Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hcs57

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Hozzávalók (28 cm-es formához): A piskótához: 6 tojás (M-es) 12 dkg cukor 1 csomag sütőpor 15 dkg liszt Krémhez: 1,5 csomag vaníliás pudingpor 2 csomag vaníliás cukor 6 dl tej 6 evőkanál cukor 15 dkg mazsola 2 teáskanál rum aroma 6 dl habtejszín 3 teáskanál…..
Megdöbbentő jelentést tett közzé a 2010. április 10-én Szmolenszkben lezuhant Tu-154-es katasztrófájával kapcsolatban az eset kivizsgálására felállított lengyel bizottság. Az áldozatok között volt Kaczynski elnök és az ország politikai és katonai vezetésének számos tagja,…..
hcs57 2011.07.30 21:39:44
@Vogel Zs: Ezt magam is állítom, jól beszélek lengyelül, és a lengyel tudásommal szót értek a csehekkel, szlovákokkal, horvátokkal, sokkal jobban értem a szlovákot, bolgárt, oroszt.
Más.
A baleset után megjelent információk szerint a pilóta fülékben volt a baleset pillanatában valamelyik katonai parancsnok, aki parancsokat adott a pilótáknak... ha jól emlékszem. Most viszont ebből az olvasható ki, hogy a pilóták hibája... nehéz ezt elhinni.
Subba Trükk 2011.02.21 14:58:00
A szerkesztőségben tegnap óta pörög egy az asztalon! <nem> Párnát is lehet rá rakni, és közben fogni kell a rádiót? Alább pedig a Subba történelmében legjobb kommentek, érdemes! ..
A magyar és a lengyel nyelvterületek soha nem érintkeztek közvetlenül és így kölcsönhatások sem keletkezhettek. A lengyelben mégis van két fogalomkör, amely igen erős magyar hatás nyomait mutatja. Az egyik a hadsereg, a másik pedig a juhpásztorkodás.A magyar-lengyei…..
hcs57 2010.10.10 11:39:48
Olvasóink százezrei (na jó: eddig csak ekkerjoz és MTi, de a többiek is ezt tették volna, ha van rá idejük) joggal észrevételezték, hogy lengyelországi (krakkói) kiruccanásunknak mindeddig nem volt gasztronómiai hozadéka; se ottani kajáról, se piáról nem írtunk még. Nos,…..
hcs57 2009.05.12 15:41:04
@Flat: az Okocimet nem ittál?
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
hcs57 2009.02.18 10:59:39
@ArkAngyal: lehet hülye kérdés: amit műanyagkártyaként kapunk, az nem nemzetközi? Ha nem, akkor miért van rajta Uniós embléma?
Ha viszont nemzetközi, akkor miért nincs rajta semmi idegen nyelven?
Amikor vizsgáztam, anno 1983-ban, akkor azt mondták, nemzetközi jogosítványt kapunk...
A Homárnak mindig fogas kérdés, mi legyen a "döglött vombatot találtam a kacsamájkrémben"-jellegű olvasói beszámolókkal. Hogy is állíthatnánk, hogy vombat volt a májasban, ha nem mi magunk vágtuk fel a gyanúsan dudorodó húsipari terméket? Nem is szoktunk ilyet…..
A karácsonyi felárazás már olyannyira közismert tény, hogy a Tesco már arra sem veszi a fáradtságot, hogy kigyomlálja reklámújságjából a bizonyítékokat. TT néhány oldalon belül megtalálta a 203 forintról leárazott ívólevet egy hónappal ezelőtti állapotában, éppen…..
hcs57 2009.01.08 09:06:46
János feleslegesen ivott meg két üveg akciós hátcimkéjű Stellát, amit csak azért vásárolt, hogy a koronazár (kupak) belső oldalán szereplő kóddal MacBookot nyerjen. Ám az ő üvegének koronazárján (kupak) nem volt kód. A játék leírásban utólag megtalálta: a játékban csak…..
Lezárult az Indafotó történetének első komoly fotópályázata. Amikor belevágtunk, nem gondoltuk volna, hogy ennyire sikeres lesz! Július 15. és szeptember 15. között közel 8500 fotót neveztek az indafotósok a pályázatra összesen 5 kategóriában. Az 5 kategóriából 4 dedikáltan…..