Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FCUK11

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki másé változatlan marad. ..
FCUK11 2017.11.23 07:06:37
@morpho: sajnálod tőlük? állítólag 2008 óta nem emelkedtek ott a bérek, neked azóta mennyivel lett több a fizud? segítek, túl sokkal, mert a színvonalad nem emelkedik :)
FCUK11 2017.11.23 23:01:44
@belekotty: sajnos nem tudok mindig első lenni, pedig rajta vagyok a kérdésen :) nem kapok semmit, néha benézek, elég az :)

ami meg a lerohadást illeti, a múltkor egyszer majdnem, de aztán abban maradtam magammal, hogy majd csak utána, ha a b1-esek arca már lerohadt a sok hazugságtól és szarkeveréstől, mert ugye.
A hatalom ukázt adott, így a titkosszolgálat kutakodik a "Soros-hálózat" tagjai, valamint újságírók után. A magyar kormány szép lassan elvonja a levegőt a CEU-tól. A német válság messze nem olyan fokú, mint az, hogy Magyarországon és Lengyelországban bedöntik a demokráciát...
FCUK11 2017.11.22 12:09:05
@ZX: a Fidesz nem állít semmit, csak emlékeztet, miket nyilatkozott az öreg korábban. ő maga is kezdi már elfelejteni, nem árt, ha eszébe juttatják :)
Mint az előző bejegyzésben írtuk, két kérdést szoktunk rendszeresen megkapni: hogy miért a „viszlát, kétharmad” jelszóval népszerűsítjük a taktikai szavazás gondolatát, illetve hogy honnan tudják majd a választók, kik lesznek az esélyes jelöltek az egyéni választókerületekben, akikre a javaslatunk…..
Megyesy Jenővel, a kormányfő szárnysegédével és egy titokzatos orosszal találkozott tavaly Budapesten Trump akkori tanácsadója, az ügy még kínos lehet az orosz érdekeket szolgáló Orbán-kabinet számára. A nemzetközi visszhangból az látszik: nem egy ligában focizik Soros és Orbán. A lengyelekre napi…..
Újabb kezdeményezés ellenzéki oldalon, mely egyfelől emlékeztet még bennünket arra, hogy a NER nyomokban még tartalmaz demokratikus játékszabályokat, ugyanakkor jogos a kérdés: ha a szabályokat nem tartják be mindkét oldalon, akkor minek ragaszkodni hozzájuk? A Gulyás Márton nevével fémjelzett Közös…..
A hétvégén a Gödör klubban összehozták az egész ellenzéket, majd vasárnap több figyelemfelhívó akciót hajtottak végre. Közben a legfontosabb hír az MSZP-DK tájáról: egymásnak üzengetnek a pártelnökök. ..
Magyar abszurd: jövőre a tanulási problémával küzdő gyerekek a törvény értelmében nem küzdenek tanulási problémával, vagy egyszerűen fogyatékosnak minősítik őket. ..
Andor László aggasztónak minősíti a demokrácia magyarországi állapotát; Nálunk isszák a legtöbben a halálba magukat  Európában...
FCUK11 2017.11.20 08:23:43
@sinus67: a civilszervezeteket nem vegzálja senki. született egy törvény, aminek meg kell felelni, ez 15 perc, aztán megy minden tovább. sokal több idő, amit hisztivel töltenek.

A ceglédy-ügy érdekes. Amikor pénzügyi szolgáltatók dőltek be, a teljes baloldal azt akarta, hogy a kormány/MNB azonnal fizessen. most megtörténik, ez rögtön ítélethozatal. kettős mérce, elvtárs :)

az alaptörvényes részre nem térek ki, mert akkora baromság amit írtál, hogy a fal adja a másikat.

demokrácia van, demokratikus választásra készülünk, mindenki becsókolhat
A Jobbik és baloldal összefogása reális veszélyt jelent Orbán újrázására nézve – ezt jelzi, ahogy a Fidesz lakájmédiája igyekszik hitelteleníteni a szélsőjobb cukisodását. A kérdés csak az: a választók gyomra bevenne-e egy ilyen összeborulást?..
A franciák a kohéziós és szerkezeti támogatásokat egyaránt visszafognák - a jogállam megsértése, illetve a tisztességtelen keleti adóverseny miatt, és ebben jó pár fontos tagállam támogatja őket. Orbán Viktor ugyanazzal a szociális mantrával etette az uniós partnereket, mivel amivel a hazai…..
Vona Gábor olyat mondott, amire még nem volt példa: hitelesítette Gyurcsány sztoriját Orbán titkos bankszámlájáról. A zsidónegyed közepén, a Spinózában. Mik vannak? ..
FCUK11 2017.11.17 13:22:39
@Shakespeare Emilke: persze. a Dk meg a Rosszabbik egymás közt fel akarja osztani az mszps szavazókat.
A német és a francia kormány, öt másik tagállamma együtt, immár hivatalosan is felvetette, hogy vonják meg a támogatást Magyarországtól és Lengyelországtól, ha azok tesznek a jogállamra. Orbán Viktor azonnal Putyin oldalára állt, amikor nagy pénzt kapott Paksért. A Jobbik a 2. helyen végezhet a…..
FCUK11 2017.11.17 10:37:00
@chrisred: te láttad az eldobált útleveleket a határ szerb oldalán 2 éve? neeem?
FCUK11 2017.11.16 14:22:10
@Womb Raider: ugyan, te nem tudtad, hogy az elmúlt évtizedekben azért dolgoztunk, hogy amikor EZEK megunják majd otthon egymás lövését, és kedvük szottyan utazni egyet, fizethessük a számlát, meg élő céltáblákként éljük az életünk?

nem is értem, akik pártolják a népvándorlást, azok ennyire segghülyék, vagy volt az a pénz?
Nem egész pályás letámadással, hanem apró trükkök sorozatával veszi át a bíróságok irányítását a NER. Ahhoz sem kell különösebb fantázia, hogy lássuk: mi lesz a vége, amikor Orbán kezében egyesül a három hatalmi ág...
FCUK11 2017.11.16 23:54:10
@anyadmajma: pont ezt gondolom én is ashwood-ról, egyetértünk, de nem merem leírni, mert bizonyítani nem tudom, és ha beperel, szopok, mint te :)

egyébként fergetegesek az érveid, de tényleg nem zavar, hogy a nicked mögé bújva is árad belőled a sötétség?
Pár napja még én sem hittem volna, de tegnap este mégis elmentem tudósítani Ajkára, ahol a helyi alter Rakéta presszóban a Momentum tartott lakossági fórumot. A történethez tartozik, hogy magam nem vagyok valami híres és országosan ismert Momentum-rajongó, viszont több ifjabb barátom is szerepet…..