Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wanille

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külfödi munkavállalásom során elégé átvertek. A L J KFT. pesti irodája közvetitet ki Londonba. Pesten 80 000FT-t fizettem programdíj néven.  Erről kaptam számlát és megbízási szerződést is írtam alá. és még kint 150 fontot fizettem a kinti ügyintézőnek. A megbízási…..
Wanille 2013.05.02 11:48:37
2010 nyara óta egy Call-Centerben dolgozom, mint operátor.A munkakörünk gyakorlatilag arról szól, hogy különböző termékeket kell(-ene) eladni telefonon keresztül régi - és új ügyfeleknek.Namár most ez ugye nem hangzik nehéáz feladatnak, de akkor én most elmondanám,hogy mikor ide…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Wanille 2013.01.24 09:08:56
Flashbackkel nyitunk, egy szőke nő kanyarodik be a hotel parkolójába kupéjával. A nő kiszáll, kinyitja a csomagtartót, ami üres. Ám az alatta lévő rekeszben rendszámok tucatjaiból válogathat, kivesz egyet és nekilát lecserélni a régit. A háttérben az egyik szobából egy…..
Jó nagy terror lehet a hazai élelmiszerboltokban, ugyanis nem először kapunk olyan, a munkakörülményekre panaszkodó levelet bolti eladóktól, amit bájos módon elkeseredett vagy felháborodott vásárlók nevében írnak nekünk. Kedves Elkeseredett vásárló, irtó cselesek vagyunk és…..
Wanille 2010.06.24 20:49:33
A számítástechnikai üzletek honfoglaló pionírként viszik előre a fogyasztóvédelmet. A naponta változó készletek és árak mellett a zavartnak tűnő geek vásárlókkal könnyű kekeckedni. Hol máshol kerülhetett volna DM olyan helyzetbe, hogy a 2 nappal azelőtt vásárolt termékét…..
Béla autóját tavaly augusztusban lopták el, pénzt várt a K&H Lízingtől és a K&H Biztosítótól, de meghökkentő módon még mindig nem érkezett a számlájára semmi. Pedig márciusban már nagyon úgy nézett ki, aztán mégis inkább a szívatás folytatódott. A testvércégek…..
Ki gondolta volna, hogy még mindig minden reklám hazudik? Az Ofotért például nem adott 87%-os kedvezménnyel szemüveget, pedig azt ígérték:Ofotért akciót láttam a tv-ben: "Annyi százalék kedvezmény, ahány éves vagy". Tavaly volt egy hasonló akciójuk, 87 éves nagyim ki…..
Wanille 2010.04.28 22:47:48
@CatMother: Drága :)
A Gemcraft 0 megmutatta, hogyan kell egy tower defense játékhoz folytatást készíteni, a Protector széria alkotói viszont képtelenek voltak erre. A harmadik rész olyan, mint az előző kettő, csak a fejlesztési rendszeren módosítottak: most már XP-t kell gyűjtögetni, illetve pénzt,…..
Többen is beküldtétek a Crush the Castle linkjét, ami a jó öreg disztrojt emeli piedesztálra. Adott 24 vár, ezeket kell egymás után lerombolnunk meghatározott számú és típusú katapultlövedékkel úgy, hogy a vár lakó megpurcanjanak. Ha elfogytak a pályák, a pályaszerkesztővel…..
Még friss, még meleg, még egyáltalán nem volt időm tesztelni. Egyelőre iderakom a linket, hosszabb értékelés később jön. Úgy értem, napokkal később, időbe telik kitesztelni a sok finomságot, amit hazánk büszkeségei belepakoltak. És most álljon le a munka az országban...
A Civiballs című játékkal kezdjük a hetet, mert ezt többen is beküldtétek. Ádám így foglalta össze a lényegét: „Logikai-ügyességi, think-out-the-box játék. Fizika, lendület, momentum. Érdekes-érdemes. Munkakerülésre kimondottan alkalmas.” Plüssmacska fedőnevű…..
ROFL-net Trigger Happy Tv 2007.06.19 22:40:00
 Nem tudom ismeritek-e ezt a szenzációs angol tv sorozatot. Sajnos már pár éve befejeződött,de kultikus egyedisége felejthetetlenné teszi.A műsor lényege, hogy rejtett kamerával teljesen abszurd jeleneteket forgatnak, és az emberek azt se tudják rendesen hogyan reagáljanak.Az…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.22 00:05:37
Csupa jó hír. Először is végre kicsit felturbóztam a gépemet és annyival jobb minden! Te jó ég... Azért képzeljétel el, hogy eddig az összes videó 256 MB Rammal jött létre. Nincs többé Fraps-es szaggatás, szerkesztéses rémálom. El sem hiszem.Aztán végre szakítottam a…..
A bloghoz bár annyira nem illik, gondoltam mégis kirakom ezt a videót, amelyet 'Galadh Ereb' küldött nekem. Biztos vagyok benne, hogy itt is sok a retro-játékos és éppen ezért ezt nektek küldöm! :)  ..