Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sophie M.

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Kasie Fitzgerald egy tanácsadó világcég munkamániás üdvöskéje. Felelősségteljes, megbízható és kiszámítható. Dave, a vőlegénye minden szempontból megfelelő választás, akit Kasie szülei is maximálisan elfogadnak. Minden az elvárásoknak megfelelően alakul, egészen addig, míg egy vad Las Vegas-i…..
      Brokkoli?   Na jó, legyen brokkoli!        Gondolnád, hogy a brokkoli nem csak párolva létezik, hanem remek fingerfood alapanyag tud lenni? Eme kosárka rendkívül alakbarát ha oda figyelünk rá, mivel is töltjük meg! Íme egy szuper “alap”recept ami gluténmentes, paleo, tej- és húsmentes! Aztán…..
Na ki tudta, hogy Stark Richárd nyomozó (Gömör Tamás ) „civilben” a kamera másik oldalán tevékenykedik? :) A honlapját itt találod: www.tomgomorpictures.com ..
  Az olaszok a rizottókészítés nagymesterei, ám néhány trükkel a te egytálételed is fantasztikus lesz. Figyelj, hogy a rizs ne legyen száraz, vagy épp ne ázzon el. Épp ezért fontos, hogy a folyadékot részletekben adagold hozzá. Mindenképpen magas keményítőtartalmú rizottórizst használj.…..
Twilight fans will finally get to read Edward's version of the events of that novel in Midnight Sun, but its future might not include a movie.    The Twilight fandom is finally getting the long awaited novel Midnight Sun, but contrary to the Twilight Saga, this one probably won’t become a movie.…..
Details Coconut graham cracker crust with a pineapple, ginger and turmeric custard and dried pineapple slices...
Moon milk might seem like a new trend sweeping the Internets, but it’s actually an age-old Ayurvedic remedy for sleeplessness. Curl up with this warm, caffeine-free beverage before bed and fall into a peaceful slumber. I was originally going to call this a butterfly pea latte or blue matcha latte,…..
Wind down with this moon milk made of warm almond milk with honey and tart cherry juice. HOW TO MAKE MOON MILK Sleep is one of my things. It helps me think more clearly and feel better overall. If you’re like me, not getting enough sleep leads to brain fog and makes you cranky. But sometimes it…..
You'll be enchanted by this matcha dessert's wonderfully yummy texture and flavor :)..
This cake delivers a combination of green tea and white chocolate that tastes like Green Tea Latte. You can also use whatever green tea sponge cake you'd like the mousse is delicious on its own.Using a "chasen" (tea whisk used in Japanese tea ceremony) during Step 25 will make the mixing easier.If…..
A banánlevél az új nejlonzacskó?  Chiangmai boltjaiban ezzel a környezetbarát megoldással feleslegessé tették a műanyag használatát vásárlásaink során. A banánlevelekbe való csomagolást először a Rimping Supermarket nevű áruházlánc vezette be, és mivel a kezdeményezés életképesnek bizonyult a…..
As most of you know, I love my two cats! They feature quite regularly in my posts but today I’m sharing something completely new that cat lovers will adore… You can get pretty much anything delivered to your door these days, but did you know there’s a subscription box JUST for cat owners? Well…..
Te is rendszeresen bűntudattal fejezed be a napod, mert nem úgy ettél, ahogy azt eltervezted? Mert nem edzettél? Vagy mert még mindig áldatlan állapotok uralkodnak a lakásodban, pedig már legalább két hete gyűjtöd a rendrakós pineket az ismert portálon?  Ez esetben hoztam számodra valamit, ami…..
Nehéz lenne olyan embert találni, aki ne készített volna már valaha valamit a saját kezével, legyen szó akár csak egy üdvözlőlapról vagy iskolai feladatról (emlékezz csak pl. az egykori és egyedi füzetborítókra). Egyesek pedig nemhogy készítettek már ilyet, de élvezetüket lelik az olyan alkalmak…..
Főszerepben az örmény kávézási szokás Az örmények különlegesen készítik a kévét. A kávézás szertartása náluk jóval több, mint pusztán egy csésze élénkítő koffein magunkba döntése, ahogy azt a legtöbbször a rohanó hétköznapokban tesszük.   ..
Kevin Costner nem csak kiváló színész, rendező és énekes, hanem ha teheti aktívan támogat állatmentő szervezeteket is. Olyannyira, hogy (igaz korábbi hír) magán repülőgéppel vitte az eutanázia elől mentett kutyákat Kanadába. Több mint 370 kutyát sikerült így megmenteni, hála kutyaszerető…..
♦♦♦  Joss, your music is water for my soul !  ♦♦♦ ”So , our very last country on the list was Iran. We were aware there couldn’t be a public concert as I am a woman and that is illegal in this country. Personally I don’t fancy going to an Iranian prison nor am I trying to change the politics of…..
 Jichan’s Onigiri-ya is a sweet little spot on the edge of Monterey Park specializing in Japanese rice balls called onigiri.   Jichan’s Onigiri-ya1975 Potrero Grande Dr. Suite A,Monterey Park, CA 91755..
Próba..
A colour blocking a tavaszi-nyári öltözködési trendekben népszerű irányzat. Hívei a szivárvány legkülönbözőbb színeit keverik össze. Ezt leginkább a Desigual márka hozza közelebb a magyarokhoz és el kell ismerni, hogy merészség és magabiztosság sugárzik ezekből a ruhadarabokból. A márka divatterezői…..