Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tynorh

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nézem a tudósításokat Recept szultán inspiciálásáról, amint megnézi, rendben tartja-e Viktor nevű pasája szeretett Kizil Elmáját. Utak lezárva, helikopterek zúgnak, a kiürített sugárutakon megerősített konvojok száguldoznak. Aki kívülről nézi, annak tényleg az az érzése, hogy Recept szultán, a budai…..
szuperapu Arcoskodom 2018.09.26 19:33:10
Nem szokásom magyarázni a képeimet, de most úgy érzem felül kell kerekednem az elveimen, és sutba vágni az alaptézist, hogy csak a tehtségtelenek tesznek így a félresikerült műveikkel. Félreértés ne essék, kedves internetező gyerekek, továbbra is szent meggyőződésem, hogy a műalkotásoknak…..
A miniszterelnök számára kiemelt terület a sport, ezért nem is igazán engedi meg, hogy bármilyen szinten maradjanak politikailag semleges, netán kritikus csoportok a sportágak képviselői között. Szinte naponta szembesülünk olyan hírekkel, melyek elvileg a sportról, ám valójában a Fidesz határtalan…..
Nehéz helyzetbe kerültek a polgári Magyarország hívei az újabb fideszes parlamenti kétharmad létrejöttével és a negyedik Orbán-kormány megalakulásával. Bár számszerűen többségben vannak a NER ellenfelei, politikailag megosztottak és elkeseredettek pártjaik választáson tanúsított rövidlátó és…..
Tynorh 2018.04.18 16:55:58
@zokogjatok: teljesen egyetértek veled
Orbán Viktor agya - mint mostanában oly sokszor - ismét ledobta a bicikliláncot. A diaszpóra-konferencia, vagy mi fene óta már mindenki tudja, hogy szerinte, ha valakit támadnak, az a tisztelet jele. Szórakozol, Viktor? A Fidesz-főnök szerint az, hogy a világ boldogabbik fele a bénító döbbenet…..