Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TChristina

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Generációnk egyik nagy problémája az önelfogadás, az önbizalom hiánya. Számos módja van annak, hogy felülkerekedjünk rajta, ezt mindenki maga választja meg. Jo-val, egy fiatal, frissen végzett látványtervezővel beszélgettem, aki többek között elmesélte, hogyan segített neki saját művészete elfogadni…..
TChristina 2017.12.18 12:30:41
@Borzasztó Károly: Kedves Károly! Szerkesztettem a bejegyzésen, így a bejegyzés végén megtalálhatók Jo elérhetőségei (facebook, instagram, email). Kellemes ünnepeket kívánok!
Amikor valakinek grafikáról kezdek el beszélni, szinte reflexszerűen grafitceruzával, esetleg tollal, tussal készített rajzok jutnak eszébe. Pedig a grafikai technikák sora ezekkel nem ér véget, sőt...   A linóleummetszet ha úgy vesszük nem túl régen kialakult sokszorosító grafikai eljárás, nem…..
TChristina 2017.12.15 21:50:24
@Terézágyú: Ez így van! :) Köszönöm a kommentet.
Az Allee bevásárlóközpontban található karácsonyi vásárban bóklászva botlottam bele Horváth Mónika csodálatos, meseszerű munkáiba. Többféle dolgot is készít: ékszerek, táskák, pólók, varrott figurák és grafikák sorakoznak a standjaikon. A vele készült interjúból megtudhatjátok, honnan jött a Manka…..
A vászontáskák az utóbbi években visszatértek a divatba, különböző, egyedibbnél egyedibb mintákkal és szövegekkel. Naponta több millió nejlonzacskót használunk el. Azzal, hogy helyettük inkább a vászontáskákat választjuk, kíméljük a környezetünket, teszünk a bolygónk jövőjéért. Amellett, hogy…..