Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Knausz Nemes Martina

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kávésarok Sütiajánló 2018.08.27 13:01:35
Az ízek harmóniájával játszani koránt sem gyerekjáték. Van akinek a megszokott, van akinek mindig az új, van akinek az édes és van akinek a sós ízek jönnek be. Édesszájúként egy jó sütire sosem tudok nemet mondani. Pláne ha a férjem alkot mellé egy jó habos kávét, az mindig nyerő páros…..
Kedves Bogica! Mikor hazahoztunk, még nem sejtettem mennyire nagy szerepet fogsz betölteni a kis életünkben. Veled 3.-an lettünk. Te vagy, akiről közösen gondoskodunk.Szeretjük az ujjaink között elsimuló kis puha szőröcskéidet és hogy a füledet képes vagy úgy az égig emelni, hogy lényegében az…..
Panelkutyák Sírós esték.. 2017.11.14 12:41:53
Bátran merem állítani Bogival minden könnyen ment... nap közben. Éjjel viszont felütötte a fejét a kutyasírás keserves és szívbemarkoló hangja. Egy dolog volt, amit szabályként felállítottam a kutyás lét kezdetekor és a mai napig tartom: este nem jöhet be a hálónkba. Az meg evidens volt mindkettőnk…..
Panelkutyák Bogárka érkezése 2017.11.14 10:16:56
Nem vagyunk azok az ágyból kipattanós fajták. A férjem sem, én meg pláne nem. De most reggel különösen izgatott voltam. Ma egy puha kis szőrgombóc gazdái leszünk! Minden klappol :) Gondoltam mikor autóba vágtuk magunkat és elindultunk a leendő kiskutyánkért. Az egész utunkat a türelmetlen csend…..
Panelkutyák Minden klappol :) 2017.11.13 15:58:20
2017 nálunk egy új életforma kezdete. Új otthon, új fogadalmak, új kis saját törvények léptek életbe. Első közös otthonunk megvásárlása előtt már kijelentettük: "A MI* lakásunk bizony kutyabarát hely lesz!" Nagy szerencsénkre sikerült egy olyan panelba költöznünk, ahol szinte minden emeletre jut…..