Regisztráció Blogot indítok
Adatok
VeganPoncsi

13 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VeganPoncsi Egészséges életmód? 2017.12.11 20:55:52
Ma azon kezdtem agyalni, hogy létezik-e egyáltalán egészséges életmód? Én, aki 2 éve megállás nélkül az egészséges életmódról dumálok, hirdetem, minden posztom után ott a hessteg healthylifestyle... Mégis most, hogy már lassan 1 hónapja vegánkodom, elkezdtem kételkedni az eddigi módszereimben. Az…..
VeganPoncsi Mennyi vegán! 2017.12.07 15:59:10
Tudtátok, hogy Berlinben több, mint 40 vegán étterem működik? Letöltöttem a Happy Cow nevű appot, ami összegyűjti a vegán éttermeket. Bárhová utazol, csak bekapcsolod az appot és máris mutatja az opciókat, hogy hol tudsz vegánul enni. Nagyon örültem, amikor megtudtam, hogy van ilyen. Mert őszintén…..
Sajnos akármennyire a békét hirdeti a vegánság, a vegánok között is találni olyan embereket, akik szerény véleményem szerint csak azért lettek vegánok, hogy utána azokat az emberek szapulják, akik nem vegánok. Már elnézést. A minap például megrendezték az első Magyar Vegán Egyesület napját. Az…..
VeganPoncsi Kinyílt a világ 2017.12.02 12:08:29
Elképesztő jól érzem magam a bőrömben, bár a pattanások még láthatóak arcomon, de sokkal „tisztábbnak” érzem magam. Észre se vettem, hogy a tojás és a tejtermékek által, milyen zsíros ételeket fogyasztottam. A Yazio nevű alkalmazásban összesítem az étkezéseimet már hónapok óta. Ebbe nem kell…..
VeganPoncsi Egymás mellett? 2017.11.29 14:00:59
Hihetetlen, hogy eltelt 2 hét, vegánként étkezem és próbálom kiismerni ezt a sokrétű életmódot. Nem gondolom úgy, hogy könnyű lesz vegánként élni. És most már teljesen biztos vagyok benne, hogy nem az étkezés része a legnehezebb. Nem hiányzik a hús, nem hiányzik a tojás, nem hiányzik a tej, nem…..
VeganPoncsi Bőgök, mint állat 2017.11.26 20:01:57
El nem tudom mondani, hogy mennyire boldog vagyok! Persze egy kicsit furcsa ezt írnom, azok után, hogy be van dagadva a szemem a sok sírástól. Tegnap kezdődött. Nem írtam róla, akartam, de aztán inkább kitöröltem mert nem szerettem volna, hogy kinevessetek. De már nem érdekel, tőlem nevessetek,…..
VeganPoncsi Vegán főzőcske 2017.11.25 18:26:20
Korábban már említettem, hogy nem mindig van időm főzőcskézni, így van, hogy rendelek magamnak és a páromnak is menüt. A héten kipróbáltam az Elixírt, akik 100%-ban növényi, glutén és cukormentes étrendet követve szállítanak ki kaját Budapesten. Nagyon finom volt, bár az én ízlésemnek, talán kicsit…..
Elnézéseteket kérem, de pár nap szabit kivettem. Nem tudom, ki hogyan volt vele, de ez a tegnapi nap (2017.11.21.)... borzasztó nehéz volt. Olyan kimerült, fejfájós nap volt, minden olyan nyögvenyelősen ment, hogy azt el nem tudom mondani. Egyszerűen nem volt kedvem leülni a gép elé és összeszedni a…..
VeganPoncsi 5.nap 2017.11.19 20:04:37
Ma valamit nagyon elrontottam... Mivel délutánra Édesanyámmal nagy vegán sütizést terveztem, ezért reggelire a szénhidrátot csak gyümölcs formájában vittem be és ez délutánra nagyon erős fájdalmakat hozott. Erre is nagyon oda kell figyelnem, mert jó, hogy most sokkal több gyümölcsöt eszem, de ezek…..
VeganPoncsi 4.nap 2017.11.18 22:08:14
 Arról még nem is írtam, hogy igazából mit jelent a veganizmus. Röviden: azon termékek mellőzése, amelyek felhasználják az állatokat a termékek előállításához. A húsevésben én is sok esetben már csak a gyilkosságot láttam és nem azt, hogy jól lakjak. Ezért is döntöttem úgy, hogy többet nem szeretnék…..
VeganPoncsi 3. nap 2017.11.17 20:00:17
Ez a nap nagyon szuper volt (addig amíg a blog.hu nem törölte a bejegyzésem ezért újra kellett kezdenem...), főleg azért, mert végre rászántam magam, hogy edzek. Aki ismer, az tudja, hogy az életmódváltásomban nagy szerepet játszott a heti 5 nap edzés. Aztán sajnos másfél-két év után a lelkesedésem…..
VeganPoncsi 2. nap 2017.11.16 18:39:17
Rengeteg pozitív visszajelzést kapok és ez nagyon jól esik. Ez az, amit szeretnék. Nem tragédiaként megélni, hogy nem ehetek több tejterméket vagy tojást. Volt olyan, aki rögtön úgy reagált, hogy na akkor most meg kell próbálnom letuszkolni a húsokat a torkomon, mert nem fogok kapni vegánként elég…..
VeganPoncsi 1. nap 2017.11.15 22:33:02
Körülbelül egy éve kacérkodom a vegánság gondolatával. Azóta csak lelkes kívülállóként tekintettem az egészre. Sosem voltam nagy húsevő. Egyszerűen nem szerettem az ízét a húsnak. Persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy sosem szerettem a hurkát vagy a Rákóczi szalámit. De egy idő után már eszembe se…..