Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inforfess

40 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A helyes, és tudatos gondolkodás önmagaddal kapcsolatban, utat nyit az anyagilag független, szabad és boldog élethez. Szedlacsik Miklós mester-coach Volt idő mikor azt hittem a siker kulcsa a motivációban rejlik.. Azt hittem, ha kellőképpen motivált vagyok akkor a kitűzött céljaimat, a régóta…..
Attól, hogy közhelynek lett/van titulálva még lehet igaz! Nemde?  Manapság a szörnyen közhelyes kifejezést használjúk minden olyan állításra, kifejezésre, véleményre, amit jó sokszor hallunk voltaképp olvasunk.  Aztmondják az "okosok", hogy ezek a klisék avagy közhelyek, olyan sokszor…..
A legfontosabb dolgok az ember életében címszó alá mindenkinek vagy majdnem mindenkinek úgyan az úgrik be. A normál ember e kérdés hallatán a családra, a barátokra és az egészségre voksól elsőként és ez így is van rendjén.  Hogy miért nem írom óda a pénzt? Igen, bizonyára mind találkoztunk már…..
Sok hibát követ el az ember életében ami természetes, hiszen nem vagyunk tökéletesek avagy pont igy vagyunk azok, hogy hibázunk. Személy szerint én azt vallóm, hogy merjünk hibázni amennyit csak lehet! Hogy miért? A hibák által szerzett tapasztalatokból építünk várat, azok amik visznek előre és…..
A rohanó mindennapokban az emberek hajlamosak szem elől téveszteni a saját céljaikat. Egyszerűen elfelejtik azt, hogy miért csinálják azt amit csinálnak és így a lelkesedés, az akarat valami elérése érdekében semmisé lesz.  Ezután azt érezheted, hogy nyúzott vagy, hogy nem érdekel semmi és…..
Életed hátralevő részében váljon szokásoddá napi célokat kitűzni és teljesíteni! Arra összpontosíts, amit akarsz, és ne arra, amit nem akarsz!  A napi célok kitűzése és annak az elérésére való törekedés sok mindent megtaníthat, ami a jó irányba tereli az életed. Nem a célok nagysága a mérvadó,…..
E pár évtized az ember életében nagyon gyorsan elillan, ezért igyekezni, törekedni kell minden percét élvezni és azt csinálni ami jön szenvedélyből, ami boldoggá tesz. Tudván, hogy az élet nem örök mégis rengeteg ember úgy él, hogy egyáltalán nem élvezi az életet, boldogtalanok mint hogyha szenvedni…..
Inforfess 2018.01.12 09:28:52
@protézisesh: Nem mondanám ezt közhelynek.
Inforfess 2018.01.12 10:01:06
@thegabcsi: Szeretem mikor a cikk témáját alátudom támasztani egy idézettel. Nem véletlenül került óda be.
Inforfess 2018.01.12 13:39:01
@protézisesh: Azokról az emberekről van szó, akik TUDNÁNAK váltóztatni, akik esetleg otthon ülnek és várják a csodát kimondván azt hogy az élet milyen rossz holott nem tesznek semmit azért, hogy jobb legyen. Akiket nem gátolnak egészségi problémák és egyéb olyan dolgok amik befolyással lehetnek akár egy döntésmeghozásra.
Amikor életed történetét írod, ne hagyd, hogy más vezesse a tollat!  Mivel az ember társas lény, ezért elkerülhetetlen az, hogy kivonjuk magunkat a társasági élet alól. Ebből kifolyólag néha megtörténhet az, hogy mások negatív tapasztalatai, körülményei, véleményei úrrá lesznek rajtad és…..
Inforfess 2018.01.06 22:34:01
Inforfess 2018.01.07 10:06:17
@midnightcoder2: Mindenkinek megvan a saját véleménye. Én elfogadom a tiedet mert abból a szempontból is megközelíthetőek ezek a dolgok. Szerintem én nem azokhoz szóltam ezzel a cikkel akik a szülök miatt dúsgazdagok, hanem akik tehetnének azért, hogy azt az életet éljék amit szeretnének de mégsem teszik "valamiért".
Inforfess 2018.01.07 12:46:55
@midnightcoder2: Az én álláspontomat és világnézetemet nem szeretném rá erőltetni senkire! Ha egy embernek segítettem vele az már öröm nekem. Senkitől nem kérem, hogy olvasd el és élj így, akit nem érdekel nyilván tovább görget :)
Inforfess A MEGERŐSÍTÉSEK EREJE 2018.01.02 10:33:38
Megerősítés lehet bármely olyan állítás, amelyet egy nap akár többször is megismételsz . Rendszeresen ismételgeted és megerősíted magadnak azt, hogy mit akarsz el érni az életben, mit fogsz tenni valaminek az érdekében. A megerősítések olyanok, mint egy pozitív kinyilatkoztatás, arról amit igaznak…..
Az év utolsó napján az ember leül egy picit és összegzi, hogy mi is történt vele az elmúlt 365 nap során. Egy év alatt számtalan dolog történhet és változhat a nagyvilágban amihez alkalmazkodnunk kell függetlenül attól, hogy épp mit szeretnénk de ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk megvalósítani az…..
Ahhoz, hogy sikeres legyél, meg tudd valósítani azokat a kisebb-nagyobb dolgokat amiket szeretnél, bizonyos szokásokat kell elsajátítanod, kialakítanod a mindennapjaidhoz. Emellett fontos, hogy felismerd az életedet nem építő káros szokásaidat is és egyszerűen el kell hagynod. Például ha rágod a…..
Ezüst szánkót hajt a dér hófehér határon,deres szánon didereg, fázik a Karácsony.Zendül a jég a tavon, amint átal jönnek,decemberi hópihén fénylik már az ünnep.A kályhánkban láng lobog, gyere be Karácsony!Gyújtsd meg gyertyád, fényszóród itt a fenyőágon!Melegedj meg idebent, légy vendégünk…..
A legtöbben sajnos nem indulnak el a céljaik felé vezető úton és ennek az egyik fő oka az, hogy félnek a kudarctól. A siker egyik legfontosabb hanem a legfontosabb része a kudarc aminek párosulnia kell a kitartással. Nagyon kevés azon személyek száma akik úgy arattak kisebb nagyobb sikereket, hogy…..
Inforfess NE ADD FEL IDŐ ELŐTT! 2017.12.16 11:00:23
Sok sikertelen ember van, aki nem vette észre, hogy milyen közel volt a sikerhez, amikor feladta. Thomas Edison  Látva Thomas Edison példáját, aki az izzólámpa feltalálója volt, mint közismert neki sem ment egyből ennek tökéletesítése. Pontosítva nem kevesebbszer mint 1000-szer látott hozzá hogy…..
Mindnyájunk élete a nagyszerű lehetőségek sorát lehetetlennek tűnő helyzetek álruhájában tárja elénk. Charles Swindoll Néha a lehetőséget egy pillanatnyilag lehetetlennek tűnő helyzetben tárja elénk az élet. Ilyenkor sok ember visszakozva és megtorpanva lép vissza egyet és éli tovább az életet. A…..
Sikeres Emberek Sikertelen emberek Bókolnak Kritizálnak Megbocsátanak  Haragot tartanak Sikerre buzdítanak másokat is Remélik hogy mások kudarcot vallanak Meglátják a dolgok vicces oldalát Könnyen felzaklatják őket  Hálásak Úgy érzik, bizonyos dolgok járnak…..
Egy kis történet is megmutathatja azt, hogy hogyan is érdemes élni az életet, a mindennapokat ahol rengeteg sérelem érhet de ha helyén tudod kezelni akkor nem árthatnak csakis építhetnek téged. Íme a történet:  Volt egyszer egy földműves, akinek a szamara beleesett a kútba. Órákig panaszosan…..
Egy kis történet..  Egyszer egy öregember azt mondta az unokájának: Fiam, mindannyiunkban csata zajlik a bennünk lakozó két farkas között. Az egyikük a rossz. Ő a düh, a féltékenység, a kapzsiság, a neheztelés, a kisebbrendűség, a hazugság és az ego.A másik a jó. Ő a béke, a remény, az öröm, a…..
Elkezdeni valami újat amit még sosem próbáltál az már önmagában nehéz. Nehéz nekivágni az ismeretlennek mondván, hogy végig csinálod erős leszel és kitartasz de pont attól olyan szép, hogy ismeretlen mert sok szépet és új dolgot hozhat, ismertethet meg veled amiben még eddig nemvolt részed. De…..
Elsőre lehet furán hangzik, hogy lehetőséged van megteremteni a lehetőséget de erre valójában nem a fúra a megfelelő szó hanem a Természetes. Ez egy természetes dolog amivel sok mindenki nem tud azonosulni, sokak úgy gondolják hogy a lehetőség majd csak úgy egyszer betoppan és akkor élhetnek vele…..
Tegyük fel, hogy van egy csúcs szuper autó amit a magadénak akarsz tudni, közben vizsgálod, hogy mit is kellene tenned annak érdekében, hogy meg kaphasd azt az autót. Először is keményen kell dolgoznod mondjuk egy fél évig, amire rá is bólintasz mondván, hogy oké dolgozni így is úgy is kell s közben…..
Novembert elhagyva átlépve a decemberbe már mindenki java részt az ünnepekre fókuszál. Advent, Karácsony, Szilveszter, ajándék osztogatás, együtt töltött percek a családdal, szeretet, béke és boldog időszak jellemzi ezt az időszakot.  De az ünnepek nagy heve közben ne feledkezzünk meg a NOVEMBER…..
Be kell látnunk lassacskán, hogy nem csak más emberek árthatnak nekünk hanem árthatunk saját magunknak is ami teljesen meglepő mert ki akarna saját magának ártani? Szándékosan senki nem akar keresztbe tenni saját magának ez ugyebár teljességgel kizárt viszont mégis ezt tesszük néha-néha.  Muszáj…..
Mi is az egyik legnagyobb tényezője a boldog életnek? Az ha szabadon élhetsz.  Bátran mondhatjuk, hogy mindenki vágyik a szabad életre ahol úgy tud élni mint "hal a vízben". S tulajdonképpen nem is kell olyan sok minden ahhoz, hogy szabad életet élhess. Konkrétan: Azt csinálod amit…..
Látva mások boldogságát, egyfajta boldogsághormon szabadul fel amit képek által is át élhetünk! 1.Házi kedvenccel töltött percek a természetben.. Nem nézve az időt csak élvezni a pillanatot. 2.Egy kedves apuka könyvel a kezében a fiát tanítja. S erre a megfelelő hely nem más mint a…..