Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spannika

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Travel-ka Dublin 2017.12.04 20:57:44
 Idén áprilisban volt szerencsénk Dublinba látogatni, egy teljes hét erejéig. A kirándulásunk minden percét nagyon élveztük.  A reptér körülbelül 10 kilométerre fekszik a várostól, a legolcsóbb és leggyorsabb, ha a helyi busszal megyünk be (Dublinbus). A busz napszaktól függően, óránként,…..
A méltán híres bécsi adventi vásárt senkinek sem kell bemutatni. Érdemes idén is kilátogatni, hisz ezt egyre olcsóbban megtehetjük. Ha nincs autónk, vagy csak szeretnénk megúszni a benzin és autópálya költséget, esetleg innánk egy-két pohár forralt bort, érdemes körbenézni, különböző…..
Irány Marbella, a csodálatos város Dél-Spanyolországban. Amely közkedvelt nyaraló, illetve telelőhelye a világsztároknak, politikusoknak és királyi családoknak.  Itt van háza többek között Antonio Banderasnak, Melanie Griffithnek, Eva Longorianak, de itt szokott szintén nyaralni Paris Hilton,…..
Travel-ka Bíborvörös vitorlák 2017.11.12 11:14:17
Rég óta terveztem, hogy ellátogatok Oroszországba, leginkább Szentpétervár és Moszkva vonzott. Utazásaim során mindig arra törekszem, hogy a legtöbbet kihozzam belőlük. Ezért nagyon fontos jól megválasztani, hogy az év mely időszakában utazik az ember az adott országba.  Orosz ismerőseim tanácsa az…..