Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sancho Panka

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Emberek, íme itt a második évad. Azt gondoltam, hogy a záróepizód volt csak összecsapott és minden koncepciót nélkülöző, de tévednem kellett, a második évadra – most úgy tűnik- ez maga a koncepció. Sajnálom, mert az elején szeretnivaló sorozatnak látszott, de most…..
Ismerkedjünk meg Gerrald Durrell zoologóus, íróval és a kicsiny családjával! Az angol sorozat a család Korfun töltött éveit dolgozza fel, Durrell Korfu-trilógiája alapján. 1935-ben járunk, az angliai Bournemouth városában, valahol a kertvárosi övezetben és a Durrell-család…..
Eddig lehetett húzni, kész, vége van. De még búcsúzóul lássuk, az utolsó rész hogyvolt. (Bár, azt előre kell bocsássam, hogy ezt az epizódot a készítőknek sikerült jobban összecsapni, mint nekem az előző rész hogyvoltját.) Maratoni hosszúságú poszt következik:..
Sancho Panka 2018.03.02 08:52:21
@Csillepityu: Köszönöm. :)
Eszternek rosszul indul a reggele, a gyerekek tényleg elhúznak 5 hétre Floridába, mondjuk, ennek én örülnék, de mit tudok én az anyaságról...
Dávid random lányokkal csapatja, valamit nagyon ünneplünk, csak még nem világos, hogy mit. Ja, azt, hogy lett neki felnőtt munkája. Hurrá. De mit szól ehhez Eszter? Semmit, salátát fogyaszt Dórával, akit még le is hurrog, hogy ne legyünk kicsinyesek. Ja, lehet én is lazább lennék,…..
Kellemes reggeli jelenet, Anya mosdik, Apa fürdik, Dávid meg betoppan a fürdőszobába…együtt lenni jó. Így legalább alkalmunk nyílik megfigyelni minden jelentkező testfelépítését. Szívesen...
Sancho Panka 2018.02.14 13:49:00
@RobiLya: Igen, pótolom. :) Az évadzárót így majd frissen olvashatjátok.
A kilencedik rész mindjárt egy jó hangulatú (nem) vacsorával kezdődik, amit Eszter oktrojál a családra, délután ötkor, hogy együtt legyenek, mielőtt Dávid lelépne pultozni. Azt a véleményemet, hogy ennek semmi értelme a gyerekek is osztják, meg egymást is. Dávid szomorúan…..
Dávid valamilyen oknál fogva Eszterék nappalija közepén ébred, a földön. Mondjuk nem magától, hanem mert újdonsült lakótársai porszívóznak/ugrálnak a fején/arcába öntenek egy adag vizet. Minek is az embernek ellenség, ha vannak ilyen barátai. Aztán kiderül, hogy tényleg:..
Kedves Emberek, mikor is már kevesebb van hátra, mint előre, tehát lássuk, hogy volt a hetedik rész...
Halálközeli élménnyel kezdődik a hatodik a rész, szó szerint és átvitt értelemben is, mivel párocskánk motorozgatás közben kis híján balesetet szenved, illetve a rettegett anyóspajtás is feltűnik a színen. A második. Dórát ez az egész kicsit sem érdekli, őt inkább az…..
Mindenkitől ezer bocs a csúszásért, beütött a bejgli, és én is majdnem úgy jártam, mint Öcsi a harmadik a részben. Alexet velem szemben nem hatotta meg a karácsony szelleme, mert úgy kibaszta Dávidot a lakásból, hogy a lába sem érte a földet, és beköltöztette helyére Lilit.…..
Lehet, hogy minden második rész úgy fog kezdődni, hogy Dávid tátott szájjal ámuló lányoknak ad elő mixer trükköket? Hiába, ez annyira jó, hogy nem lehet megunni. Alex kijelenti, hogy hazamegy, és a kecskékkel tölti az est hátralévő részét, ami finoman szólva is bizarrul…..
Sancho Panka 2017.12.20 22:16:26
@szociál: Köszönöm. Örülök, ha nem csak engem szórakoztat. :)
Az epizód, amely kihívás elé állítja az egyszeri hogyvolt írót, mert nem nagyon történik semmi. Kétségtelen, hogy a negyedik részre kissé leült a cselekmény, de őszintén remélem, hogy ez csak átmeneti döccenő, és hamarost visszatérhetünk az őrületes cselekmény…..
Eszter és Dávid csocsóznak, moziznak, pizzáznak, szóval első ránézésre éppen úgy viselkednek, mint egy átlagos, friss pár. De csak első ránézésre, a készítők ugyanis ugyanazokat a jeleneteket később több szempontból is megmutatják, és akkor bizony kiderül, hogy azért mégsem teljesen olyanok...
Sancho Panka 2017.12.04 16:16:59
@polpetti: Sándornéni.
Kedves Emberek, itt van amire régóta vártunk…A Tv2 definíciója szerint „A 13 részes romantikus komédia Budapesten játszódik, ahol felelőtlen huszonévesek és felelősnek tűnő negyvenesek szerelmi kalandjait és párkapcsolati botladozásait követhetjük nyomon.” Ha csak ezt olvastam volna, akkor lehet,…..