Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bABa. . . . . . . KiRáLyLáNy

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Alba Volán előre menekül. Ocskay Gábor és a klubvezetés ezt az utat választotta. A tavalyi eredménytelen év után – amely eredménytelenség csak az EBEL-helyezésre vonatkozik, hiszen a szakmai hozadék vitathatatlan – merész vállalkozásba kezdtek. Lapot kértek…..
Jégkorong 46 gól kezdésként 2008.09.12 23:13:00
Több mint kilencgólos átlagot hozott a Mol Liga 1. fordulójának öt mérkőzése. A győztesek tekintetében meglepetés nemigen volt, a végeredményeket vizsgálva kisebbek akadtak. Két hazai, három vendégsiker a mérleg.A HC 14 perc alatt hat gólt lőtt a Miskolc otthonában. Ez…..
Szombaton voltunk a legközelebb a francia válogatott legyőzéséhez, de az ellenfél egy góllal ismét jobbnak bizonyult. Három vereség után mégis optimistán nézhetünk a jövőbe. A szakvezetés véleménye szerint a csapat azon tagjai, akik nem kapnak lehetőséget saját egyesületük…..
Először lépett pályára Magyarországon született jégkorongozó a szlovák extraligában. Budai Krisztián mutatkozott be új klubjában, a szlovák extraligás MHK Kezmarokban. Harminchárom percet játszott, gólt nem kapott. A HC 05 Banská Bystrica otthonában a magyar válogatott kapus a…..
Az Alba Volán első, a Dab.Docler utolsó lett az e heti felkészülési tornákon. A kettő sorozat erőssége persze jelentősen eltérő volt. A Miskolc nem tud nyerni, a HC Csíkszereda pedig veszíteni.Az Alba Volán mindhárom harmadosztályú ellenfelét legyőzve megnyerte a sosnowieci…..
Több a csapat, korlátozták az idegenlégiósok létszámát, drasztikusan emelkedett a lejátszandó mérkőzések mennyisége. Játékoshiány mutatkozhat a piacon, így sok fiatal kaphat lehetőséget a felnőttek között. De hol a határ? Szavazzanak! Arra voltunk kíváncsiak, milyen…..
Tánczos Barna révén RMDSZ-es politikus került a román jégkorongszövetség élére. Az új elnök a szállításügyi minisztérium államtitkára. Úgy tűnik, a csütörtöki szavazás végeredménye alapvetően érinti a magyar–román közös liga ügyeit is.Tánczos a román első…..
A jövő hétfőn esedékes ligaülésen már a következő bajnokság menetrendjéről tárgyalnak az érdekelt klubok, tudta meg a jégkorongblog. Információink szerint a dolgok határozottan haladnak a magyar–román kvázi interliga létrejötte felé, bár végleges szerződések még…..