablak mögött két átlátszó arany színű és egy kis fehér gyöngy volt. A negyedik napon pedig ettől a nagyon cuki csillagocskától lett jobb a kedvem♥. :)..
  A második ablak két kis kiegészítőt rejtett, egy apró szívet és egy sötétkék gyöngyöt. Persze igazán érvényesülni akkor fognak, ha már tele lesz a nyaklánc a hasonló kis kiegészítőkkel, de így is nagyon aranyos. Már el is döntöttem, hogy szenteste napján fogom viselni először, miután a számomra…..
Nagyon ízléses csomagban érkezett az S.Oliver kalendáriuma, szerencsére csak tegnap, így sikerült megállnom, hogy jóval előbb kinyissam az első ablakot.  Azt már tudtam, hogy ez alatt lesz a nyaklánc az üvegmedállal, amit aztán lehet majd díszítgetni a kisebb kiegészítőkkel. A medál egyébként…..
I-má-dom!:  Az ára 4500 Ft, az értéke 10ezer Ft felett van. Tangle Teezer Vidal tusfürdő Aussie intenzív hajápoló Nivea Urban Detox maszk Katy Perry és David Beckham fújós parfümminta Miss Sporty Crazy Look szempillaspirál..
Nagyon boldog és izgatott vagyok, ugyanis az S.Oliver meglepett az idei advanti kalendáriumával. Ma érkezett meg Németországból a csomag és már szuper izgatott vagyok, hogy holnap kinyissam az első ablakocskát. Ez egyébként egy ékszerekből álló kalendárium, ami (ha jó értelmezem) egyedi nyaklánc…..
Ezúttal három újabb Alverde terméket szeretnék nektek bemutatni. Hogy a legújabb Alverde mániámat kielégítsem, beszereztem még egy szemhéjtust, a limitált kiadású Coastal Breeze ajakápolót és egy szemhéjpúdert. Ezúttal mindhárom termék szuper választásnak bizonyult. Ha ki kellene választani a…..
Akár tökéletes karácsonyi ajándék is lehet a 14.000 Things to Be Happy About című 600 oldalas lista, méghozzá azoknak, akiket nem árt néha emlékeztetni az élet apró szépségeire. Ez a könyv megtanít rá, hogy a legegyszerűbb dolgokban lássuk meg a szépet, így ha rosszabb napjainkon beleolvasunk,…..
Már pár hónapja használom a Philips professzionális hajgöndörítő készülékét, amiről ezúttal be is számolok nektek. Csak ódákat lehet zengeni erről a hajgöndörítőről, hiszen a nem éppen gyakorlott kezű lányok is szalonszépségű hullámokat tudnak vele készíteni. Mi sem egyszerűbb: csak beleteszel egy…..
Az utóbbi időben egyre inkább próbálom natúrkozmetikumokra cserélni a nesszeszerem alapdarabjait, ebből következően azon kaptam magam, hogy hatalmas mennyiségű Alverde terméket halmoztam fel néhány hét alatt. A legtöbbjük még tesztelés alatt áll, de két korrektorról már tudok nyilatkozni, sajnos…..
Szeretném felhívni a figyelmeteket a The Body Shop új kampányára, melynek értelmében mi, állatbarátok összefogással elérhetjük, hogy VÉGRE globálisan és végleg betiltsák az állatkísérleteket a szépségiparban. Ez egy fantasztikus kezdeményezés, hiszen valósággal döbbenetes, hogy a mai fejlett…..
VANITA AMETISZT TARTALMÚ KRÉMSZAPPAN CITROMFŰ OLAJJAL TERMÉKLEÍRÁS: Az ametiszt kristály a józanság és a tiszta gondolatok köve. Segíti a koncentrációt, erősíti az akaratot és az intuíciót, e mellett nyugalmat hoz és gondoskodik a pihentető alvásról. Ebben segít a benne lévő indiai citromfű olaja…..